Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne ne zajebava,ovo je nasa realnost!!

:sad2::sad2::sad2:
Малко сам се успаничила!!!

Душе ваља, мом малом девојчице, у сред учионице, скидале гаће још у првом разреду.

Па како то сине, шта ти раде, што се не браниш?

Па знаш мама њих три ме држе а четврта ме скида...

А деца још ни слова нису научила.

Сад се као све смирило, али питам се, да ли је...

:cmok:

****** jos si mala za to. . i vi ste zajedno od 10 godine. . hmmmmmm
Mada dobro, ne znam sta da ti kazem. . .radi sta hoces necu da se mesam. . .ali ****** srpite se jos malo. . koj ***** ne verujem da ti toliko to zelis kao taj tvoj decko. . .
ma koj se ***** pa ja mesam. . :otkacio:

Gledala sam na TV-u neku reportazu o djevojcici od 12 godina. Samo dva mjeseca nakon sto je dobila menstruaciju na dvodnevnoj ekskurziji izgubila je nevinost sa nekih deckom... I ostala trudna. To su bila djeca, naravno da pojma nijesu imali. Abortus je uradio otac tog decka, a roditeljima nista nije rekla. Osim sto je bila fizicki nespremna, to je ostavilo i psihicke posljedice. Desilo se da je od njenog prvog do drugog puta proslo 25 godina. I preko TV-a je objavila pricu jer je osjetila potrebu da kaze roditeljima sta se desilo, al nije imala hrabrosti da to uradi.
***********************************THE END********************:):):)
A da se vratim na pricu...Mislim da je vrijeme za prvi put onda kada je osoba spremna, al mislim da to ne smije biti prije 16-e godine, jer ma koliko se osobi cinilo da je psihicki spremna ipak ona nije spremna fizicki.

Тема је очишћена без последица у опцији ''Прекршаји''. Одавде па надаље прескакаћу опцију ''Поени'' и моментално користити опцију ''Бан''. Хвала на разумевању.

naravno da nije vreme......ipak je to samo 13godina(znam da je tema stara par godina,ali uvek ima onih koji bi postavili ovakvo pitanje)
sve pre 16 je rano......nisi spreman fizicki,a bogami ni psihicki....ma koliko mislili da jeste spremni,to je suvise rano......
tako da,manite se sexa i ostavite to mamama i tatama,a vi lepo igracke u ruke(sad sam malo upotrebila hiperbolu...citaj-preterala....,ali je skoro pa tako:mrgreen:)

Ijao...
Razmisli jos malo, ne zuri...imas jos vremena za to..
A ako bas ne zelite odustati ne zaboravite na zastitu!

zastitu??? hehehe pa sta ce im zstita kad su oboje nevini:P ja joj predlazem bez zastite jer je mnogo bolji osecaj prirodnije je puno i ako klinka hoce da se kresne nemoj da je smeces sa toga heheheh heheheh vidis da se deca danas satiru od uchenja:)hehehe tako sam se nasmejao kad sam procitao temu hehe heehehhehehe aaa extra ludilo samo tako nastavi hehehe heehhhe

zastitu??? hehehe pa sta ce im zstita kad su oboje nevini:P ja joj predlazem bez zastite jer je mnogo bolji osecaj prirodnije je puno i ako klinka hoce da se kresne nemoj da je smeces sa toga heheheh heheheh vidis da se deca danas satiru od uchenja:)hehehe tako sam se nasmejao kad sam procitao temu hehe heehehhehehe aaa extra ludilo samo tako nastavi hehehe heehhhe

Hehe.

Oce neko ovde da ga povedem za Niski Hollywood? O_O
Ako nekom treba prevoz neka se javi. O_O

Axa...Kako da ne,i ja sam Karleuši napravio sina pod svetlima kazina.:hahaha::rotf:

Ma ni ja nisam verovala i dalje ne verujem, ali kao to je neko video neam pojma...
moje drugarice su ga odmah pitale, i kao nije hteo da prizna i na kraju su ga zheshtje smarale i priznao je i reko im kao shta njih boli uvo za to, to je njegov zhivot, shta se one petljaju...
i josh ta pricha se rashirila ovde kod nas po celom kraju, i od kad svi prichaju o tome, on vishe ne izlazi... ne sme da se pojavi ovde....

Kakav je to niski holivud...neke niske strasti...? :lol: može,zvuči perverzno.

Ax, jel si sigooran da moze...?

Evo sta je Niski Hollywood... btw, drzim te za rec, vodim te tamo obavezno!
picture.php

Back