Kad vide da si u manjini...

>>:<<..

Obećava
Banovan
Poruka
75
Da se razlikujes mnogo. Oce da te istrijebe, po mogucnosti i kastriraju na svaki moguci nacin, jer se boje da su sami, a vecina je mnogobrojnija... pa misle da ce biti manje usamljeni i da rade dobro ako naude razlicitome, jer neko propagira to da svakome treba da bude u interesu i dusi ljubav prema vecini, a ne prema dobroti. Mrzim svakoga kome je glavni cilj u zivotu da je sto veci broj ljudi srecan, umjesto da su sto bolji ljudi sto srecniji...

I ne vjerujem ni jednoj zeni koja vise voli da ona plati pice a ne muskarac, jer svaka zeli dokaz da si uzivao da je gledas, koja je normalna...

Poslednja izmena:
Da se razlikujes mnogo. Oce da te istrijebe, po mogucnosti i kastriraju na svaki moguci nacin, jer se boje da su sami, a vecina je mnogobrojnija... pa misle da ce biti manje usamljeni i da rade dobro ako naude razlicitome, jer neko propagira to da svakome treba da bude u interesu i dusi ljubav prema vecini, a ne prema dobroti. Mrzim svakoga kome je glavni cilj u zivotu da je sto veci broj ljudi srecan, umjesto da su sto bolji ljudi sto srecniji...

I ne vjerujem ni jednoj zeni koja vise voli da ona plati pice a ne muskarac, jer svaka zeli dokaz da si uzivao da je gledas, koja je normalna...
Koliki god individualac bio- sličan se sličnom raduje...
Čovek je društveno biće, ustvari sve je ok-ako nije paranoja u pitanju ;)

Individualci su trn u oku, ali sta jedan individualac moze da promeni i kome takav individualac smeta?

Nazalost, ljudi su takvi da prvo napadaju one najslabije i tako ucvrscuju svoju dominaciju u grupi.
Primera radi, ako su u skoli bio povucen, cutljiv, gledao svoja posla, sigurno se neko nasao pametan da ti zagorca zivot, samo jer si takav.
Isto tako i na poslu, gde ocekujes da su te klinacke gluposti prevazidjene, gledas svoja posla, ne mesas se nikome u zivot, ali oni opet nekako nadju razloga da se okome na tebe.

Najjadnije je sto ti ljudi kada su sa tobom 1 na 1 imaju neko "postovanje" prema tebi, dobri su, ali u coporu zna se ko je najslabija karika.

Kako si ovo lepo izložio....
Nadahnuto, vrcavo...!

I ne vjerujem ni jednoj zeni koja vise voli da ona plati pice a ne muskarac, jer svaka zeli dokaz da si uzivao da je gledas, koja je normalna
...

Cuj njega, voli? :zcepanje:

evo, posto ne razumijes bas nista: znaci, ako dozvoli sebi da joj se svidi neko ko je razlicit od vecine, dozvolice sebi da joj se ne svidja vecina, i da ako je ta osoba ostavi, ostavljenoj osobi ce biti tesko da nadje nekoga ko mu se svidja vise nego da nije izabrala da joj se svidi manjinac. Kao prijatelj/erotski partner, ili bilo sto drugo pozitivno.

:zcepanje::hahaha:xaxaxaxa,ovo sto si reko je pogresno na toliko nacina,osim ako nisi bio ironican..;)

meni je ok recimo da lik na prvom dr izlasku plati pice pro forme radi,al posle toga mi je normalno da ja platim svoje pice,tj drugacije mi nije fer;)

a sto se tice razlikovanja,najsrecniji je onaj koji prihvati i voli sebe kakav jeste..

nije ironicno. ja ocu da dokazem zeni da mi se svidja, i da to ne krijem od nikoga, bila mi ona drugarica, djevojka, drugarica od djevojka, ili mama... svaka zena je lijepa, sto da radim drugo nego da platim pice sa njom u lokal, kad ona mora da zna da cu ja na tom sastanku kolko god da smo u vezi da gledam i druge koje mi se svidjaju, a ona mora svu paznju da posveti samo meni i sebi, da pijem zivu iz toplomjera?

ja sam ustvari strasno samoljubiv, bolesno osjetljiv, i lako uvrjedljiv

Poslednja izmena:

Back