Kada je vreme za prvi put?

• Začetnik teme Začetnik teme On me voli....valjda!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
On me voli....valjda!:
Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.
Na to pitanje jedino sama sebi mozes dati odgovor... a o svemu tome vishe govori tvoj nick (tj. nastavak 'valjda'), nego to shto si 'potpuno sigurna da se volite' ... I ko shto neko rece gore, nemoj da zaboravish na zastitu ako dodje vec do toga..

da sam na tvom mestu ne da ne bi o tome razmisljaja nego...tad jos ni decka nisam imala.sto kasnije sto bolje.kajaces se.koliko god da te decko voli i "ne tera" te na to opet ne mozes biti 100% sigurna da on to zeli ili oce samo da te iskoristi.svi su oni isti koliko god da mislis da se razlikuju.

Mala je opasna. :)) Pa naravno da u tim godinama polude i da o tome razmishljaju :)) i ja sam tako a ipak chekala sam do moje 22 :)) Chekala i dochekala a ipak nishta nisam propustila :))Ja sam primer da ipak roditelji treba da preuzmu ulogu na sebe i obrazuju svoju decu, eto recimo mene je mama bukvalno davila prichama o sexu i o zashtiti bash kad sam bila u tim godinama i nekako mi sve to i nije bilo interesantno, tada :)) A kad sam dovoljno sazrela druga pricha :))

bekalo:
Mala je opasna. :)) Pa naravno da u tim godinama polude i da o tome razmishljaju :)) i ja sam tako a ipak chekala sam do moje 22 :)) Chekala i dochekala a ipak nishta nisam propustila :))Ja sam primer da ipak roditelji treba da preuzmu ulogu na sebe i obrazuju svoju decu, eto recimo mene je mama bukvalno davila prichama o sexu i o zashtiti bash kad sam bila u tim godinama i nekako mi sve to i nije bilo interesantno, tada :)) A kad sam dovoljno sazrela druga pricha :))
ja imam 15 i razmisljam o tome, mada znam da nisam spremna i ne zelim da uradim dok ne budem potpuno sigurna!

Devojcice batali zamisao,to sto budete uradili ti i on,nece biti ni "s" od sex-a,tebe ce da boli on ce da svrsi za 30 sec,i to ti je to,nego blago meni vi se jos drzite za ruke ljubite u parku,pipkajte kod kuce,pa za jeno 2-3 godine tek razmisljaj o tome,stvarno je glupo da to uradis sa 13 a i moze da bude problema(zdravstvenih) jer jos nisi zrela ni dovoljno razvijena.
Pozdrav

Sve dok ne budes spremna na to (psihicki i fizicki) ja na primer sve do prosle godine (kada sam imala 15) nisam htjela da izadjem sa nekim deckom jer nisam bila spremna da ga poljubim,onda kada sam se osjetila zrelom nasla sam decka i izasla i nije bilo one dosadne price "a qq kako cu?".." necu znati" i bla bla znala sam da cu znati,jer je to,jednostavno,urodjeno,prirodno pa predpostavljam da je tako i sa seksom i isto tako ne pomisljam da imam odnose sa nekim ukoliko nebudem 100% sigurna...
Dakle je ti preporucujem da to ne radis.....

Boze mala,kakva su ti to glupa pitanja!!Em si glupava sto uopste pomisljas na tako nesto em si ne informisana!Zamisli ****** da neko sa 13 razmislja o sexu!Pa to je jedna posebna stvar a danas [kao sto se vidi u prilozenom] drustvo vrski takav pritisak da je to nenormalno!!Ljubav se u vasim godinama ne pokazuje sex-om!
zahvalujem

bekalo:

Nista nisi propustila?Eeee sta bi rekao NOLE SEXOMAN da sad cita ovo!KUKU MAJKO :lol: :lol: :lol:

Ma ja sam to rekla zbog ovog...

kmasha:
da sam na tvom mestu ne da ne bi o tome razmisljaja nego...tad jos ni decka nisam imala.sto kasnije sto bolje.kajaces se.koliko god da te decko voli i "ne tera" te na to opet ne mozes biti 100% sigurna da on to zeli ili oce samo da te iskoristi.svi su oni isti koliko god da mislis da se razlikuju.

previse kalupite...

Sto kasnije to bolje ?! wtf ?! o_O Kad cura bude spremna . . .Nbt da li je to sa 15,16,20 ili 25 . . .Kad sxwati da je zrela za tako nesto,da to nije samo sex,da tje taj prwi put da pamti [waljda],kad to radi zato sto ona xotje i zbog sebe,kad to ne zeli da uradi zbog decka ili zbog drugix . . .e tad . . .uX ;s

Imam vec duze vreme veza koja napreduje.Mislim da je vreme za prvi put.Potpuno sam sigurna da se volimo.Sta da radim?Imam 13 godina.Veza nam traje 3 godine.

Ти да мислиш да је то у реду не би ни постављала овакву тему! Знаш ти врло добро да је још рано и да ниси спремна. Да ли те дечко притиска на то? Одакле вам уопште идеја за такво нешто у тим годинама?
Имам сина који ће сад у пети разред и пун орман играчака. Још увек није спреман да их се одрекне а овај дечко у тим годинама већ почео да шета девојку!!!

Ама људи, да ли нас овде неко зајебава или стварно сви треба да се запитамо...

Ти да мислиш да је то у реду не би ни постављала овакву тему! Знаш ти врло добро да је још рано и да ниси спремна. Да ли те дечко притиска на то? Одакле вам уопште идеја за такво нешто у тим годинама?
Имам сина који ће сад у пети разред и пун орман играчака. Још увек није спреман да их се одрекне а овај дечко у тим годинама већ почео да шета девојку!!!

Ама људи, да ли нас овде неко зајебава или стварно сви треба да се запитамо...

Ne ne zajebava,ovo je nasa realnost!!

Back