Kada mi kaze...

uopšte ne kapiram to nekontrolisano pražnjenje
pa još ružnim rečima

th_rolleye.gif

..Volim te, ja pobegnem.
Vazi za oba pola : zasto se neki uplase i ako su u vezi, kada im neko kaze da ih voli, cak i insistiraju da se ta cuvena, prosta i jednostavna recenica ne izgovara ?

Jao kakvo foooooliranje..... To su ti bratac oni što glume nedodirljive i nedostižne...usamljene kauboje daleko od doma svog....Pročitali negde da će partner više da ih voli ako ne pokazuju svoja osećanja... A onda drugoj strani dosadi da deli jastuk sa hrpom cigli bez emocija ili da ljubav dobija na kašičicu ko sirup za kašalj, pa zalupi vrata za sobom a dragi nam "nikd mi ne reci da me voliš" ostane sam....
Uz to "volim te" je glupi izraz koji ne znači apsolutno ništa bez odgovarajućih postupaka.... I oni što lemaju ženu, tvrde da je vole. Jadna li je ta ljubav....:dash:

Jao kakvo foooooliranje..... To su ti bratac oni što glume nedodirljive i nedostižne...usamljene kauboje daleko od doma svog....Pročitali negde da će partner više da ih voli ako ne pokazuju svoja osećanja... A onda drugoj strani dosadi da deli jastuk sa hrpom cigli bez emocija ili da ljubav dobija na kašičicu ko sirup za kašalj, pa zalupi vrata za sobom a dragi nam "nikd mi ne reci da me voliš" ostane sam....
Uz to "volim te" je glupi izraz koji ne znači apsolutno ništa bez odgovarajućih postupaka.... I oni što lemaju ženu, tvrde da je vole. Jadna li je ta ljubav....:dash:

mislim da si promasila profil

..Volim te, ja pobegnem.
Vazi za oba pola : zasto se neki uplase i ako su u vezi, kada im neko kaze da ih voli, cak i insistiraju da se ta cuvena, prosta i jednostavna recenica ne izgovara ?

uf, može biti milion razloga...

ne plašim se ni reći ni čuti "volim te"...
nisam to ni slušala od 'tamo nekog',
ni govorila ljudima prema kojima ne osjećam ljubav...
samo bi još trebalo da gutam svoje riječi (i osjećanja) pred dragim ljudima,
od toga mož' da se udaviš i otegneš papke...aha :neutral:

Pa ako osecam ljubav ja cu je i iskazati-recima, delima...tako isto ocekujem i sa druge strane. Znaci samo ponasanje u skladu sa unutrasnjim stanjem, nista posebno, nikakvo glumatanje, samo iskazi i pokazi ono sto je u tebi.
Meni je mnogo ozbiljniji slucaj kada kaze volim te i glumi neku zaljubljenost a tu nema ni lj od ljubavi.

Meni je najozbilniji slučaj kada joj kažem volim te, a ona misli da glumim zaljubljenost i ne veruje mi, ne zbog toga što to glasno izjavljivanje ljubavi s vremena na vreme mnogima, pa i njoj, više nije IN, nego zato što mi baš baš ne veruje.

Poslednja izmena:
To je vrh nedostatka razumevanja, nema smisla pribegavati nasilju :D, verovatno bi se otrovao kad bi probao nešto od takve zmije ;), ali jasno je da tu nema ni prave komunikacije, a kamoli uzvraćenih osećanja, onda je sasvim besmisleno guslati u prazno to "volim te", benetinu više ne ubedi.

Bas vala al opet to lazes mislim se p... ti materina sta radim sve zbog tebe i ti meni da lazem bar da kaze ne ne volis me cini ti se nego tako ko dzukela lazes.
E tu se treba suzdrzati i ispasti covek sto mi ide od ruke iako sve ovo u sebi mislim i najradije bi pozeleo da je musko na 10 min :lol:

Au naredja mi sve i jednu fazu a ne rece mi kako uspem da se suzdrzim da je ne odalamim :D:lol:
Pazi ja kad nekome to kazem mislim najozbiljnije ma koliko da ga znam kratko ili dugo zato se to retko cuje od mene ali kad kazem onda je istina makar te poznavao dva dana;)
Al problem je sto to shvataju pogresno i kao znak za paniku.

Jesi li ti siguran da nisi moj klon, pošto sam ovo mirne duše i ja mogao da napišem? Isti slučaj, jedino što se ja ne bijem sa ribama, ložim se na malo krupnije i jače :rumenko:, tako da ne smem da ulazim u fajt s njima, razbile bi me. :D
Panika, nego kako, ne smeš više svakoj ni da kažeš "volim te".

Back