Tachka
Aktivan član
- Poruka
- 1.923
Hehe ovo je stvarno cirkus od teme. Neverovatno o kojim sve glupostima i trivijalnostima nema prepirke.
Mada iskreno, dobra je zabava citati sve ovo![]()
moze biti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe ovo je stvarno cirkus od teme. Neverovatno o kojim sve glupostima i trivijalnostima nema prepirke.
Mada iskreno, dobra je zabava citati sve ovo![]()

**** mamu,ti si za neuro-psihijatra...Mada neću sad o tome...Ja sam znao da se piše Mark Knopfler,ali se uvek zajebem između Knophler i Knopfler,pa nekada napišem Knophler,a nekada Knopfler...
Cekaj ad lepo da te pitam bez uvreda ponizavanja ismejavanja......
Sta je sad problem,sto sam JA LOS TVRDOGLAV OVAKAV ONAKAV?????????
Jel sam ja lepo citirao Gercnaha (tako nesto) i napisao MARK NOFLER (pisi kao sto govoris,citaj kako je napisano,Vuk Karadzic) i znate svi vrlo dobro da NISAM HTEO DA NAPISEM NA ENGLESKOM......
I prvo me ismejavate za to a posle kada vi pogresite pa to bar bilo i jedno slovo E ONDA SE VAMA OPRASTA,A DA SAM JA NAPISAO KNOPHLER VI BISTE SE RUGALI U 10 POSTOVA.......
Znaci vi svi imate prava na gresku jer nekad ovako kazete nekad onako A JA NEMAM PRAVO NA GRESKU?????
Pa iskreno gde je tu pravda??????
I jos me napljujete sa nekim stvarima koje nemaju veze ni sa temom i sl.......
Znavi nikog ne diram pisem citiram iznosim svoje mislnjenje a NISAM KONTROLA ZA GRAMATIKU I PRAVOPIS kao vi koji citate teme samo da bi nasli nesto da nekog koga ne gotivite ismejavate i da ga ponizavate jer cete tad bolje da se osecate......
I OPET JA NA KREJU ZA SVE KRIV....
A KAKO JE SVE POCELO?????
JA NAPISAO POST O PEVACU O DAJR STREJTSU (evo opet sam pogresio pise se dire straits) A VI STE PRVI POCELI DA SPAMUJETE I DA SE ISMEJAVATE.......
i NA KRAJU STE VI KAO U PRAVU A TO SAMO ZATO STO VAS IMA VISE PA ME NADJACAVATE SA BR POSTOVA........
Kao sto npr me sad prate Tacka i MRS Bolesna na svakoj temi zato sto smo se zakacili na nekoj temi o filmu pre 100 godina,i zato sada bilo sta da napisem one imaju da nadju neku negativnu i pogresnu konotaciju,a kad bi neko usao i pogledao njihove slike iz profila provalio bi kako izgledaju i koliko su poremecene osobe.....sto zbog slika gde izgledaju kao goblini sto zbog ponasanja i misljenja kroz postove,ova jedna sebe naziva bolesna ova druga se beci po slikama kao da si joj pobio celu familiju itd.....a sad ne valja sto imam nick Brus Li.....Pa bolje to nego sam sebe da zovem Mr Bolesni i da budem zgoljav iskrivljenog lica da se oblacim u crno i plasim decu po ulici.......
TOLIKO
ne pokusavaj njemu da objasnis...
bruzlika, sto bi rekao byja, je veoma tvrdoglav lik i stariji je od svih nas i on mora da bude u pravu...
UVEK. Mislim, cak u nicku ima naziv brus li, ali bru zli, da bi izgledao zesce...
ozbiljno, ne vredi se sa njim prepirati...
a u ostalom, svi smo ovde tvrdoglavi, svako na svoj nacin...
zasto se prepirati oko toga kako se pise cije ime (jeste i ja sam ga ispravljala jednom, cini mi se, ali lik jednostavno pise na brzinu...) ili ko je veci obozavalac neke grupe...
napravite temu na kojoj cete se pljuvati, ako je toliko neophodno...
nisam ja ni na cijoj 'strani' ali ono, ako vec postoji toliki hejt zasto ga siriti na celu temu...?
resite to sami...
ajde da ovde pricamo o muzici i da probamo da postujemo jedni druge...
jest' da je utopija, al' bar sam probala...
![]()

Cekaj ad lepo da te pitam bez uvreda ponizavanja ismejavanja......
Sta je sad problem,sto sam JA LOS TVRDOGLAV OVAKAV ONAKAV?????????
Jel sam ja lepo citirao Gercnaha (tako nesto) i napisao MARK NOFLER (pisi kao sto govoris,citaj kako je napisano,Vuk Karadzic) i znate svi vrlo dobro da NISAM HTEO DA NAPISEM NA ENGLESKOM......
I prvo me ismejavate za to a posle kada vi pogresite pa to bar bilo i jedno slovo E ONDA SE VAMA OPRASTA,A DA SAM JA NAPISAO KNOPHLER VI BISTE SE RUGALI U 10 POSTOVA.......
Znaci vi svi imate prava na gresku jer nekad ovako kazete nekad onako A JA NEMAM PRAVO NA GRESKU?????
Pa iskreno gde je tu pravda??????
I jos me napljujete sa nekim stvarima koje nemaju veze ni sa temom i sl.......
Znavi nikog ne diram pisem citiram iznosim svoje mislnjenje a NISAM KONTROLA ZA GRAMATIKU I PRAVOPIS kao vi koji citate teme samo da bi nasli nesto da nekog koga ne gotivite ismejavate i da ga ponizavate jer cete tad bolje da se osecate......
I OPET JA NA KREJU ZA SVE KRIV....
A KAKO JE SVE POCELO?????
JA NAPISAO POST O PEVACU O DAJR STREJTSU (evo opet sam pogresio pise se dire straits) A VI STE PRVI POCELI DA SPAMUJETE I DA SE ISMEJAVATE.......
i NA KRAJU STE VI KAO U PRAVU A TO SAMO ZATO STO VAS IMA VISE PA ME NADJACAVATE SA BR POSTOVA........
Kao sto npr me sad prate Tacka i MRS Bolesna na svakoj temi zato sto smo se zakacili na nekoj temi o filmu pre 100 godina,i zato sada bilo sta da napisem one imaju da nadju neku negativnu i pogresnu konotaciju,a kad bi neko usao i pogledao njihove slike iz profila provalio bi kako izgledaju i koliko su poremecene osobe.....sto zbog slika gde izgledaju kao goblini sto zbog ponasanja i misljenja kroz postove,ova jedna sebe naziva bolesna ova druga se beci po slikama kao da si joj pobio celu familiju itd.....a sad ne valja sto imam nick Brus Li.....Pa bolje to nego sam sebe da zovem Mr Bolesni i da budem zgoljav iskrivljenog lica da se oblacim u crno i plasim decu po ulici.......
TOLIKO

Pa dobro hajde...Ali ja tebi kažem gde si pogrešio i ne vređam te,samo kažem...Ali ti u sledećem postu još me vređaš...Pa brate...
Pa dobro hajde...Ali ja tebi kažem gde si pogrešio i ne vređam te,samo kažem...Ali ti u sledećem postu još me vređaš...Pa brate...
BRU ZLI JE NOVI IS GERNACH FAMILIJE!! OMG!

Ali fora je sto covek uopste nije pogresio! Samo je pisao po Vuku,to je taaako ocigledno...
I ja cesto napisem tako.
A cak i da je pogresio mo's misliti.

Ali fora je sto covek uopste nije pogresio! Samo je pisao po Vuku,to je taaako ocigledno...
I ja cesto napisem tako.
A cak i da je pogresio mo's misliti.

Dobro izvini ako sam te negde uvredio.....Necemo vise tako da radimo......Prevashodno jer stvarno nemam ni vremena ni mogucnosti (net mi nesto puca stalno ne mogu da nahvatam punu wajerles vezu itd pa mi protok slab i sl) A i trenutno sa dosta preopterecen raznim obavezama tako da nemam ja vreme da vredjm nekog i da se raspravljamo oko gluposti....Mozemo se raspravljati oko nekih drugih stvari tipa dal je zid beo ili crn postujuci tudje misljenje i kriticki pogled ali da to bude na nekom naucno-kulturnom nivou a ne egoisticno sujetnom......Ni ja nisam cvecka kao normalno ni svaki covek tako da ne pada mi napamet niti ocekujem da svi misle kao ja niti mi je to potrebno niti imam neke posebne koristi od toga.....svet bi netao kad bi svi mislili isto......Homo sapiens jo ne bi izaao iz pecine....
Misljenja razlicita su veoma potrebna i neophodna pogotovo u nauci gde se sve kriticki i empirijski dokazuje i utvrdjuje i tu nema mesta sujeti pristrasnoti ili necemu trecem......Ako neko neto bezveze napise u postu nije pogresna osoba koja je to napisala nego je pogresan taj post ili smesan je post a nije smesna osoba,osoba uvek moze da bude ok...
Па,помислим на,рецимо Стонсе,Слеша(уопште Гансе),Лед Цепелин...
А сигурно не помислим на Ангуса Јанга...
Па,помислим на,рецимо Стонсе,Слеша(уопште Гансе),Лед Цепелин...
А сигурно не помислим на Ангуса Јанга...
Nemoj tako ovde neki mrze kad kazes Slash.....mene hteli da streljaju....
ash...Pa ja sam pre voleo Slash-a,ni sad mi nije loš,ali ne može neko da ređa Rolling Stones,Led Zeppelin i odjednom Slash...
Sto????Ukusi su razliciti.......Vidis na onoj listi najbolji rifovi koju postavio hej hou lec gou tj cini mi se na vh1 listi najboljih rifova Slashev je na drugom mestu????

Znaš šta kaže Mita iz Block Out-a u pesmi ''Vertikalno gledano''...''Sinonimi gube smisao''Ako ti nije sinonim na Rock 'n' Roll po oblačenju i stajlingu,onda ti bar mora biti po njegovoj muzici...![]()

Znaš šta kaže Mita iz Block Out-a u pesmi ''Vertikalno gledano''...''Sinonimi gube smisao''![]()

jaoooooooooooooooo...pa ti si jos uvek tu...
a ti, floydu, nemoj da gubis vreme i svadjas se sa ovim likom..