- Poruka
- 33.046
Pa dolazili, al ne zbog izdržavanja kazni, već na malo druženja sa predsednikom nam.Kada će Klinton, Bler, Solana, Šreder, Džejmi Šej i Vesli Klark da dođu u Srbiju na izdržavanje zatvorskih kazni?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dolazili, al ne zbog izdržavanja kazni, već na malo druženja sa predsednikom nam.Kada će Klinton, Bler, Solana, Šreder, Džejmi Šej i Vesli Klark da dođu u Srbiju na izdržavanje zatvorskih kazni?
Nikad.SR Jugoslavija je 1999 se borila protiv terorista UCK ( Amerika ih je prvo stavila na listu teroristickih organizacija, a posle su ih skinuli, kao popravili su se) koji su hteli protivpravno da ocepe deo drzave. Nato je reako da je UCK upravu i bombardovao tada SR Jugoslaviju, gde je poginuo veliki broj civila, vojnika, policajaca i nacinjena velika materijana steta koja se procenjuje na 100 milijardi $, a proslo je vec 30. godina znaci kamata jos 100 milijardi $.
Klasicna agresija na suverenu zemlju, bombaradovali i kao nikom nista.
Kada ce Nato da se izvine i da plati ratnu odstetu ?
Nato je vec i zaboravio bombardovanje SRJ 1999teKada ce Nato da se izvine i da plati ratnu odstetu ?
Pa zar ne rece Slobo da je NATO pobedjen ?
Odista? Tako si svojevremeno propovedao i o večnost K und k, pa onda “Jugoslavije”. Zaboravio si?
Eto, tako se govorilo i o Carskoj Rusiji i Sanstefanskom sprazumu pa su ga se vrlo javno odrekli.Evo ja recimo ne zelim, a prilicno sam ubedjen da ima jos nezanemarljiv broj onih koji isto misle...
A za šta to?Problem je što bi onda i Srbija morala da plaća odštetu po regionu.
Brw, šta mu to dođe taj “region”? Ono kao zonska liga?Problem je što bi onda i Srbija morala da plaća odštetu po regionu.
Po HR i BiH. A i porodicama albanskih civilnih žrtava na Kosovu. MajorTom je na prethodnoj stranici pisao o porušenim gradovima.Brw, šta mu to dođe taj “region”? Ono kao zonska liga?
Nece nikad. Pre ce se raspasti![]()
Onaj sto ga banovaše zbog spamovanja?Po HR i BiH. A i porodicama albanskih civilnih žrtava na Kosovu. MajorTom je na prethodnoj stranici pisao o porušenim gradovima.
Pa nije niko platio odštetu, to je i poenta. Što bi onda plaćao NATO?Onaj sto ga banovaše zbog spamovanja?
BTW, koliko je tvoja Hrvatska to “platila odštete” zbog Pavelića i NDH? Ili je to za vas normalno?
Nece nikad. Pre ce se raspasti![]()
Isto tako se govorilo i o Carskoj Rusiji i njenom čedu Sanstefanskom ugovoru, pa ladno digli ruke od njega.Никад не реци - никад.
Nije, poenta je u tome da ti skrećeš sa teme.Pa nije niko platio odštetu, to je i poenta. Što bi onda plaćao NATO?
Da li bi ti i kolega @Truman mogli da nam objasnite šta to tačno treba podrazumevati pod međunarodnom zajednicom? EU, ili ipak Ameriku? U kojoj crkvi da se molimo?Tipičan primer deluzija onih koji žive u paralelnom svetu, bez dodira sa realnošću međunarodne politike.
Da li bi ti i kolega @Truman mogli da nam objasnite šta to tačno treba podrazumevati pod međunarodnom zajednicom? EU, ili ipak Ameriku? U kojoj crkvi da se molimo?
Ma stvarno “moramo”? Kako bi ti npr Albanija to “pomogla” ako bi iznervirao Ameriku?Kad se kaže međunarodna zajednica, to nisu nikakve imaginarne "crkve" već upravo naši najbliži susedi, region u kojem živimo i zemlje sa kojima moramo da sarađujemo i uklapamo se. To je zapad, jer tu geografski i pripadamo. Možemo mi da maštamo o nekoj trećoj opciji, ali realno, komšije ne biraš i sa njima moraš da deliš dvorište. Odnos prema "međunarodnoj zajednici" je zato pre svega odnos prema okruženju sa kojim moramo da funkcionišemo. Umesto toga mi biramo inat i durenje na nepravdu, kalimero politiku, umesto da tražimo način da se izborimo i uklopimo.
Odluči se Sajo, ili Brisel ili Vašington. Nema sedenja na dve stolice. Kolega @Truman?Kad se kaže međunarodna zajednica, to nisu nikakve imaginarne "crkve" već upravo naši najbliži susedi, region u kojem živimo i zemlje sa kojima moramo da sarađujemo i uklapamo se. To je zapad, jer tu geografski i pripadamo. Možemo mi da maštamo o nekoj trećoj opciji, ali realno, komšije ne biraš i sa njima moraš da deliš dvorište. Odnos prema "međunarodnoj zajednici" je zato pre svega odnos prema okruženju sa kojim moramo da funkcionišemo. Umesto toga mi biramo inat i durenje na nepravdu, kalimero politiku, umesto da tražimo način da se izborimo i uklopimo.
Kad ih drzava tuzi.SR Jugoslavija je 1999 se borila protiv terorista UCK ( Amerika ih je prvo stavila na listu teroristickih organizacija, a posle su ih skinuli, kao popravili su se) koji su hteli protivpravno da ocepe deo drzave. Nato je reako da je UCK upravu i bombardovao tada SR Jugoslaviju, gde je poginuo veliki broj civila, vojnika, policajaca i nacinjena velika materijana steta koja se procenjuje na 100 milijardi $, a proslo je vec 30. godina znaci kamata jos 100 milijardi $.
Klasicna agresija na suverenu zemlju, bombaradovali i kao nikom nista.
Ako ti to tvoje durenje pričinjava zadovoljstvo slobodno nastavi.Kad se kaže međunarodna zajednica, to nisu nikakve imaginarne "crkve" već upravo naši najbliži susedi, region u kojem živimo i zemlje sa kojima moramo da sarađujemo i uklapamo se. To je zapad, jer tu geografski i pripadamo. Možemo mi da maštamo o nekoj trećoj opciji, ali realno, komšije ne biraš i sa njima moraš da deliš dvorište. Odnos prema "međunarodnoj zajednici" je zato pre svega odnos prema okruženju sa kojim moramo da funkcionišemo. Umesto toga mi biramo inat i durenje na nepravdu, kalimero politiku, umesto da tražimo način da se izborimo i uklopimo.