gost 149401
Domaćin
- Poruka
- 3.536
uopšte ne kapiram to nekontrolisano pražnjenje
pa još ružnim rečima
pa još ružnim rečima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..Volim te, ja pobegnem.
Vazi za oba pola : zasto se neki uplase i ako su u vezi, kada im neko kaze da ih voli, cak i insistiraju da se ta cuvena, prosta i jednostavna recenica ne izgovara ?
uopšte ne kapiram to nekontrolisano pražnjenje
pa još ružnim rečima
![]()
Jao kakvo foooooliranje..... To su ti bratac oni što glume nedodirljive i nedostižne...usamljene kauboje daleko od doma svog....Pročitali negde da će partner više da ih voli ako ne pokazuju svoja osećanja... A onda drugoj strani dosadi da deli jastuk sa hrpom cigli bez emocija ili da ljubav dobija na kašičicu ko sirup za kašalj, pa zalupi vrata za sobom a dragi nam "nikd mi ne reci da me voliš" ostane sam....
Uz to "volim te" je glupi izraz koji ne znači apsolutno ništa bez odgovarajućih postupaka.... I oni što lemaju ženu, tvrde da je vole. Jadna li je ta ljubav....![]()
..Volim te, ja pobegnem.
Vazi za oba pola : zasto se neki uplase i ako su u vezi, kada im neko kaze da ih voli, cak i insistiraju da se ta cuvena, prosta i jednostavna recenica ne izgovara ?
znas kako...bolje da se izderes za 5 minuta, pa makar izgovorila najgrdje reci i posle se smiris u zagrljaju toplom svog dragog ( za muske isto vazi ), nego da trpis i skupljas u sebi...
mislim da si promasila profil
kuku sta je s muskarcima danas
to sve ogorceno..i sve bi odma odalamilo ccc