Kada ljubav zakasni 2

...ljubav nikad ne kasni i ne možemo je promašiti ali je ponekad izblamiramo usljed predhodnih falš-jada i bolovanjem to ispaštamo i sretan je onaj/a , ko se nadje bar oko Ljubavi svoje ...kašnjenja nema niti grešaka...
ljubav sve oprašta osim poigravanje i površluk...
Kako prepoznati ljubav...
Vrlo teško jer, zato je i prava da bi sve ,- ispravila...zato se uvijek moramo čuvati da nas Prava ne nadje nespremne...

Tako misli,- Faraonn...

:heart:

Ebote, ja tek sad vidim koliko sam ja iskusan

strašno

inače, tužna je činjenica da znam lek i za ovaj problem, ali da ga je nemoguće preko foruma razjasniti... tj. možda jeste, ali praksa je prasa

inače, san mi je da zakevim

ali, moram da imam matericu :( i jajnu ćeliju :rida:

i da vam se desi da stvarno zaroditeljite,sta biste radili?
ostavili dete ispred manastirskih vrata,saseksli ga u korenu ili bi ga rodili pa dali kevi i caletu da ga odgajaju kao svoje?
Ih, da dobijem tu informaciju obradovao bih se kao niko i pevao i pucao tri dana. :lol:
E onda bih četvrti seo malo da vidim kakve su mogućnosti za to.
Trenutne su takve da bih mogao opušteno da izdržavam sebe i dete, ali zato ne bih imao vremena da mu se posvetim, morala bi i majka malo da se potrudi. z:)

eto,svaka moja drugarica se barem jednom utripovala da je zakevila
pa,jeste li se vi utripovale da ste zakevile i gde vam je mozak bio??

a vi muski,ako ste ikada dosli u situaciju da vam riba kaze da misli da je zakevila,kako ste se nosili sa mislju da ste zaćalili?

ko razume shvatice:mrgreen:

ostavili dete ispred manastirskih vrata,saseksli ga u korenu ili bi ga rodili pa dali kevi i caletu da ga odgajaju kao svoje?

Jao, Hat, ja mislio ti nevina i postena devojka... :(

P.S. Zab. sam na biciklu tako da ovo gore pada u vodu... :mrgreen:

@tema

Nikad mi devojka nije tako nesto rekla, ali mojih par ortaka je imalo te probleme...zapravo, svi se bas iscimaju, krenu da kupuju po apotekama sta stignu da bi proverili to...al' slepci nikad ne koriste kondom... :P

a vi muski,ako ste ikada dosli u situaciju da vam riba kaze da misli da je zakevila,kako ste se nosili sa mislju da ste zaćalili?

Pa ovo je zalosna neminovnost u 90% slucajeva , skoro svi iz mog okruzenja koji su se zayebali pa izrodili decu su u sustini i dalje ostali neozbiljne i neodgovorne budaletine kao i mi ostali , pa im decu uglavnom babe i dede izdrzavaju , kao i njih uostalom .

pa znas ono kad te celo njegovo drustvo muva on te ni ne pogleda dvaput
pa msm
i svidja mi se i bez toga,a tek kad su me ovi zivi udavili a on tri reci nije progovorio sa mnom,tek onda mi se igla u srce zabola
a msm,ako me tad nije muvao kad sam bila sredjena sigurno nece da me muva tamo gde sam ga prvi put srela,a to je teretana
a da spomenem da nisam jedna od onih devojaka koje uvek izgledaju reprezentativno
i etoooooooooo:(:(

znam da nije nesto tuzna,ali evo stalno ga sanjam:(:(,i to u ekslicitnim snovima:(:(,a meni se to nikad ne desava

A nije ti palo na pamet da je mozhda deo igre? Znash vec, uvek su nam zanimljiviji ljudi koji nam ne poklanjaju pazhnju, nego oni koji se lome da nam ugode, a mozhda on zna za to, pa se igra malo.

Uvek probleme sečem u korenu..xD

ehehehe
bese jednom
kasnila mi meca 2 meseca, peglirala svakog jutra, muka, gadjenje, a hasam kao prase
ja se istripovala zesce
poludela
rekla ovom mom, on tu kao smiruje situaciju, nja nja, kao bice sve u redu, samo moj trip
i ubrzo dobih
msm, radila ja test, negativan on, al meni neje dobro bilo
a u stvari samo mi se organizam shebao od gudrice, pretpostavljam
a ne bi ga radjala pa nzm sta
a mozda i bih
znam, bih
piccka sam

@verovatnoca-surovo:mrgreen:
@hce-u ***
2 meseca u tripu:neutral:
ja bih verovatno umrla od stresa,ne bih podnela dva meseca:/:/:/

ehehehe
bese jednom
kasnila mi meca 2 meseca, peglirala svakog jutra, muka, gadjenje, a hasam kao prase
ja se istripovala zesce
poludela
rekla ovom mom, on tu kao smiruje situaciju, nja nja, kao bice sve u redu, samo moj trip
i ubrzo dobih
msm, radila ja test, negativan on, al meni neje dobro bilo
a u stvari samo mi se organizam shebao od gudrice, pretpostavljam
a ne bi ga radjala pa nzm sta
a mozda i bih
znam, bih
piccka sam

He's not that into you :)))
a opet,ko zna sto je s njim..ne podsjecaj me na te muke..
pa,msm,nije vazno

sad me muci neki drugi:(:(:(:(
stvarno ne znam koji mi je kurrrac ovih par nedelja

Back