- Poruka
- 2.515
Šta podrazumevate pod ozbiljnom vezom?
Kako znate da ste u ozbiljnoj vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to tačno izgleda kod tebe?nije to za mene teško se vezujem
Znači li to da je nešto teže proceniti kada je veza ozbiljna? Kontam nešto tipa kada se maltene sve nesigurnosti otklone?Uh, pa to je proces koji traje. Potrebno je i vreme i sve što ono sa sobom nosi. Od poverenja preko izazova do sigurnosti.
kad prdne pred tobomKako znate da ste u ozbiljnoj vezi?
U prevodu kada smo jedno pred drugim skroz opušteni i svojikad prdne pred tobom![]()
A šta ako je to samo fetiš i zapravo smo objektivizovani?kad prdne pred tobom![]()
Pa ne, čak i naprotiv. Ukoliko je veza ozbiljna onda je tu i ta gore spomenuta sigurnost. Ne samo u vezu, odnos već i u partnera, a time imaš slobodu da budeš otvoren i direktan bez straha ili dileme da ćeš biti pogrešno shvaćen, osuđen ili bilo šta slično jer znaš da ćeš imati priliku da mogući nesporazum razjasniš.Znači li to da je nešto teže proceniti kada je veza ozbiljna? Kontam nešto tipa kada se maltene sve nesigurnosti otklone?
Zajednički planovi tipa?Kad pocnu da se prave zajednicki planovi.
Svakakvog tipa.O buducem zivotu.Zajednički planovi tipa?
Šta podrazumevate pod ozbiljnom vezom?
U prevodu kada smo jedno pred drugim skroz opušteni i svoji![]()
Pa ne, čak i naprotiv. Ukoliko je veza ozbiljna onda je tu i ta gore spomenuta sigurnost. Ne samo u vezu, odnos već i u partnera, a time imaš slobodu da budeš otvoren i direktan bez straha ili dileme da ćeš biti pogrešno shvaćen, osuđen ili bilo šta slično jer znaš da ćeš imati priliku da mogući nesporazum razjasniš.
Dišeš punim plućima, ne dovodiš ništa u pitanje. Sve je rešivo. Nema dilema.
Zar se time samo ne proverava ozbiljnost namera i saradnja između partnera?Svakakvog tipa.O buducem zivotu.
Pa zar to nije ozbiljna veza.Zar se time samo ne proverava ozbiljnost namera i saradnja između partnera?
Naravno ima i ono pitanje šta je potrebno da sa nekim krenemo u rad i ostvarivanje planova za budući život?
Pa ne znam ako to može baš da se "odluči" mora da se proba nešto pre toga i da se vidi kako stvari idu - tipa dejting i slično.Nema ozbiljne veze bez dvoje koji su odlucili da to tako bude.
Romantizuje se ljubav dosta često, mada mislim da je to najčešće slučaj kod klinaca i onih bez iskustva, sa nekoliko kvalitetnijih vezica se i to izbije iz glave i kreće da se živi u sadašnjosti.Svako ko mi govori o dugovecnoj ljubavi a tek dugovovecnoj strasti glumata i laze sebe, i partnera.
Uvek će biti nekih iskušenja, uvek će biti nekih teškoća, nekada se mogu odeleti/preboleti, neka ne - to je jednostavna priroda stvariDa li ima iskusenja?
Kako se odoleva njima?
Da li se odoleva iskusenjima?
Nisam siguran - baš zato sam i pokrenu temu šta je to za ljude ozbiljna veza, kontam da je svako na svoj način doživljava.Pa zar to nije ozbiljna veza.
Pa ne znam ako to može baš da se "odluči" mora da se proba nešto pre toga i da se vidi kako stvari idu - tipa dejting i slično.
Romantizuje se ljubav dosta često, mada mislim da je to najčešće slučaj kod klinaca i onih bez iskustva, sa nekoliko kvalitetnijih vezica se i to izbije iz glave i kreće da se živi u sadašnjosti.
Uvek će biti nekih iskušenja, uvek će biti nekih teškoća, nekada se mogu odeleti/preboleti, neka ne - to je jednostavna priroda stvari
Ja jesam,jer sam prosao to.Nisam siguran - baš zato sam i pokrenu temu šta je to za ljude ozbiljna veza, kontam da je svako na svoj način doživljava.
Kontam da nismo, mada i to sada otvara neka specifična pitanja.Nismo se izgkeda nista razumeli.
Pisem o vezi koja traje a ti o vezi na pocetku.
To nije isto samim tim ni tvoja pitanja nemaju veze sa mojim postavkama.
Kontam da nismo, mada i to sada otvara neka specifična pitanja.
Konkretno - gde su veća iskušenja na početku veze (dejting faza) ili tek kasnije (možda brak)?