Kada bi morali da birate...

Ма ово питање је лако. Пријатељи наравно. Ја сам имао проблем да одговорим на питање - Када бих МОРАО да изаберем једно шта би изабрао - до краја живота без секса или до краја живота без вожње... е ТО је била мука одговорити, а ово је бар лако :mrgreen:

Dovla brate, zar nisi rekao da si ostao nevin do 22 i bla bla???:hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf:

Zasto bih se uopste nasla u toj situaciji?
Ako bih mi neko od njih(drugarica ili decko)postavio takav ultimatum,njega/nju bih otpisala.
Niko nema prava na tako nesto.
E sad....smatram da nemam tu srecu da imam dozivotnog prijatelja.
Ali opet ne znam....sve zavisi od situacije i toga ko postavlja takav uslov.

Ма ово питање је лако. Пријатељи наравно. Ја сам имао проблем да одговорим на питање - Када бих МОРАО да изаберем једно шта би изабрао - до краја живота без секса или до краја живота без вожње... е ТО је била мука одговорити, а ово је бар лако :mrgreen:
Ae, nemoj sad da mi prouzrokuješ mini-infarkte....

neko bas na ovoj temi rece da twoj decko zapravo moze i treba da bude tvoj dozivotni prijatelj.....a sta je bolje od dozivotnog prijatelja i + dobijas neizmernu ljubav....

Da....to je nak idealna predstava i slika ljubavi....
Ali...jako je tesko u ovom vremenu(a da ne spominjem nase 'mlade'godine kada se veze cesto brze zavrse nego i sto pocnu)
I onda opet gubis,ali duplo....i prijatelje koje si otpisala zbog decka,i decka raskidom....ko ce da te utesi onda?U sustini meni nije pottrebno rame za plakanje....malo sam hladna osoba i ne volim pred drugima da se otvram puno i kukam....ali lepo je imati bar nekoga sa kim mozes popiti kafu kada te uhvati tuga.

Koji TDi? VW? Jel crveno TDi ili TDi?

Ауди... мада је то исто :) А не знам тачно која је ознака... мислим да има неку посебну ТДИ Rally или тако нешто... А чуо сам да праве и моторе са ТДИ мотором :D Но није тема овде... можемо променити и цео пдф :)

Back