ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Šta da prijaviš policiji? Ne lupaj.
Па да неки инвеститор хоће да те истера из куће да би градио ту куле и градове...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da prijaviš policiji? Ne lupaj.
Ni jednu, jednu, pet, pedeset. Koliko god želim.
Очигледно је у питању само-одбрана у недостатку државне а може се и екстраполисати и одбрана од државе, или макар режима, кад “заслужни” и повезани оперишу под имунитетом.
Велика је вероватноћа да је било и физичке претње али, како год, први корак јесте у угрожавању ситнијег феудалног слоја па ће да се замисле кабадахије по установама и у странкама када схвате да их корумпирано правосуђе не застићује од спонтаних изражаја гнева.
Дај Боже да бакино дело постане пример, као што неко овде рече, онима што секу прсте и бесе се по предузећима.
Док се бахатима не утера страх у кости повишавањем могуће цене недела нема ништа са обзиром на недостатк језгра за пуч.
jel imas osnova za te krivicne prijave
ides li posle na sud
ako ne dokazes prijavu placas li kazne i sudske troskove
Pučina može za sada, pa boga mi i u buduce, samo jednu, da prostite, stvar, uzme u svoje ruke.
Ne, babino delo je loš primer. Ne možemo svi da idemo po ulici i ubijamo one čije nam se reči ne svide. Problem jeste u državi koja nema nikakav sistem, ne samo zaštite pojedinaca, već generalno nema nikakav sistem. Što opet ne daje nikome za pravo da ubije nekoga sa kim se ne slaže. A mi nemamo nikakav dokaz da je ona bila ugrožena.
Pa dok je bila narodna domoljubna i antiglobalistička vlast isto su se ubijali na svakom ćošku , čak su i javno govorili za dokumentarce kako se ubijaju i kako će nastaviti da čine isto ,naravno za nijedno ubistvo nikad niko nije osudjen , al eto onda dodje zli zapad i 2000. prekide tu idilu i uruši nam inistitucije .Разорили су нам институције и довели олош на власт.
Pa dok je bila narodna domoljubna i antiglobalistička vlast isto su se ubijali na svakom ćošku , čak su i javno govorili za dokumentarce kako se ubijaju i kako će nastaviti da čine isto ,naravno za nijedno ubistvo nikad niko nije osudjen , al eto onda dodje zli zapad i 2000. prekide tu idilu i uruši nam inistitucije .![]()
Pravosudni organi nisu tu da stanu na bilo čiju stranu (po materijalnom statusu ili bilo kom drugom kriterijumu) već da sprovode VAŽEĆI zakon podjednako za sve. E, u ovome "podjednako" se najčešće krije problem... jer smo daleko od tog da se svima sudi isto.Људи очекују да правосудни органи изврше неки друштвени преображај, да промене систем, да стану на страну сиротиње или тзв."обичног човека" против припадника имућнијих слојева.
.
Па оно, раније је све те Гребенаревиће, Дивце, Шљукиће и остале по кратком поступку убијала ДБ, а данас смо сведоци да то морају да раде баке од 70 година...
Dakle:
Udje ti u kući
opljačka te
siluje ti ženu
Ti dodješ
I ako on počne da beži, ti nesmeš da ga diraš ???
Ludilo.
PS:
Samo je pitanje vemena kada će neki od privatnih izvršitelja da popije metak u čelo.
Ko će onda biti kriv ?
Podnošenje krivične prijave ne znači baš ništa. Svaki dan možeš da podneseš 100 prijava i šta sa tim?
- - - - - - - - - -
Ne, babino delo je loš primer. Ne možemo svi da idemo po ulici i ubijamo one čije nam se reči ne svide. Problem jeste u državi koja nema nikakav sistem, ne samo zaštite pojedinaca, već generalno nema nikakav sistem. Što opet ne daje nikome za pravo da ubije nekoga sa kim se ne slaže. A mi nemamo nikakav dokaz da je ona bila ugrožena.
Aha ,znači to su izgradjene inistitucije da država mobiliše i naoružava krimose i onda šalje druge da ih ubija kako bi zauzeli mesto .Па оно, раније је све те Гребенаревиће, Дивце, Шљукиће и остале по кратком поступку убијала ДБ, а данас смо сведоци да то морају да раде баке од 70 година...
Па да неки инвеститор хоће да те истера из куће да би градио ту куле и градове...
jel imas osnova za te krivicne prijave
ides li posle na sud
ako ne dokazes prijavu placas li kazne i sudske troskove
jer zakon kaze
PRIVATNA KRIVIČNA PRIJAVA
potiče od građana ili pravnih lica koja nisu obavezna da je podnesu po službenoj dužnosti. Ona je po pravilu dobrovoljna, osim u slučaju kad je u Krivičnom zakoniku predviđeno da je neprijavljivanje krivičnog dela ili njegovog pripremanja krivično delo. Podnosilac privatne prijave je najčešće oštećeni, ali može da bude i svako drugo lice, uključujuću i učinioca krivičnog dela (samoprijava). Podnošenje lažne krivične prijave je krivično delo. Krivične prijave mogu biti i anonimne.
[/B]
Свако има право да реагује ако сматра да му је живот угрожен . Накнадно суд одлучује јер мотив био добар или не .
ПС ја мислим да је твој став овде заснован на ко зна којекаквим лажним обећањима преко вибера којекаквим бабама и сада мислиш да би могао да прођеш као инвеститор ......шта да ти кажем , после еба--ња нема кајања![]()
Немамо доказа али шта мислиш, уз биографије бабе и “инвеститора”, шта је могло да натера бабу на такав чин?
Безакоње!
Ја бих за мање убијао а у једном периоду сам морао да регулишем (због инвестиције у дивљем крају) када је и мурија дизала руке (од уличног криминала, не оваквих лешинара) али срећом никога нисам морао да укантам него само растерам уз заробљавање и предају на позив па ми трутови честитају и објашњавају како немају буџет за патроле јер по богатим крајевима де факто служе као приватно обезбеђење.
Да ми је постојање само моје радо бих елиминисао тужиоце, судије, политичаре, олигархе, холивудаше ма све који изневерују, пљачкају, трују, уништавају морал и манипулишу појмовима нације и кохезије и то у, колико толико, уређеном систему у коме су трзавице и трауме сведене на “појединачне” а знам да су преци поред устанка против дахија повремено елиминисали и локалне кабадахије без обзира на верску или ти “идеолошку” припадност.
crnjak, ali je bas tako.
- - - - - - - - - -
ko u usa, upucas ga pa ga uvuces u kucu ili stan....
- - - - - - - - - -
mislis ti nemas? budi precizan jer nemas uvid u predmet.
Aha ,znači to su izgradjene inistitucije da država mobiliše i naoružava krimose i onda šalje druge da ih ubija kako bi zauzeli mesto .![]()
Podnošenje krivične prijave ne znači baš ništa. Svaki dan možeš da podneseš 100 prijava i šta sa tim?
- - - - - - - - - -
Za vreme Tite su bar bili po inostranstvu , posle se svi vratili u Srbiju , sad su bar u rijalitijima , nisu više po ulicama i ne moraš od njih da kupuješ benzin i devize .Да, то су оне Титине институције које је требало свести на праву меру..
Не знам зашто се раја толико пали на смртну казну.Смртна казна није никакво решење, а није ни потребна Србији.
Србија нема неку високу стопу убистава и других тешких кривичних дела, да би сада прибегавала смртној казни.
Можда то делује невероватно , али наш правосудни систем солидно функционише у сузбијању насилничког криминалитета, ми смо на нивоу Скандинавије по стопи убистава.Оно што није покварено не треба поправљати.
Др Мирољуб је солидан комичар, али није упутно да се његови наступи често гледају.
Za vreme Tite su bar bili po inostranstvu , posle se svi vratili u Srbiju , sad su bar u rijalitijima , nisu više po ulicama i ne moraš od njih da kupuješ benzin i devize .
Za vreme Tite su bar bili po inostranstvu , posle se svi vratili u Srbiju , sad su bar u rijalitijima , nisu više po ulicama i ne moraš od njih da kupuješ benzin i devize .
Па оно, раније је све те Гребенаревиће, Дивце, Шљукиће и остале по кратком поступку убијала ДБ, а данас смо сведоци да то морају да раде баке од 70 година...