Kada je izdano srpstvo?

svako ko prihavti drugi sistem vrednosti osim hriscanskih/svetosavskih izdaje srpstvo.
Kad bi to bilo jasno nego to nigde nije jasno Srbima, otvori temu i videces da blage veze nemaju ssta je pravoslavlje, niko , ni ja...
Zasto , zato sto treba zadovoljiti pravilo da su svi Srbi pravoslavci , a ja to ne mogu , mogu ali samo pod uslovom da pojma nemam sta je pravoslavlje...

Srbiju je izdao tito kada je uvalio pokrajine.
Ma nije, ko zna koja je tu prica...nema bas jasnih napisanih detalja, ali ima i prica da su srpski politicari hteli veci uticaj kroz vise glasova, jedna republika i dve pokrajine, , a da zato imaju unutar Srbije vise politickih tela...sto se politicarima iz Srbije posto su uvek domacinskog jednoumlja, nije cinilo vazno niti problem..

A jeste problem...

Nije problem kad bi se radilo po pravilu , ali naravno da nece da se radi po pravilu..

CG i juznaci da se mnogo zaebavaju sa nerazvijenim kosovom i da tamo dolazi neko ko je sirokih shvatanja, zar vam CG i juznjaci Srbije daju utisak da su sirokog uma, naprotiv niste mogli da izaberete uze umove za upravljanjem zadrtom i nerazvijenom pokrajinom koju muce rigidnost razlicitih drustvenih ogranicenja....

Evo slusam Marica, sakupila se 5 udbasa da pricaju o srpstvu.

Sta vi mislite, kada je izdano srpstvo? :think:

Ja mislim da je izdano kada su srpski udbasi sa Rubinovog vinjaka presli na viski. :think:
ima vise odgovora

zavisi gde ...

ali msilim da je pocelo od prodaje vere za veceru - poturice

ne milsim tu na danak u krvi kada je oteto 200 000 malih decaka. to je zulumcarstvo i janicarstvo, silom oteti

vec oni koji su zarad sitne koristi menjali veru za veceru...

posle se samo nastavljalo... od 45te pogotovo

Kad bi to bilo jasno nego to nigde nije jasno Srbima, otvori temu i videces da blage veze nemaju ssta je pravoslavlje, niko , ni ja...
Zasto , zato sto treba zadovoljiti pravilo da su svi Srbi pravoslavci , a ja to ne mogu , mogu ali samo pod uslovom da pojma nemam sta je pravoslavlje...
Поштено.
Некима је вера на тавану, тако рече велики верник и борац за КиМ, Командант Марк.

Evo slusam Marica, sakupila se 5 udbasa da pricaju o srpstvu.

Sta vi mislite, kada je izdano srpstvo? :think:

Ja mislim da je izdano kada su srpski udbasi sa Rubinovog vinjaka presli na viski. :think:
Српство је први пут издато на Видовдан 1881. године у Земуну. Алије то касније исправљено доласком Караља Петра на престо. Затим је српство издато 1. јануара 1918. године, и коначно и за дуги период 1945. када су га издали Ранковић, Крцун и остали комунисти српског порекла.

Poslednja izmena:
Не размишља велики верник о томе
Slavljenje slave, zapis, razna naša narodna verovanja pa i sujeverija potiču iz staroslovenskih vremena ali kome to objasniti? Ljudima koji nemaju tradiciju i koji znaju samo da žvale kao i vodja iz Čipuljića. Hrišćanstvo smo primili od Grka iz Vizantije a nismo ga mi Srbi izmislili. Ali šta reći o narodu koji samo Srbuje i misli da je i Elon Maks iz RS.🤣

Back