Kada reći "Volim te"

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Kada vi govorite partneru da ga volite nakon što ste krenuli da dejtujete? Koliko vam je važna ta rečenica? Da li ste od onih koji prosto kažu volim te i to je to ili zaista morate to osetiti i reći?
Da li vam je glupo da prećutite ako vam partner kaže "Volim te" pošto vi ne osećate to još uvek?

Nikad...Ne potrebno je...Treba raditi sve ono sto radi onaj koji voli i treba voleti, ali nikada ne mora to da se govori, to treba da se podrazumeva i vidi... Cim to izgovaras odmah si kao na nekome vrhu, a sa vrha svaka staza vodi nizbrdo...

Da desilo mi se...jednostavno ja nisam prema njemu osecala to. I situacija je neprijatna - glupo je da kazes e znas i ja tebe volim, samo zato sto zelis da se izvuces...kad to nije istina.
Ali ipak nisam ostala ravnodusna u smislu da mi je bilo prijatno saznanje da me neko voli. Naravno da se osetis lepo ali uzvratiti ako kod tebe nije takva situacija je bezveze. Tako da ono pokazes neku zahvalnost i stavis do znanja da ti je drago i da prihvatas to sto je neko otvorio ti svoje srce.

Te reči su precenjene i nikakvu im važnost ne pridajem. Osetiš ljubav od druge strane na x načina ili je ne osetiš.. Reč kao reč gubi na snazi ako iza nje ne stoje dela. Lično sam dosta teška na te dve reči, ne mogu ih prevalim preko usana ako me iznutra ne preplave dovoljno jaka osećanja. Tada izgovorim jer želim i imam potrebu.
Kad ne volim ne mogu izgovoriti da volim pa taman svet da se ruši ne mogu, suviše mi to ljigavo

Znam da je mnogim zenama potrebno da to cuju, tako se lepse osecaju...Medjutim savrseno bi bilo da one nisu nimalo sujetne i da prepoznaju pravu i iskrenu ljubav od nekoga ko nema potrebe to da im o tome govori, a ima potrebu da ih voli i da im to pokazuje...

Mislim sta sad. S tom si osobom imas emocije jbte. E sad ako je neki problem, ono, smarte u fazonu: e nemoj da mi kazes da me voulis, to su mi i pre pricali i eto nista nije belou, jbg.
Ok bejbe aj ovako, i ne volim te da ti pravo kazem, al eto s tobom sam, zivot je takav, chupav i dlakav, jel bi ti to pomoglo da stupis u dodir sa sobom, svojim emocijama u relaciji samnom?

Mislim sta sad. S tom si osobom imas emocije jbte. E sad ako je neki problem, ono, smarte u fazonu: e nemoj da mi kazes da me voulis, to su mi i pre pricali i eto nista nije belou, jbg.
Ok bejbe aj ovako, i ne volim te da ti pravo kazem, al eto s tobom sam, zivot je takav, chupav i dlakav, jel bi ti to pomoglo da stupis u dodir sa sobom, svojim emocijama u relaciji samnom?
Nije pogubno reci. Nista to ne menja. Ako ce nju usreciti, oke. Svejedno cu dostici taj lvl i te reci ce biti istinite

Back