KAD SE ŽENA RAZVEDE…

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za goricu sam uvek mislio da je normalna zena, medjutim, ocigledno da razvod ima svoje posledice.

Zena koja vuce idiota kao sto je dragan godinama, postane samo slaba zena cim se razvede.

Gorice, razocarala si me.:)

A ti se metlo udajes osmi put? Bio sam ubedjen da te niko nece, ali znaci da sam pogresio.:)

- - - - - - - - - -

Sunce ti ebem, pa dokle to kocenje na siteu?:)

Ako se ne udas- nesposobna si za brak, niko te nece.
Ako se udas- nesposobna si da zivis sama, samo znas da se udas, to je najlakse.
Ako se razvedes- nesposobna si da sacuvas brak, pokrij se usima i u misju rupu zavuci.

Blago nama! :zaljubljena:

Slicno je i sa muskarcima i njima se sve zamera, kad neko hoce da nadje manu.

Kod zena jeste problem druge prirode, tacno ovaj koji je metla navela, evolucija i strah od krivice,

koju same zene projektuju sebi.

Poslednja izmena:
Razvod je zakonski aminovana pojava i svi koji se ne slažu sa tim mogu da se pruljkaju po podu i vrište, džaba im.

Jeste Antigono, razvod je sigurno kul i neke zene ga posmatraju kao otvaranje novog poglavlja u svom zivotu dok istovremeno slave taj svoj isti zivot, ali za decu ne mora tako biti, a ni za onog ko gubi decu.

A tu je i pitanje zasto covek treba da radi i stvara da bi to sve bilo odnoseno i ne govorim samo o stvarima imovinskog karaktera.

Kad su neki u stanju da ovako slave razvod stvarno se pitam kako neko moze da osudjuje muskarce koji ne bi hteli da se zene sve i da im devojka zatrudni i one koji su u vezi po 10 i vise godina bez zelje da se bilo sta dalje nadgradjuje.

Nema postenja to je sigurno. Pa ko koga zajase..., a ugovor pred pogrebnikom ovaj maticarem se ne potpisuje...:kafa:

kako je moja baka znala da odbrusi kad joj neko umesto gospodjo kaze babo - ja sam baba svojoj unuc a za tebe gospodja konjino jedna[emoji38]elem, ovo sto nudim baka nije nemas sekiraciju, zena bre u najboljim godinama, ko ti :malav:

jel vidis afro sta mi uradi sad :ljuta:
Pa ne mogu bas tako lako Tibija da prepustim, moram prvo da vidim gospodju mamu, ipak je on moj dugogodisnji prijatelj [emoji173] nema ljutnje, al za cokoladu mozda zazmurim na jedno oko[emoji38]

Jeste Antigono, razvod je sigurno kul i neke zene ga posmatraju kao otvaranje novog poglavlja u svom zivotu dok istovremeno slave taj svoj isti zivot, ali za decu ne mora tako biti, a ni za onog ko gubi decu.

A tu je i pitanje zasto covek treba da radi i stvara da bi to sve bilo odnoseno i ne govorim samo o stvarima imovinskog karaktera.

Kad su neki u stanju da ovako slave razvod stvarno se pitam kako neko moze da osudjuje muskarce koji ne bi hteli da se zene sve i da im devojka zatrudni i one koji su u vezi po 10 i vise godina bez zelje da se bilo sta dalje nadgradjuje.

Nema postenja to je sigurno. Pa ko koga zajase..., a ugovor pred pogrebnikom ovaj maticarem se ne potpisuje...:kafa:

neulazak u brak moze da bude stvar odluke - jednostavno potpis mi bas nista ne znaci
i moze da bude uzrokovan traumom i nepoverenjem
nadjite se u kojoj ste kategoriji

zasto razvod poistovecujes sa gubitkom dece?
ko hoce da bude roditelj, on je roditelj i u braku i razveden
ko nece, lako nadje izgovor - razveo sam se od zene, ali i od dece

Dovoljna je malograđanska stigmatizacija da si neuspešan..bilo gde, a pošto taj usr. brak svako može da sklopi, seljačine smatraju da ne može da ga i rasklopi i da je to neviđeni neuspeh. Budalaštine. Mada, eno, Bred Pit se, mučenik, prepolovio i Anđa ima 34 kg, strava...
.... za ženu važi da je slobodnija nego muškarac, zato su joj namenili da je raspuštenica, a on muško, ostao bez žene uglavnom, a raspuštenko, to ako cilja na neku mlađu.
U stvari, nije baš da me zanima....al eto tako narod misli... samo nekog da ocrni, da ga unizi...tako im sopstveni usrani životi izgledaju veličanstveni.

Princip mase je moral, ali iz njega izlazi i obracun medju zenama i muskarcima,

zenama smeta slobodna zena u njihovoj blizini kao konkurencija, ali i muskarcima

smetaju slobodni muskarci, jos ako su trazeni onda ih treba okarakterisati negativno.

VODITELJKA I NOVINARKA GORICA NEŠOVIĆ: KAD SE ŽENA RAZVEDE…
Objavljeno 28. mart 2017

- - - - - - - - - -

Kad se muškarac razvede ili ne daj bože ostane udovac, kompletna familija i prijatelji mu daju podršku da se što pre ponovo oženi, da nađe neku finu i dobru ženu koja će da mu pravi društvo, kuva, pere.. .vodi računa o njemu.
Kad se ženi tako nešto desi, njoj ne treba niko. Tako kažu.

- - - - - - - - - -

da li je baš tako????

Nije baš tako...sve zavisi i kroz kakav razvod je žena prošla,ja sam razvedena pa imam podršku velikog dela porodice i prijatelja da ne treba da ostanem sama,samo sam i ja opreznija sada.

Back