Milica Bggd
Obećava
- Poruka
- 73
Un Paso Adelante.
Atmosfera,jezik,likovi...
Ma sve!
Atmosfera,jezik,likovi...
Ma sve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avanture Serloka Holmsa.Avanture Serloka Holmsa.Avanture Serloka Holmsa???????Daaaaaa![]()
Da mucke su ekstra serija!
Симпсонови, Несташне године, Неки нови клинци (домаћа серија, мислим да је ишла 5–6 година)
Put za Ejvonli.
Jedna od najboljih ikada.
Simpsonovi se još uvek prave; u planu su bar još sezona-dve, samo što se ne daju kod nas. Tema se odnosi samo na serije koje su gotove ili prekinute, dakle serije čije se nove epizode ne snimaju. Ne odnosi se na serije koje su prestale da se prikazuju kod nas.
Evo da i ja, kao postavljač, odgovorim na svoju temu. Serija čije bih nove epizode najviše voleo su definitivno "Mućke".
Takođe, ima jedna serija koja kod nas nije popularna (mislim da nije objavljivana sa našim prevodom ni na jednoj kablovskoj televiziji) - Drawn Together. Obožavao sam tu seriju a prerano se završila (svega tri sezone i 38 epizoda), i bilo bi sjajno kada bi napravili još koju epizodu (mada, najavljuju dugometražni film u decembru 2009).
A film se vec odavno pojavio
Rastko Pocesta:Da nastave sa snimanjem Los Serrano,i da naprave 500 epizoda,ako ne dostaje scenario napisao sam do 180.