Kada cete se vise pomiriti sa ISTINOM?!

E,narode baš me boli kara ko će da podrži vladu!Bitna je suština,a to je da će vlada biti pro-evropska i da će nastaviti put ka EU,samim tim i put čije je temelje postavio Zoran Đinđić!
Bitan je put kojim će ova vlada ići,a koje podržava je manje važno!
Najbitnije je da je narod juče rekao kuda će!A vi ostali pro-šešeljevci,čekajte sledeće izbore i pošteno se kandidujte,pa ako narod vama ukaže poverenje,vladajte.
Do tad sve je jasno!A ako mislite da pravite nekakve mini državne udare,onda ste se zajebali!
NE MOŽE SE PROTIVITI NARODNOJ VOLJI!
Ko god je to pokušao,prošao je još gore.Mislite o tome!

Mislim, ne mogu da verujem da i dalje se nadate da ce SRS i SPS opet doci na vlast...
Sto ne cestitate i pomirite se da je vecina ljudi koji zive u Srbiji za politiku koju vodi DS..

Daj vise manite se tema kako ce DSS uci sa SRS..> Pa zbog te politike DSS nikad jadniji..
SRS gubicete svake izbore jer Srbiji je mesto u EU!

Ти си се баш уплашио, јел да? Боље схвати већ једном да ћемо имати најбољу владу на свету СРС-ДСС-НС-СПС. Србији ће коначно сванути када се лажне демократе и издајице Србије повуку из политике и пусте ову земљу да напредује али са правим вредностима...

Dačić je rekao da prvo priča sa SPS-om. A pre toga se telefonom čuo sa Tadićem tako da je sve jasno. I ne nadam se nego sam 100% sigurna :ok:

daj boze da je tako.A mozda je to i najbolje jer je sps najumereniji u svemu (u odnosu na kostunjavog i radikale).DSS je postao radikalniji od radikala i da nije onih kojima velja i kostunjavi puni dzep parama ne bi ni presli cenzus.Molim one veljine da ne prigovaraju jer znam ljude iz dss-a koji mrze kostunjavog ali se smeskaju jer od njega zive a ne rade nista...

ova se jos nada da ce SPS da ide u koaliciju sa DS-om :mrgreen:

A Dacic rekao mi idemo sa DSS-om :lol:

sta da se radi nada poslednja umire :(

cak i da to Dacic odluci na klupi za rezervne igrace cekaju spremni Vucelic, Mrkonjic i Vulin i odma ima Dacica da optuze za izdaju Slobodana Milosevica i sklapanje koalicije sa onima koji su hapsili i ubili Slobu a svi znamo kakav uticaj to ima na birace SPS-a :mrgreen:

I kakvi ste vi ljigavci pokazuje to da ste pustali balone na Kalemegdanu kad je umro Milosevic a sad hocete sa njegovim istomisljenicima u vladu, o majko moja :)

Izdajnik, opet lupas:

Dacic je rekao i sinoc i danas da ce prvo sa Mlohavim da razgovara o vladi. I sta ima lose da se slavi kada rikne zlikovac. Evo ja cu prvi da pravim zurku kad vam crkne Shesheljuga. Ima i da pevam srpske patriotske pesme. I da pustam balone uz muziku.

Inace, po opstinama je sledeca situacija:

ascz4.gif

zuto-DS
plavo-SRS
crveno-NARODNJACI
naradzasto-MADJARI
ljubicasto-SIPTARI
zeleno-MUSLIMANI (ugljanin)
Tako da se vidi koja je volja naroda. SRS je opet pukao. A to sto nas je Mloha zavlacio dva mandata da se pokaze kuda bi Srbija - to je drugo

Poslednja izmena:
значи и ти си жути ..сад је мени јасно одакле теби онолико симпатије за партизане

срећан 25 мај:grin:

Hebote, pa koliko puta moram nešto da napišem da bi neki razumeli.
Sreća da zbog takvih kao što si ti postoji opcija copy-paste :) ;)

Ja sam samo glasač DS-a kao najmanje loše opcije u ovoj zemlji... i jer (nažalost) boljih od njih nema.
Ne mislim da su odlični, idealni, savršeni... čak mislim da imaju mnogo putera na glavi, ali BOLJIH NEMA.

Valjda si ukapirao...
I trebao si mi pre 25.maja čestitati sutrašnji dan (dan bezbednosti)...

Znaš ono iz Balkanskog špijuna: "...a za dan bezbednosti ako me se sete - sete, a ako ne..." :lol:

Izdajnik, opet lupas:

Dacic je rekao i sinoc i danas da ce prvo sa Mlohavim da razgovara o vladi. I sta ima lose da se slavi kada rikne zlikovac. Evo ja cu prvi da pravim zurku kad vam crkne Shesheljuga. Ima i da pevam srpske patriotske pesme. I da pustam balone uz muziku.

Inace, po opstinama je sledeca situacija:

ascz4.gif

zuto-DS
plavo-SRS
crveno-NARODNJACI
naradzasto-MADJARI
ljubicasto-SIPTARI
zeleno-MUSLIMANI (ugljanin)
Tako da se vidi koja je volja naroda. SRS je opet pukao. A to sto nas je Mloha zavlacio dva mandata da se pokaze kuda bi Srbija - to je drugo

Je l' to mene oči varaju ili se ovde žutiiii... :)

Back