Отићи ћу из земље.
У Србији се од прелетача и дупеувлакача неком новом "Вожду" неће моћи живети.
ja cu morati da trpim te od kojih nece moci da se zivi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Отићи ћу из земље.
У Србији се од прелетача и дупеувлакача неком новом "Вожду" неће моћи живети.
Kapiram da će biti neki baloni i vatromet...
I meni neki kotlić i roštilj na otvorenom , ali nisam hteo da zvučim ekstremoMeni nekakve logorske vatre na pameti![]()
Nije to extremno, to je iskreno. To je ok.I meni neki kotlić i roštilj na otvorenom , ali nisam hteo da zvučim ekstremo
U sta se pretvara, kod nas je dugo vladao samo Tito koji se odlicno pokazao, tako ce isto i Vucic. Ako se on ipak penzionise, bitno je da se nastavi kontinuitet sadasnje politike.Bicu srecan jer ni jedan predsednik ne sme da ostaje previse dugo na vlasti , svi znamo u sta se to pretvara svaki put , a evo polako i sada.
Tesko ce u penziju covek bez dana radnog stazaU sta se pretvara, kod nas je dugo vladao samo Tito koji se odlicno pokazao, tako ce isto i Vucic. Ako se on ipak penzionise, bitno je da se nastavi kontinuitet sadasnje politike.
Начекат ћеш се.Пошто Вучић још дуго неће са власти.Meni nekakve logorske vatre na pameti![]()
Cija si ti inkarnacijaНачекат ћеш се.Пошто Вучић још дуго неће се власти.![]()
jel ti verujes da ce on slobodno da seta gradom u penziji kao npr seda glava tadic?U sta se pretvara, kod nas je dugo vladao samo Tito koji se odlicno pokazao, tako ce isto i Vucic. Ako se on ipak penzionise, bitno je da se nastavi kontinuitet sadasnje politike.
Plakaćemo svi za tobom, to ti garantujem!
zasto se on ne posalje u rodni kumrovac, medju svoje, sta ce nama vise? ali najgluplji smo na balkanuTako su pitali i za Druga Tita
![]()
Zato sto mozemo izvuci lovu od gledanja u muzeju.zasto se on ne posalje u rodni kumrovac, medju svoje, sta ce nama vise? ali najgluplji smo na balkanu
skuplje je odrzavanjeZato sto mozemo izvuci lovu od gledanja u muzeju.
Privatizovatiskuplje je odrzavanje
pa neka ostane kuca cveca samo da se skloni tito i sve njegovo ako ga hoce u njegovoj rodnoj hrvatskoj zagorci, mislim ako nisu sve tompsonove usrasePrivatizovati![]()
Vidiš to je problem vas koji volite Vučića, vi obožavate kult ličnosti, mislite da je jedan čovek država, da vam on gradi, daje plate, ma daje život.Pošteno ću se napiti..
A onda ću sa uživanjem gledati kako će stati vozovi, fontana na Slaviji, Bg-u na vodi će vratiti stari izgled , EXPO vjerovatno srušiti i poravnati, auto puteve nekako obataliti.. sve u svemu bit će to pravi spektakl..ako se u medjuvremenu ne probudim
![]()
Moram suprugu vodit na Tompsona.pa neka ostane kuca cveca samo da se skloni tito i sve njegovo ako ga hoce u njegovoj rodnoj hrvatskoj zagorci, mislim ako nisu sve tompsonove usrase
Potpuno drugo vreme , potpuno drugi tip licnosti , jedan pusi tompus u beloj kuci dok drugi sedi na hoklici.U sta se pretvara, kod nas je dugo vladao samo Tito koji se odlicno pokazao, tako ce isto i Vucic. Ako se on ipak penzionise, bitno je da se nastavi kontinuitet sadasnje politike.
Пружити помоћ, колико је то у мојој моћи, да овај народ сачува себе и крене правим путем. Превише смо имали погрешних скретања у последњих 100 година нарочито од '44 на овамо.Anketa
Da je žensko pa haj.. ovakoVidiš to je problem vas koji volite Vučića, vi obožavate kult ličnosti, mislite da je jedan čovek država, da vam on gradi, daje plate, ma daje život.