Kada idol razocara...

Demister

Domaćin
Poruka
3.290
Veceras sam imao ubedljivo najgore iskustvo u 2009. godini. Naime vodja jednog benda koji obozavam, covek koji je moj JE*ENI IDOL je poceo bez razloga da me vredja na jedno sasvim obicno pitanje posto sam znao da su imali prezentaciju albuma u Australiji. Sa jednim drugim clanom sam u stalnom kontaktu lik je maksimalno OK, ali m je Rob (koji je najveci idol (sada vec samo bio) u mom zivotu vredjao preko FB-a tako jeftinim psovkama pod izgovorom da je pijan... Jednostavno nisam u stanju da napisem bilo sta. Od shoka mi je pripalo muka i osecam kao da gorim. Osecam se najgore moguce.

Da li ste vi ikada iskusili nesto slicno?

Samo se vi sprdajte, boli vas tuki... Fora je u tome sto je drugi osnivac Gareth je*eno dobar lik, neko ko ce sa tobom da prica sta je jeo danas, da se zajebava, prica kako radi u studiu i ostalo na foru ortak - ortak, o ovaj debil cim se izdvojio iz underground-a i potpisao za major label odmah digao tuki i ne podnosi nikog.

Ако је и теби за утеху, ниси једини.
Животе, кур.во.
Sta se tebi desilo? Moguce da je ovo jedan od onih nesrecnih dana!z:(
Imaš sreće, dobro sam raspoložen večeras...
Aj bre mali pali odavde,vec sam danas ubio jednu zivotinju(u bukvalnom smislu te reci) nemoj da budes druga!
Samo se vi sprdajte, boli vas tuki... Fora je u tome sto je drugi osnivac Gareth je*eno dobar lik, neko ko ce sa tobom da prica sta je jeo danas, da se zajebava, prica kako radi u studiu i ostalo na foru ortak - ortak, o ovaj debil cim se izdvojio iz underground-a i potpisao za major label odmah digao tuki i ne podnosi nikog.

daj coveku vlast da vidis kakav je!

Sto trezan misli, to pijan govori. Sad znas kakvu osobu si imao za "idola" i mozda je vreme da ti doticna persona to vise ne bude.

Nisam imala razocaravajuce idole, ali sam imala slicna iskustva sa ljudima koje sam postovala, izdvajala od drugih, volela.... Kad su popili vise no sto treba - rekli su sto bi inace precutali. Nije uvek lako za progutati, ali mozemo zahvaliti picu koje ih je ucinilo razgovorljivijima i ... prosirilo nam vidike :D.

Sta se tebi desilo? Moguce da je ovo jedan od onih nesrecnih dana!z:(

Фино је кад пријатељи изј.ебу.
Обично се не узбуђујем, али данас ме сви ј.ебу у здрав мозак.

Види, можда бивша јесте проблем, али гледај то са ведрије стране.
Бар је било секса.
-.-

А каки је то бенд?
И откуд се ти дописујеш с њима?
И тако то...
Ако ти је тешко, отвори душу......
Извини што кењ.ам.

Drum & Bass bend, ma na svom sajtu imaju oficialnu stranu FB-a, a na njima profile.

Bavim se produkcijom, i ja pravim drum and bass, i Rob mi je najveci idol, neko ko ima najvise uticaja na mene, neko koga ne zelim samo da dostignem vec i prestignem, covek koji za mene ima status boga.

Nesto drugo razmisljam. I ja kada se napijem (mada kod njih radi i droga kao i obicno) teram neke ljude gde nije mesto, pa mi je posle zao jer nisam trebao. Nadam se (ne iz zle namere) da ce ga nesto tako jako oboriti, tj spustiti na zemlju da ukapira malo da smo svi mi jednaka ljudska bica i to sto je izasao iz UK underground-a ne znaci da je nesto vise nego sto je bio ranije.

Poslednja izmena:
1. Ja sam Gospod Bog tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svoga.
4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvome.
5. Poštuj oca svoga i mater svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.
6. Ne ubij.
7. Ne čini preljube.
8. Ne kradi.
9. Ne svedoči lažno na bližnjega svoga.
10. Ne poželi ništa što je tudje. (2.Mojs.20,2-17)

Odes u Crkvu i zapalis najdeblju svecu... pa ako se ne ugasi odmah... mozda ima spasa za tebe ;)

:zjelka2:

4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvome.
5. Poštuj oca svoga i mater svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.
6. Ne ubij.
7. Ne čini preljube.
8. Ne kradi.

Odes u Crkvu i zapalis najdeblju svecu... pa ako se ne ugasi odmah... mozda ima spasa za tebe ;)

:worth:

6. Ne ubij.
7. Ne čini preljube.
8. Ne kradi.

LOL a gde da je stavim, jel tamo za mrtve? lol

Back