Kada kreću suđenja odgovornim Srbima za NATO - bombardovanje Srbije 99 - e?

fosilvaso

Buduća legenda
Poruka
39.135
Ako je verovati korisniku @комшија i njegovoj temi:
https://forum.krstarica.com/threads...rganizovanje-ucesca-u-ratu-u-ukrajini.938768/
Srbija se izgleda smatra obaveznom da procesuira sve one građane Srbije koji su se umočili u taj 'ukrajinski' rat! A šta je onda sa svim onim građanima Srbije koji su svojim 'neodgovornim, nedemokratskim i kriminalno-zločinačkim' aktivnostima doveli do 78 dana bombardovanja Srbije? I do privremenog(:klap:) gubitka Kosova, tj. narušavanja integriteta države? Treba li onda i njima suditi?

https://forum.krstarica.com/threads...rganizovanje-ucesca-u-ratu-u-ukrajini.938768/
Srbija se izgleda smatra obaveznom da procesuira sve one građane Srbije koji su se umočili u taj 'ukrajinski' rat! A šta je onda sa svim onim građanima Srbije koji su svojim 'neodgovornim, nedemokratskim i kriminalno-zločinačkim' aktivnostima doveli do 78 dana bombardovanja Srbije? I do privremenog(:klap:) gubitka Kosova, tj. narušavanja integriteta države? Treba li onda i njima suditi?
Ne lupetaj. Niko nije doveo do do NATO bombardovanja. NATO je sam izvrsio agresiju bez dozvole saveta bezbednosti i UN. Odgovorne treba traziti i goniti na drugoj strani. Narocito one koji su dozvolili koriscenje uranijuma i one koji su naredili ubijanje civila. Kao i malu Milicu koja je ubijena bombom od 250 kilograma dok je sedela na nosi u kupatilu. Ili ti podrzavas ubijanje i klanje dece? Sram te bilo izopacena kreaturo

Nacrtani primer za mentalno uskraćene: Ovaj francuz je za mnoge heroj jer se priključio Hrvatima, a koji je smaknut u Vukovaru i još je 'nestao'. A da se priključio RSK Srbima, za mnoge bi bio smatran zločincem!
https://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Michel_Nicolier
Rekao bih da 'svetska pravda', kao i medalja, ima DVE strane! :zcepanje:
Šta je pesnik hteo da kaže: U civilizaciji, NIKO NE sme da bude procesuiran za učestvovanje u nekom ratu, osim ako je činio razne zločine, učestvovao u genocidu i svim drugim stvarima i aktivnostima zabranjenim po svim 'ratnim' zakonima! :klap:Inače su recimo saveznici nakon WW2 imali pravo da osude na robiju SVE nemačke vojnike itd..... Procesuirani su samo razni zločinci! :klap:

Ne lupetaj. Niko nije doveo do do NATO bombardovanja. NATO je sam izvrsio agresiju bez dozvole saveta bezbednosti i UN. Odgovorne treba traziti i goniti na drugoj strani. Narocito one koji su dozvolili koriscenje uranijuma i one koji su naredili ubijanje civila. Kao i malu Milicu koja je ubijena bombom od 250 kilograma dok je sedela na nosi u kupatilu. Ili ti podrzavas ubijanje i klanje dece? Sram te bilo izopacena kreaturo
Ne preteruj! Hoćeš da kažeš da se jedno jutro Klinton probudio, pospano lupio prstom na kartu sveta, pogodio Srbiju i rekao generalima: Ovo sutra bombardujemo? :zcepanje: A sliku Milice nosim u 'novčaniku', da ne zaboravim ni kada budem senilni fosil u nekoj gerijatrijskoj ustanovi:
milica-nato.png

Napredni radikali bi najradije da osude Mađara koji je oborio nevidljivog, jer eto, krva zrnca a i dirao im prijatelja....
Taj Mađar je amerima napravio odličnu uslugu! I sami ameri su se smejali tome avionu! Naime, sa postojećom tehnologijom NIJE moguće napraviti dobar borbeni avion sa 'nevidljivim' osobinama! To rušenje je bio DOKAZ onoga što su već znali. I naravno, onda USAF više nije naručivala takve avione.

Poslednja izmena:

Pazi, pod predpostavkom da si ustinu Srbin, treba te pronaći, slikati, tvoje ime i prezime , ovaj post i u udžbenike svih država na svetu koje žele i malo da budu suverene ( tipa da ne moraju nikoga da pitaju da prazne negde septičku jamu na svojoj teritoriji ) kao primer kako izgleda propagandom izvitoperen mozak i do koje granice takav može da ide na štetu svoje države i naroda

Čoveče ti, imaš ovde tešku konkurenciju (opet predpostavka da su Srbi) ali i njih si prevazišao . Zakonom te treba zaštiti.

Sačuvajmo za pokolenja dokaz koliko neko može nisko da padne

Alal vera , možeš li nam otkriti tajnu svog uspeha?

kad budete prvo osudili KOMUNJARSKE DEMONSTRACIJE koje su izravno prozvale Nemačku da nas napadne, eto onda!

2e516fc483e24086fd178d7b770f67d5.jpeg

...znam ja da ovo nisu bile komunjarske demonstracije, već NARODNE, gde su ove komuno bande se samo prilepile za slikanje i prisvojile ih, al nisam video NEPOŠTENIJE ljude od ovih komuno-antifaćanskih globalista....ne, još ne!
poštenje im je na nivou šibicara na vašaru u kniću, i to posle 23:00!

Pazi, pod predpostavkom da si ustinu Srbin, treba te pronaći, slikati, tvoje ime i prezime , ovaj post i u udžbenike svih država na svetu koje žele i malo da budu suverene ( tipa da ne moraju nikoga da pitaju da prazne negde septičku jamu na svojoj teritoriji ) kao primer kako izgleda propagandom izvitoperen mozak i do koje granice takav može da ide na štetu svoje države i naroda

Čoveče ti, imaš ovde tešku konkurenciju (opet predpostavka da su Srbi) ali i njih si prevazišao . Zakonom te treba zaštiti.

Sačuvajmo za pokolenja dokaz koliko neko može nisko da padne

Alal vera , možeš li nam otkriti tajnu svog uspeha?

to su samo komuno-antifaćani...šta se čudiš?
pa oni su srušili spomenik Džefersonu koji je UKINUO robstvo i bio OŽENJEN crnkinjom!

to su samo komuno-antifaćani...šta se čudiš?
pa oni su srušili spomenik Džefersonu koji je UKINUO robstvo i bio OŽENJEN crnkinjom!

Šta god da je - ozbiljna anomalija, nezabeležena u istoriji ..

Cenim da bi takve u Staroj Grčkoj kamenovali , Rimu zakucali na krst, a u srednjem veku vezali za 4 konja , pod uslovom da je njihov

Da je neprijatelj - onda ne bi smeo ni progovoriti tako nešto - a i ako bi rekao pred njima završio bi ne tako surovo

Čovečanstvo je mnogo napredovalo

kad budete prvo osudili KOMUNJARSKE DEMONSTRACIJE koje su izravno prozvale Nemačku da nas napadne, eto onda!

...znam ja da ovo nisu bile komunjarske demonstracije, već NARODNE, gde su ove komuno bande se samo prilepile za slikanje i prisvojile ih, al nisam video NEPOŠTENIJE ljude od ovih komuno-antifaćanskih globalista....ne, još ne!
?? spominješ komunj*re i NAROD!? Ne smatram Narod odgovornim za to jer smo Hitleru pokazali zube i nije mu nakon toga padalo na pamet da mobilizuje Srbe i šalje na Istočni front, kao neke druge.....

Šta god da je - ozbiljna anomalija, nezabeležena u istoriji ..

Cenim da bi takve u Staroj Grčkoj kamenovali , Rimu zakucali na krst, a u srednjem veku vezali za 4 konja , pod uslovom da je njihov

Da je neprijatelj - onda ne bi smeo ni progovoriti tako nešto - a i ako bi rekao pred njima završio bi ne tako surovo

Čovečanstvo je mnogo napredovalo

U vreme drugog punskog rata, u Rimu je bila zabranjeno izgovoriti REČ mir, da, da....bukvalno nisi smeo da POMENEŠ mir ni u jednoj rečenici nikako!
kod nas ovakvi likovi i stavovi prolaze sa gudnjanjem u bradu kako svako ima pravo na svoje mišljenje...kao neka ga, ne dira nikoga...

?? spominješ komunj*re i NAROD!? Ne smatram Narod odgovornim za to jer smo Hitleru pokazali zube i nije mu nakon toga padalo na pamet da mobilizuje Srbe i šalje na Istočni front, kao neke druge.....

pa i mi smo 1999-e pokazali zube NATO paktu i posle toga mu nije palo na pamet da ide na Rusiju?
ima li ZRNO časti i obraza u tebi?
Ne vidiš li da su to dve potpuno ISTE stvari???

ustanak Srba 1941 ti odgovara, ali ti ne odgovara Srbsko-NATO rat 1999-e???

U vreme drugog punskog rata, u Rimu je bila zabranjeno izgovoriti REČ mir, da, da....bukvalno nisi smeo da POMENEŠ mir ni u jednoj rečenici nikako!
kod nas ovakvi likovi i stavovi prolaze sa gudnjanjem u bradu kako svako ima pravo na svoje mišljenje...kao neka ga, ne dira nikoga...

Od toga mi je veće čudo kako on dođe , tj smisli ovako nešto?

Kako to nekome padne na pamet uopšte .

Evo i da je neki propagandista i da sedi tamo negde , i da nije Srbin, kako mu padne tako nešto na pamet?

Da mi neko pošalje da tako nešto radim protiv naših arhinepriajtelja i kaže država zavisi od toga, veruj mi ne bi mi palo na pamet da im ovako nešto pišem, pretvarajući se da sam njihova
Bilo bi me sramota , mene same, na stranu što je anonimno sve ovo.

Volela bih stvarno da nam objasni kojim mislenim procesom je došao do tako nečega
Šta ga je navelo, šta je misli, koje asocijacije, logika, dedukcija..

Zaista fenomen.

Многи на Крстарици тврде да су сви демонстранти били припадници Војске Југославије која је дужна да збаци краља

када 'династија'ради против интереса 'нације'

Можете ли се договорити 'чије ' су демонстрације ...

Када треба добити ВЛАСТ тада ИХ свако својата АЛИ ако треба РАЧУН положити за мртве СВИ их се истих демонстрација одричу

Ситуација је 140% шизофрена , а форум ПОЛИТИКА није место за шизофренију

За то постоји подфорум ЗДРАВЉЕ https://forum.krstarica.com/forums/zdravlje.18/

Многи на Крстарици тврде да су сви демонстранти били припадници Војске Југославије која је дужна да збаци краља

када 'династија'ради против интереса 'нације'

Можете ли се договорити 'чије ' су демонстрације ...

Када треба добити ВЛАСТ тада ИХ свако својата АЛИ ако треба РАЧУН положити за мртве СВИ их се истих демонстрација одричу

Ситуација је 140% шизофрена , а форум ПОЛИТИКА није место за шизофренију

За то постоји подфорум ЗДРАВЉЕ https://forum.krstarica.com/forums/zdravlje.18/

U Kragujevcu, Čačku.......je narod SAM izašao, PRE i komuno-antifaćana i pre zaverenika u Vojsci...JOŠ 26. MARTA!

Kako ne vidiš na koji način se sile sveta sukobljavaju preko nas??

1. Narod neće trojni pakt, onda dodju zaverenici u Vojsci, i organizuju taj isti narod da to NEĆE bude pod engleskim vodjstvom...
2. Narod neće RIO TINTo, onda dodju ameri i englezi, i pošto je već RIO TINTO kineski, ubace ćuti i zelenog da vodi taj narod koji već inače neće rio tinto
3. Narod neće BORISA TADIĆA, onda dovedu SNS da vodi taj narod koji neće BORISA TADIĆA i bude nam još gore sa B.T
5. Narod zbaci SPS i Slobu, ali tako što dovedu SVOJE izdajnike...

suviše često se ponavlja ISTA PRIČA da ne bi video?
NAROD oće nešto i krene, i onda se neko ispreći, ćuta i zelenovič, ili bilo ko, i kaže, e aj sad za mnom na ovu stranu, i narod krene, jer nije imao ko da ga vodi....

to ne vidi samo neko ko se pravi da to ne vidi, jer je onda opet lako prepucavati se preko grbače ovog naroda..........

Back