Kada narod uzme pravdu u svoje ruke

Жена,Госпођа у 8 деценији свог живота,Поштована Дама која није имала шта да изгуби
је одлучила да одбрани своју имовину и будућу имовину својих наследника
пуцњем у једног извиканог лопова,превејаног кримоса, више пута осуђиваног олоша.

Госпођи,Моје Искрено Поштовање.

Свака Част!
Рокај банду увек и на сваком кораку јер нам је полиција,судство-све комплетно корумпирано
и ради само за ооног ко има више новца да их поткупи.

Стиди се Државо.

Шта бре се.еш ту?
Ако су били самоуправљачи шта си ти имао да ке.аш директору као неки политком у партизанији?
Да ли си нормалан и како те није срамота да тако провидно лажеш и ако те иначе није стид да лажеш чим зинеш?

Ja sam bio politicki komesar i direktori su morali da me slusaju! :rtfm:

Lupa mile, a lupa i djoka...radilo se do 70tih posle toga je radio ko je morao.
Skolovanje je bilo bolje i za to ima dokaza po celom svetu...
deca su se krala ko sto se i sada otvoreno kradu, onda su bar morali da se snalaze da sakriju kradju..
Dakle, ubistava u samoodbrani ce biti sve vise dok ne kulminira u revoluciju neku ili dok vlasst ne utera administrativnu stoku u tor i postroji...ne postroji nego skrati za muskost, narocito zene..

Ne pravi se pametniji od Googla.....

Ја тебе додуше не подносим већ дуго,дуго времена,

Али што се ове тематике тиче..ти чак и не мораш да слушаш мене.
Прочитај само Марију која је рекла -То ми пара уши-.

разумеш---нешто стварно пара уши-.
Употребила је леп,сврсхисходан израз која би свака будала разумела,
да будала схвати да ли је у праву или можда греши?

колика и коква будала треба неко да буде да то не може да разуме шта је Марија хтела да каже
када- нешто пара уши-? :D

Poslednja izmena od moderatora:
Kaze se i pise se i jedno i drugo, pa cak i ovo trece,
kaze se isto to jos na deset nacina krecuci se od istoka prema zapadu,
ali najzalije i najzalosnije je knjizevno i jedno i drugo...a da, lingvisti imaju veliki problem autoriteta,
tako da bi neki uveli i Laposnki izgovor samo da se cuje za njih...

Баба није убога, видиш да је земљопоседник, тешка реакција.

ruzno je podsmevati se tudjoj bedi .vrlo ruzno.

a desilo se ono sto je bas tipicno za deo srbije:

ti meni daj plac i kucu a ja tebi dajem "obecanje" da cu ti (mozda) dati stan kad (mozda) izgradim zgradu

- daj - necu

-daj - necu

- daj - necu

-TRAS!!!

ogromna kolicina strasti se razgori kad se neko napali : "ja tebi obecanje a ti meni pare zlato kola kuce kamione avione"

vise puta uzivo gledao

Baka coka, kad vec "gine", trebalo je da "trasne" onog drzavnog sluzbenika koji
je ulagac u projekte u kojima ga zastupa kriminalac "ulagac" svojih usluga nasilja....
Sigurno je da taj krimos nije mogao sam da sredjuje papire i koci inspekcije, nego je to radio neki
ugledni elitni gradjanin koga je bas briga da li ce se platiti ili isterati na silu neki vlasnik kada
je sakriven iza krimosa....

ruzno je podsmevati se tudjoj bedi .vrlo ruzno.

a desilo se ono sto je bas tipicno za deo srbije:

ti meni daj plac i kucu a ja tebi dajem "obecanje" da cu ti (mozda) dati stan kad (mozda) izgradim zgradu

- daj - necu

-daj - necu

- daj - necu

-TRAS!!!

ogromna kolicina strasti se razgori kad se neko napali : "ja tebi obecanje a ti meni pare zlato kola kuce kamione avione"

vise puta uzivo gledao

ko rusi u cg kad se namerace na plac... nude dobru lovu gazda kaze jok, povise, dukljanin malo je, povise jos jednom on kaze ma necu da prodam tebi posebno... sutra mu zvoni na vrata neko, otvori duklja a lik kaze ovo je vase i da mu kesu za djubre punu evra, okrene se i ode... cik da vidim da ne proda posle.

Back