Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a osnovna škola...
jao, šta sve još neću da čujem

Pa takav ti je danas svet
I nama su se devojcice nudile da nam pokazu pi...

Tu fazu sam odavno prosao na exkurziji ali je bilo slucajno preskakali smo sa terase na terasu i usli u pogresnu sobu i meni se pisalo i udjem a ono moja drugarica se tusira a ona dobra je bila (ne po ponasanju) posle sam dobio nekoliko samara i sve je proslo

Imao sam i ja takih ponuda,ali ne besplatno nego za sto dindzi,dve devojke,obe 91!Moj drug je hteo al nije imao pri sebi para inache da je imao zadrzao bi se duze posle casova!Na sta su ta deca sve spremna!

Ајао је.бо маму своју, ја не верујем шта читам! :eek: :mrgreen: Брате које лудило, да нису неке пајдоманке па им фали за квотер!? :mrgreen:

Ti si neki napaljeni ocigledno ili jos nisi je**o

Ja kako krenulo za koju godinu cu morati ako ne i ove zbog ovih kretenki koje me svaki dan napadaju....Sinoc u grad zezam ja jednu drugaricu i ja stanem i kazem sta mi mozes a ona kaze da te silujem :rotf::rotf: A ja je gledam :eek: i ona krene a ja nista (ono opusteno) , posle sam otisao i zezao sam je ponovo

Јесте, је.би га шта да радим кад немам живот... :cry:

ovaj metal boy mora da je neka "faca" :mrgreen:

Pa tako nesto ali ja to nevolim

Bolje da sam neki kreten nego ovo...
Nixx dodji ovde kod mene ima da je*es ceo dan

Eeee, u moje vrijeme toga nije bilo, no su bile samo simpatije, ljubavna pisma koja smo dobijali uz smoki itd. A danas cim predju 10 vec prelaze sa barbika na druge igracke:mrgreen:

haha ljubavna pisma uz smoki

Back