- Poruka
- 10.459
commodore:@ Artinve
Ja "vitlam" detelinom, sinak...nemoj da si jelous.. uberi i ti sebi jednu... :wink:
![]()
ma dzaba...nemam ja sanse...ti si ipak u uzem izboru, a ja sam samo neko iz mase

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
commodore:@ Artinve
Ja "vitlam" detelinom, sinak...nemoj da si jelous.. uberi i ti sebi jednu... :wink:
![]()
Kako si ti pčelica, iskoristi taj mozgić pa malo truda pa lepo napiši šta si htela da kažeš. OK?pcelica:ako nemash mozak, dzaba ti sve.
vec si svrstao u kategoriju, postavljanjem pitanja.
nevidjeno bolidno.
PITANJE ZA MUŠKARCE, STVARNO NEZNAM ŠTA ŽENE KOMENTARIŠU?Hellen:С обзиром на то да сам задовољна својим материјалним статусом....није ми потребан неко са 120 000.....Према томедабоме! :wink:
dinARAblondi:ajd vec se vise izjaznite dal je to din ili eur... ukoliko eur onda ni uvelicanje pikija ne bi bio neki trosakizbor je lak 8)
Artinve:ma dzaba...nemam ja sanse...ti si ipak u uzem izboru, a ja sam samo neko iz mase![]()
dzordzV76:Kako si ti pčelica, iskoristi taj mozgić pa malo truda pa lepo napiši šta si htela da kažeš. OK?
Još da si dodao - kita s prijeda ili kita odpozadi - šta bi vas činilo srećnijim muškarcem?dzordzV76:a da morate da birate?!?!?!!!
1. Kita 18cm, dobar fi i dobra potencija, i plata oko 20 000
2. Kita 10cm, osrednji fi i osrednja potencija, i plata oko 120 000?
Ustvari šta bi vas duže držalo srećnijim kao muškarca?
To ti nije loša fora, samo kada pomislim koliko ima skotova, bilo bi dobra i jedna kita pozadi, pa kad karam ne moram da gledam i ljubim, ali Bog nije bio milosrdan preama Adamu.-Eva-:Još da si dodao - kita s prijeda ili kita odpozadi - šta bi vas činilo srećnijim muškarcem?![]()
![]()
![]()
dzordzV76:PITANJE ZA MUŠKARCE, STVARNO NEZNAM ŠTA ŽENE KOMENTARIŠU?
commodore:Cekaj, jos samo 65 postova...
pa ulazis u najuzi izbor... nista se ti ne brini...
...
na 1001 post ce svasta da ti se desi.. i neko ce da rpica sa tobom i ja te preuzimam za Padawana, i dobijas mach i krece obuka... I tamna strana Sile ce pokusati da te zavrbuje... ako izdrzis... na 2001 psot ces postati Jedi (a i pij) Vitez... i to je sve ok... za koju godinu, imas sansu da postanes i Ambasador... :wink: