- Poruka
- 2.987
Ali zato možemo pričati iz ličnih iskustavaIz razlicitih pobuda su iskusenja na pocetku i vec u dugoj vezi.
Opet ne mozemo generalizovati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zato možemo pričati iz ličnih iskustavaIz razlicitih pobuda su iskusenja na pocetku i vec u dugoj vezi.
Jeste.Ovo je sve savrseno, kao u nekoj bajci.
Je li ostvarivo?
Iskreno?
to.Kad pocnu da se prave zajednicki planovi.
Kad nas provale naši stalni partneriŠta podrazumevate pod ozbiljnom vezom?
Kako znate da ste u ozbiljnoj vezi?
Kada krenete sa "mi" ili on i ja ili ona i ja i nervirate druge ljude koji nisu u veziŠta podrazumevate pod ozbiljnom vezom?
Ali zato možemo pričati iz ličnih iskustava![]()
Kad pocnu da se prave zajednicki planovi.
Pročitala sam juče negde da zaljubljenost i ljubav nisu isto (dobro, to svi znamo) i iznenadila sam se dužinom: zaljubljenost traje od 6 meseci do 2 godine, a posle toga dolazi ili (prava) ljubav ili razlaz.Šta podrazumevate pod ozbiljnom vezom?
Kad te upozna s roditeljima i prijateljicama a ubrzo potom si na slavi gde te calac polako premesta blize chelu.Šta podrazumevate pod ozbiljnom vezom?
Kada ovo pomenu sada kapiram da su i oko mene tako nešto trajale veze. U proseku godinu i kusur dana. Znam možda nekoliko mlađih parova da su 4+ godine zajedno, matore koji su u braku izuzimam iz jednačine.Pročitala sam juče negde da zaljubljenost i ljubav nisu isto (dobro, to svi znamo) i iznenadila sam se dužinom: zaljubljenost traje od 6 meseci do 2 godine, a posle toga dolazi ili (prava) ljubav ili razlaz.
S obzirom da su moje veze trajale upravo između 6 meseci i 2 godine, nisam kompetentna da na ovo odgovorim jer ispade da nikad nisam osetila ljubav, bar ne onu pravu.
mislis ono fart in mouthA šta ako je to samo fetiš i zapravo smo objektivizovani?![]()
Mislim na pepa prase momentemislis ono fart in mouth![]()
traze grobnicu i tako toKad pocnu da se prave zajednicki planovi.
ovi o ozbiljnoj vezi a ti o iskusenjuIz razlicitih pobuda su iskusenja na pocetku i vec u dugoj vezi.
traze grobnicu i tako to![]()
hoces da kazes da je zaljubljenost evoluirala u ljubav..to je normalno
a sto se tice seksa, probaj malo ekstravagantnije i loodje i uzbudjenje upoznavanja nikad nece proci.
ako partner nije zainteresovan za to onda je realno pitanje da li se zaista mecujete ili to samo mislis.
nema bum bum sto bi rekle tajlandjankeŠta podrazumevaš pod planom?
Zašto planovi moraju da postoje da bi veza bila uspešna? Zar ne može samo tako lagano i opušteno da se samo "plovi" kroz vezu?
Meni sada kada bi neko zacrtao dugoročne planove mislim da bih "kiss kiss" bez "bang bang" adio amore... nešto me steže oko vrata ja bih dalje sama.
joooj kako mi dade ideju za temu ali ne smem da je otvaram..do sad imam bar koliko toliko misljenje drugih da sam normalan..U prevodu kada smo jedno pred drugim skroz opušteni i svoji![]()
Jedva čekam! Gađaj!joooj kako mi dade ideju za temu ali ne smem da je otvaram..do sad imam bar koliko toliko misljenje drugih da sam normalan..![]()
Daj neki hint mogu ja da je otvorim (ne marim za normalnostjoooj kako mi dade ideju za temu ali ne smem da je otvaram..do sad imam bar koliko toliko misljenje drugih da sam normalan..![]()