Kada bi morali da birate...

ne znam i ne mogu da se postavim u tu situaciju.
ali ljubav je slepa i vecina bi izabrala voljenu osobu, bila ljubav uzvracena ili ne, jednostavno ljubav je jaca od svega.
ps.ja verujem u ljubav.:mrgreen:

:think:

Težak izbor-tema je nekako. . .čudna, to se retko kad dešava u životu.

Ovako, slažem se sa tobom.

Mada nemam trenutno dečka, al' svejedno-kad bi bila takva situacija najverovatnije bi to bio moj izbor, sa ovoliko godina. Možda ću za nekoliko godina :dash: i povući ove reči, al' sad-definitivno druga opcija tj. voljena osoba. :ok:

Poslednja izmena:
Pa bitno je (jer sam i mislila da ste otp to godishte) jer u tim godinama ne biste trebale da izabirate dechka. Josh ste mlade i u vashim godinama pochinju da se grade neka prijateljstva koja mogu trajati ceo zivot... Ako sada tako razmishljate, za koju godinu necete imati ni drushtvo a ni dechka...

Pa bitno je (jer sam i mislila da ste otp to godishte) jer u tim godinama ne biste trebale da izabirate dechka. Josh ste mlade i u vashim godinama pochinju da se grade neka prijateljstva koja mogu trajati ceo zivot... Ako sada tako razmishljate, za koju godinu necete imati ni drushtvo a ni dechka...

Zato ja imam sedamnaest, i koga bih poveo?
ne bih nikoga!
"najbolje se putuje kad putuješ sam"

Uff, pa kada tako pogledaš ti si u pravu.

Ali može taj dečko da ti bude najbolji drug, recimo.

Naravno da ne bih izabrala dečka kada bi to bila neka neozbiljna vezica. . .

Nomalno da će svi (bar se nadam) reći da bi i jedno i drugo, ali ako je ili-ili. . . :D

Ni prijateljstvo nema garanciju za večnost. Jednostavno, ljudi se menjaju, menjaju se želje, očekivanja i potrebe koje možda druga strana nije više u stanju da ispuni.

Mislim da se ne bih našla u takvoj situaciji. Pre svega jer me i prijatelji i dečko poštuju (to je uslov da možemo da funkcionišemo, naravno) a samim tim poštuju i moj izbor i ne mešaju se.

I ne verujem da bi neko želeo da raskinem s nekim odnos ako mi taj odnos ne šteti. (Banalan primer - jedna drugarica reče da se ne meša u veze svojih drugarica i prihvata njihove momke kakvi god da su - dok ne dignu ruku na njih. A kad bih ja, opet primer, čekala da mi drugarica kaže da raskinem s dečkom jer me je udario/tuče, onda definitivno nešto sa mnom nije u redu.)

Poslednja izmena:
Uze mi Elektra rec iz usta...
Kako znate da vam taj sada najbolji prijatelj nece sutra zabiti noz u ledja..

Prijatelj je kazete jedan, momaka ima puno...
Vala koliko momaka ima tamo negde toliko i potencijalnih prijatejla ima.

Prijatelj se ne radja - prijatelj se stice.
Koliko ulozite toliko dobijate

Back