Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
....................................

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
A ako taj ima npr. dve kuće u Bgu, svaka po 300 kvadrata, 10 stanova u Nsu, 6 automobila, dve jahte, zlato u Švajcarskim bankama, 51% deonica u Mančester junajtedu, svemirski brod i malu kitu ?
Jel bi i onda odbila udaju ?[/QUO
Ne bih,a i za ovo poslednje ima resenja..........![]()
Uf..uzas, aj ono sto je rodbina mesala prste-to je valjda po defaultu, ali jedan bivsi mi je rekao "Dosta si bila devojcica, vreme je da budes zena" na sta sam ja rekla samo :bljuv:, a jos sam imala utisak da me oshacovao u fazonu, e fino plodna, taman u tim godinama za radjanje i slicna sranja...pricao o deci kao iz zezanja ali uzas, bili smo tek 2 meseca u vezi.. Grozim se tih stvari to mu dodju kao muske udavache valjda..Srecom to je jedini slucaj kad mi se desilo.
Sestru smaraju mnogo vise-nabacuju joj svakakve posto je ona starija oh my god zamisli sta ce reci narod ako se ne uda jos koju godinu..![]()
Što se bečiš....... pa i ti bi se prestravio da neka hoće da te priženi
![]()
Pocetak faksa. Draga rodjaka resila da mi nabaci tipa (zabrinuta mojom nezainteresovanoscu za brak, a i da udomi zemljaka). Objasnila mi je kako je tip visok, zgodan, divne zelene oci, obrazovan...ma taman za mene...
. Nema veze sto to od nje niko nije trazio
.
Ono sto je bilo tacno: visok i zelenook. Ostalo: zgodan al' do necijega (izvin'te), oci zelene al' upale ispod guuuustih obrva, karirana kosulja raskopcana skoro do pojasa i do pola izbacen "ljubavni tepih", naglasak donesen odakle je stigao bez pokusaja da ga prilagodi sredini u koju je dosao.
U autobusu me je zapahnuo "mirisom" znoja kada je podigao ruku ne bi li se prihvatio drzaca iznad glave. E, takav kakvim ga opisah krenuo je da me vodi na operu, a ja pored njega doterana za izlazak. Bilo je ludo i nezaboravno, te se toga secam kao da je juce bilo
.
Rodjaka je tada zavrsila sa pokusajem provodadzisanja bez mnogo objasnjavanja. Dobila je crveni karton za sva vremena![]()
.
@Violet - nadam se da je primer bio zadovoljavajuci.
Nesvidja nam se.
A sto sam stariji, to ima vise primjera.
Neki od simpaticnijih su na primjer kad dolazim sa djevojkom kod mene u stan (a znamo se mozda mjesec dana), i ona pogleda plocicu na vratima i kaze "Aha" - i onda pocne naglas da izgovara svoje ime s mojim prezimenom "da bi cula kako joj zvuci"
Ili kupam se sa tetkom u moru a neki klinci se igraju na plazi, i onda me ona pogleda i kaze "Kaš' ti jedno..."
Nije, jos pricam sa tetkomAu fuj to! Je li to bio početak kraja?