Kada planirate da se osamostalite?

Ovo je čista fantazmagorija...
Ne mogu da budu zreli i svoji ljudi kako kažeš do 25., to što se muškaraca tiče...

Put do zrelosti muškarca ide preko totalnog osamostaljivanja, što znači da se iselio iz roditeljske kuće,
da radi, zarađuje, da plaća stan, hranu, odeću, pa čak i pomaže roditelje, ako je nužda...
Ovo se ne odnosi na mlade krimose i dilere, nego na prosečnog mladog muškarca u nas...
Да слажем се само не иде то одма са 18 година. Жене брже сазревају ментално и физички

Ne studiram
Pauziram godinu
A radila sam i dok sam bila u srednjoj i nije bilo tesko uklopiti vreme a da za sve imas vremen
Sto se faksa tice necu biti u domu a i raspitala sam se o rasporedu predavanja za faks na koji zelim da se upisem i nije nista strasno
Anđele moj, došla vremena kad si u boljem položaju da stvaraš nešto rukama, nego završavaš fax.
Tako barem kažu u Skandinaviji, svi nešto završili, ali veš mašina se neće sama od sebe popraviti.
Podržavam te da ga završiš, ali imaj u rezervi zanat.
Nisu Židovi ludi koji uz visoko obrazovanje učenike tjeraju da nešto nauče raditi rukama.
Što se tiče studentskog doma, dobro kažeš - zaobići u širokom luku.

Anđele moj, došla vremena kad si u boljem položaju da stvaraš nešto rukama, nego završavaš fax.
Tako barem kažu u Skandinaviji, svi nešto završili, ali veš mašina se neće sama od sebe popraviti.
Podržavam te da ga završiš, ali imaj u rezervi zanat.
Nisu Židovi ludi koji uz visoko obrazovanje učenike tjeraju da nešto nauče raditi rukama.
Što se tiče studentskog doma, dobro kažeš - zaobići u širokom luku.
ne zovi me andjele boga ti

ne zovi me andjele boga ti
Dobro, đavle...

ooooo.gif

Back