Kad žena kaže NE

Frederick_

Elita
Poruka
15.910
....da li prihvatite džentlmenski i prestanete da smarate, ili ko orangutani nastavljate i dalje da smarate i da se blamirate?

Pitanje za žene: šta vam prolazi kroz glavu kad neko nastavlja i dalje ko orangutan da smara i da se blamira?

....da li prihvatite džentlmenski i prestanete da smarate, ili ko orangutani nastavljate i dalje da smarate i da se blamirate?

Pitanje za žene: šta vam prolazi kroz glavu kad neko nastavlja i dalje ko orangutan da smara i da se blamira?
što se mene tiče, postoji vrlo jednostavan odgovor na ovo pitanje
ako mislim da taj ima šanse kod mene (a odbila sam ga jer sam npr ustala na levu nogu taj dan), onda je okej da nastavi
ako mi se ne sviđa onda ide blok ili u rl potpuno izbegavanje susreta

To je za mene bila svetinja.ako kaze ne,nema vise price o tome.Mozemo ostati poznanici,pa cak i prijatelji.Mnogi su mi pricali da kad devojka kaze "Ne",u stvari znaci "Da".Meni to nije bilo realno.Postovao sam svaki momenat.Imao sam srece u tinejdzersko doba,pa i kasnije sam imao dosta devojcica,koje su se divile mom ponasanju prema njima.

Pac Man Crypto GIF by Venice to Venice

Ako to "ne" potraje
Onda nema više veze, braka niti bilo šta slično tome...
Najbolje da se to što pre prepozna
A u stvari znači da nema više ljubavi, potrebe ni odnosa
Sex je intiman jer se deli sa nekim za kim imamo potrebu, ako nema potrebe.... Znači ode sve

Back