kad vam dosadno...

reeetko kad se desi da mi je dosadno
mozda jednom u mesec i po dana, ne cesce
uhvatim se neceg korisnog da radim, pa ili me prodje brzo dosada ili joj se obradujem kad zavrsim :lol:
fala ljudi :) ni meni sa vama nikad nije dosadno

nego htela sam tebe nesto da pitam
da li francuzi, onako srednji stalez,imaju obicaj da jedu sir posle obroka,kao sto mi imamo obicaj da jedemo kolace,ili je to samo u restoranima tako?

ne mozes puno da jedes, dok si popila dve case sampanjca, klopala one sitne slane zezalice, pojela jedno predjelo - tebi vec dosta. posle se nateras nekako da izguras do sira, ali nisi gladna pa jedes i pijes polako i malo.

orem krstaricu ili :rumenko:
ili prosto ne radim nista, imam neke obaveze pa ih radim. nekad se vise nerviram sto ne radim nesto sto mislim da ne mogu, a u stvari mozda ipak mogu. ali za sad takve stvari ni ne radim. sve je prosto i obicno, sto mora da bude drugacije, ionako uleti uvek nesto samo, kad god ocu obicno bude nesto asdaksaodksa uvek tako bude, kad nije tako onda sve cekam neki asdiajsoijadosjdao da dodje i zato ne volim to obicno i smireno, jer ce doci nesto. ali mogu prvo da uradim obavezu pa onda ostalo. ok znam sve sta nije ok ali ignorisemo

orem krstaricu ili :rumenko:
ili prosto ne radim nista, imam neke obaveze pa ih radim. nekad se vise nerviram sto ne radim nesto sto mislim da ne mogu, a u stvari mozda ipak mogu. ali za sad takve stvari ni ne radim. sve je prosto i obicno, sto mora da bude drugacije, ionako uleti uvek nesto samo, kad god ocu obicno bude nesto asdaksaodksa uvek tako bude, kad nije tako onda sve cekam neki asdiajsoijadosjdao da dodje i zato ne volim to obicno i smireno, jer ce doci nesto. ali mogu prvo da uradim obavezu pa onda ostalo. ok znam sve sta nije ok ali ignorisemo
:zblesav:

meni kad je dosadno dođem ovde,
ako je ovde dosadno odem na fejzbuk
ako je na fejzbuku dosadno četujem sa nekim
ako nema nikoga pogledam neki sajt zabavne sadržine
ako mi se to ne gleda uzmema pa čitam,
ako mi se ne čita uzmem gledam tv

a ako mi je i dalje dosadno, onda znači da nešto nije u redu tj da sam potisnula da nešto korisno treba da se uradi

Back