Reckless
Buduća legenda
- Poruka
- 25.578
Meni danas u skoli jedna htela da dr*a u wc-u ja je odbio....I tek sad shvatam gde ja zivim....![]()
Pa korak po korak, prvo pocinje sa rucnim radom, potom sa... da ne nastaljam, valjda znas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni danas u skoli jedna htela da dr*a u wc-u ja je odbio....I tek sad shvatam gde ja zivim....![]()
Jao skolo moja,hahah!
a jel htela u muškom ili u ženskom wc-u?![]()
šalim se
strašno![]()
a osnovna škola...U muskom....Zato sto je zenski uvek pun a u muskom se uvek nesto dogadja (neko nekom pusi i tako dalje)
Pa korak po korak, prvo pocinje sa rucnim radom, potom sa... da ne nastaljam, valjda znas![]()
razumem naravno
Ali zesca je fora da je ta '97-o a druga '95-o
a osnovna škola...
jao, šta sve još neću da čujem
I nama su se devojcice nudile da nam pokazu pi...
razumem naravno
razumem naravno
И ти је одбио!?Постоји сам једно логично објашњење... ЈГЕ!
Majko sveta, kud ide ova mladost.
![]()
Pa ti bi ih odmah po*ebaoАУ ***, што у моје време тога није било![]()
razumem naravno
Нормално![]()
Imao sam i ja takih ponuda,ali ne besplatno nego za sto dindzi,dve devojke,obe 91!Moj drug je hteo al nije imao pri sebi para inache da je imao zadrzao bi se duze posle casova!Na sta su ta deca sve spremna!
to se i ja pitam.....U skoli pitaju CCC
Imao sam i ja takih ponuda,ali ne besplatno nego za sto dindzi,dve devojke,obe 91!Moj drug je hteo al nije imao pri sebi para inache da je imao zadrzao bi se duze posle casova!Na sta su ta deca sve spremna!
moja sestra je 95-o :shock:
Ti si neki napaljeni ocigledno ili jos nisi je**o
Ja kako krenulo za koju godinu cu morati ako ne i ove zbog ovih kretenki koje me svaki dan napadaju....Sinoc u grad zezam ja jednu drugaricu i ja stanem i kazem sta mi mozes a ona kaze da te silujemA ja je gledam
i ona krene a ja nista (ono opusteno) , posle sam otisao i zezao sam je ponovo
Za 100 din ja danas nosio 1k u skolu
A ona je normalna zar ne?
moja sestra je 95-o :shock:
ovaj metal boy mora da je neka "faca"![]()
ovaj metal boy mora da je neka "faca"![]()
Eeee, u moje vrijeme toga nije bilo, no su bile samo simpatije, ljubavna pisma koja smo dobijali uz smoki itd. A danas cim predju 10 vec prelaze sa barbika na druge igracke![]()