Kada jeste a kada nije rijec J***nje nepristojna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

egz:dia..vit

Obećava
Banovan
Poruka
81
1. Mrzim engleze, NATO, Amerikance, i, kao i Šešelj što reče "znam ja (i sad, to je mislio da kaže) engleski jezik, ali sam ga zaboravio od kako su nas NATO zločinci bombardovali".
2. Srpska riječ postoji, a mi smo Srbi, ili Jugosloveni, ili Crnogorci, a to je sve isto u jezičkom smislu.
3. J***nje ne znači da neko želi da te ponižava u seksu na način na koji nije zao ako pristaneš prethodno, mada možda i želi, ali time što je rekao da bi da te j*** nije rekao da li se pali na to, tako da nije ispao nepristojan. Nije odao tajnu pali li se na to.

EVO KAD JE NEPRISTOJNO:
Kad i riječ seks:
NEPRISTOJNO: E, prvi put te vidim u životu i ne znam ama baš ništa o tome da li si dobra osoba, aj da se j***mo/seksamo/vodimo ljubav/imamo seks
SASVIM PRISTOJNO: Upoznao bih te da vidim da li si dobra osoba, jer zadovoljstva od mene vidjeti loša neće, a dobra - uvjek i milo će mi bit. Pa bi te onda, ako si dobra, uživao je*ati jer si lijepa, sigurno bi ti to i ponudio, a može i druženje samo ako odbiješ to, a možda nisi samo lijepa, što je dovoljno, nego još i dobra u seksu/dobra je*acica. A nije nepristojan ni dodatak, ako je iskren: a nešto na tvom licu mi kaže da vjerovatno/sigurno jesi. Ne zato što je iskren, mogu ja da budem iskren a nepristojan, nego zato što nije nepristojan taj dodatak, a ako je iskren nije ni zao. Ako je neiksren opet nije nepristojan, ali je zlonamjeran - to je onda udvaranje, a ne poštena priča i poziv na seks na-fer bez pištolja i noževa laži.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back