Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Na kontu Laninog posta:
Ja čačkam nos i gledam Sunđer Boba.
Ja čačkam nos i gledam Sunđer Boba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[sarkazam]Smatram da je najbolje da devojka nigde ne izlazi i da se ni sa kim ne druži,već da se lati knjige i tako dok ne završi fakultet i dok ne nađe stalan posao.Onda nek požuri da se uda,da ne bi ostala sama i da bi ostavila potomstvo.S obzirom da nema nikakvog ranijeg iskustva sa muškarcima,izabraće pijanicu,besposličara i totalnog idiota koji će je tući svakog dana.Nakon što se ona vrati sa posla,nek se lati kućnih poslova.Jednog dana će uvideti da ne može da izdrži,a onda će se jebavati po sudovima zbog alimentacije i sl.Tu je i komšiluk da je uteši.
Ali nema veze,važno je da je postupala pravilno,jer joj je šačica intelektualno redukovanih dogmatičara reklo da je to moralno.[/sarkazam]
Him:**** off.![]()
A sad ozbiljno- Nijesam rekla da uci do besvijesti i da nadje momka kad zavrsi faklulet, ne izvrci moje rijeci.
nemoj biti sarkastican.
Imam pravo na svoje miosljenje i napisala sam ga.
E pa onda ga napisi mimo mojeg, jer samnom tako ne mozes da se dopisujes, a da ocekujes da budem ljubazna prema tebi.Jel' si ti to tako nekulturna samo kada si nervozna ili si takva po celom telu?
Tako sam nekulturna kad napaljeni jadnici citiraju i ispravljaju moje recenice, i prave se pametni.
Nažalost,ne čitam misli.
Ja sam lijepo napisala sta sam mislila, nego si ti procitao ono sto si htio da procitas. A ne bi ti sa takvom pamecu pomoglo ni da znas.
Imam i ja na svoje,hvala Bogu.Samo što moje nije toliko isključivo.
Tako sam nekulturna kad napaljeni jadnici citiraju i ispravljaju moje recenice, i prave se pametni.
Ja sam lijepo napisala sta sam mislila, nego si ti procitao ono sto si htio da procitas.
Uzmi knjigu i uci, pametnije ti je.
Ili gledaj crtane ako neces da ucis
A ne bi ti sa takvom pamecu pomoglo ni da znas.
E pa onda ga napisi mimo mojeg, jer samnom tako ne mozes da se dopisujes, a da ocekujes da budem ljubazna prema tebi.
Mima:Ovo je forum.
Zašto svi to zaboravljate?
Ma daj, o`kle ti ideja da je ovo forum, koja budala ti je to rekla?Ovo je forum.
Zašto svi to zaboravljate?
Sve maloljetnice, idite ****** se naokolo, ne treba vam nista drugo u zivotu.
-ne nego samo one koji se prave pametni i omalovazavaju NAS.
Vi,Vas...Sto si ti ogorcen...
Oko ovoga necu da raspravljam, makar ne sa tobom.
"'ajde mi lepo,kao malom detetu objasni - šta ovde piše?"
Nemam kad da te ucim da citas.
A ti si po ponasanju pravo malo dijete.![]()
TO to mi kazi!
Ma daj, o`kle ti ideja da je ovo forum, koja budala ti je to rekla?![]()
samo one koji se prave pametni i omalovazavaju NAS.
Nemam kad da te ucim da citas.
Kladim se da HIMHIMHIM nema više od 15 godina...
Neko misli isto?
Sva sreca pa je tako.Ti i ja zaista govorimo različitim jezicima,ali na jednom drugom planu - intelektualnom i moralnom.