wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Da
Pouzdan i br

Pouzdan i br

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam i ne mogu da se postavim u tu situaciju.
ali ljubav je slepa i vecina bi izabrala voljenu osobu, bila ljubav uzvracena ili ne, jednostavno ljubav je jaca od svega.
ps.ja verujem u ljubav.![]()
Ok, al koliko vas dve uopshte imate godina?![]()
Pa bitno je (jer sam i mislila da ste otp to godishte) jer u tim godinama ne biste trebale da izabirate dechka. Josh ste mlade i u vashim godinama pochinju da se grade neka prijateljstva koja mogu trajati ceo zivot... Ako sada tako razmishljate, za koju godinu necete imati ni drushtvo a ni dechka...
Pa bitno je (jer sam i mislila da ste otp to godishte) jer u tim godinama ne biste trebale da izabirate dechka. Josh ste mlade i u vashim godinama pochinju da se grade neka prijateljstva koja mogu trajati ceo zivot... Ako sada tako razmishljate, za koju godinu necete imati ni drushtvo a ni dechka...
Tachno, al ja npr volim i jedno i drugo."najbolje se putuje kad putuješ sam"
Zato ja imam sedamnaest, i koga bih poveo?
ne bih nikoga!
"najbolje se putuje kad putuješ sam"
Ja verovatno neću tako razmišljati kad budem u tim godima (ustvari, možda, nikad se ne zna)-tada će mi već više značiti prijatelji nego sada-mada sad stvarno imam ok frendice, ali uvek može bolje. . .![]()
A znala sam:blamara:
Aj hev forgaten
Dont kil mi![]()