Wapa
Primećen član
- Poruka
- 940
Bilo bi fino kad bi neka televizija reprizirala "Zvonili ste milorde" i "Kraljevice" (The Royle Family), dve fantasticne britanske serije. Ako nista skinucu ih kad tad sa interneta, kao sto sam i Dosje X 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko se ja secam u nekom trenutku smo se sustigli sa spancima, i onda nisu mogli da dokupe epizode unapred, nego se samo prekinulo.. i gotovo.. smradovi..da,apsolutno,odlicna je serija bila,ni dan danas ne znam zasto je ukinuta,bio sam srednjoskolac tad cini mi se kad je isla.a kao klinac sam pratio wonder years...za koju nikad nije izaslo dvd izdanje,i po netu ima samo losih tv ripova nazalost,a odlicna je serija bila,ko je pratio zna o cemu pricam...![]()
E a kako mu se bese zvao brat? Ne mogu da se setim? I on je isto sladak![]()
Ni meni, bio je zloban. Mada na kraju Ismael ispada goriMislim da je neki na A....
Valjda Alirio......Sad sam odvalila,nisam sigurna.....
On mi se nije svidjao.......![]()
Ni meni, bio je zloban. Mada na kraju Ismael ispada gori![]()
Ma kraj serije je bezveze...Da Bog te....
Znam da me umalo infarkt nije strefio kad sam skontala da je Ismael zloća........
Davno se nisam tako šokirala......
jao jeste, ta je bila bas kulThe wonder years
Kod nas poznata kao Najlepse godine ,najbolja serija o odrastanju,o detinjstvu...zadnji put sam je gledao '89,bio sam klinac,e kad se setim...inace nagradjena Emmy-em '88 i td.
Kada sam bila mala......
... u nekom od noćnih programa (u to vreme... TV Sarajevo, Zagreb, Novi Sad, Beograd) prikazivana je serija "The Mayor of Casterbridge" (Gradonačelnik Kasterbridža) po romanu Tomasa Hardija. Naslovnu ulogu tumačio je Alan Bejts.
Ne bih sad znala da je prepričam, davno je to bilo.... ali mi je naslov, i njegov (Bejtsov) lik ostao u sećanju.
Volela bih da je opet pogledam
Seća li se neko?![]()