BluBlu
Obećava
- Poruka
- 85
U svakom slucaju ne valja sanjati mrtve,iako su za zivota to bile voljene osobe.Njihova svest postoji dok ih se secate,ali ono sto se pojavljuje u snu uzimajuci oblik njihovog tela nisu oni,to samo sluzi da pije vasu zivotnu energiju,sto je odvratno i gnusno.Bezite od mrtvih u snovima.A ako sanjate sebe kako umirete,to znaci da se radja novo ja na javi.
Ja volim kada sanjam majku koja mi je umrla na rukama. Posle tih snova imam odecaj kao da smo stvarno bile zajedno. Ali nije to ipak neko prijatno osecanje, jer cesto sanjam da treba negde da podjem sa njom a ja ne odem i zbog toga se ona razboli i umire.... KAo da sam otisla ne bi umrla. Ili sanjam je u sobi sa cigaretom u rukama i kazem joj : nemoj da pusis, OPET ces umreti.A ona vrti glavom i kaze SAD JE SVEJEDNO.....
Poslednji put mislim da sam sanjala da je ozdravila i da mi je tata rekao: Ovaj put nece umreti.....
Pomislim ponekad da me to samo grize savest jer nisam vise vremena provodila sa njom dok je bila bolesna, jer sam bila velika kukavica.
Ipak, volim da je sanjam, i volim da je vidim da se smeje u snu.
Verujem da ona to zna, tamo negde.....
Kad sam mu ispricala sve ovo, samo se skepticno nasmejao i rekao : "Ma, lazu bre....ja nishta nisam video..."