Kada je veza ozbiljna?

Znači li to da je nešto teže proceniti kada je veza ozbiljna? Kontam nešto tipa kada se maltene sve nesigurnosti otklone?
Pa ne, čak i naprotiv. Ukoliko je veza ozbiljna onda je tu i ta gore spomenuta sigurnost. Ne samo u vezu, odnos već i u partnera, a time imaš slobodu da budeš otvoren i direktan bez straha ili dileme da ćeš biti pogrešno shvaćen, osuđen ili bilo šta slično jer znaš da ćeš imati priliku da mogući nesporazum razjasniš.

Dišeš punim plućima, ne dovodiš ništa u pitanje. Sve je rešivo. Nema dilema.

Šta podrazumevate pod ozbiljnom vezom?
Kako znate da ste u ozbiljnoj vezi?

Nema ozbiljne veze bez dvoje koji su odlucili da to tako bude.
Svako ko mi govori o dugovecnoj ljubavi a tek dugovovecnoj strasti glumata i laze sebe, i partnera.
Sad ocekujem paljbu posle ovog posta. :lol:

Dvoje odluce da ostanu u toj “ozbiljnoj vezi”.
Pitanje:
Da li ima iskusenja?
Kako se odoleva njima?
Da li se odoleva iskusenjima?

Kljucno:
Da li ce se neko javiti i napisati da je u ozbiljnoj dugogodisnjoj vezi bio bez iskusenja?

Pa ne, čak i naprotiv. Ukoliko je veza ozbiljna onda je tu i ta gore spomenuta sigurnost. Ne samo u vezu, odnos već i u partnera, a time imaš slobodu da budeš otvoren i direktan bez straha ili dileme da ćeš biti pogrešno shvaćen, osuđen ili bilo šta slično jer znaš da ćeš imati priliku da mogući nesporazum razjasniš.

Dišeš punim plućima, ne dovodiš ništa u pitanje. Sve je rešivo. Nema dilema.

Ovo je sve savrseno, kao u nekoj bajci.
Je li ostvarivo?
Iskreno?

Nema ozbiljne veze bez dvoje koji su odlucili da to tako bude.
Pa ne znam ako to može baš da se "odluči" mora da se proba nešto pre toga i da se vidi kako stvari idu - tipa dejting i slično.
Svako ko mi govori o dugovecnoj ljubavi a tek dugovovecnoj strasti glumata i laze sebe, i partnera.
Romantizuje se ljubav dosta često, mada mislim da je to najčešće slučaj kod klinaca i onih bez iskustva, sa nekoliko kvalitetnijih vezica se i to izbije iz glave i kreće da se živi u sadašnjosti.
Da li ima iskusenja?
Kako se odoleva njima?
Da li se odoleva iskusenjima?
Uvek će biti nekih iskušenja, uvek će biti nekih teškoća, nekada se mogu odeleti/preboleti, neka ne - to je jednostavna priroda stvari

Pa ne znam ako to može baš da se "odluči" mora da se proba nešto pre toga i da se vidi kako stvari idu - tipa dejting i slično.

Romantizuje se ljubav dosta često, mada mislim da je to najčešće slučaj kod klinaca i onih bez iskustva, sa nekoliko kvalitetnijih vezica se i to izbije iz glave i kreće da se živi u sadašnjosti.

Uvek će biti nekih iskušenja, uvek će biti nekih teškoća, nekada se mogu odeleti/preboleti, neka ne - to je jednostavna priroda stvari

Nismo se izgleda nista razumeli. :lol:
Pisem o vezi koja traje a ti o vezi na pocetku.
To nije isto samim tim ni tvoja pitanja nemaju veze sa mojim postavkama.

Back