Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
A imas i istomisljenicu, ona neudata, a ti nerazvedena i najbolje znate kako je razvedenim zenama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se ne udas- nesposobna si za brak, niko te nece.
Ako se udas- nesposobna si da zivis sama, samo znas da se udas, to je najlakse.
Ako se razvedes- nesposobna si da sacuvas brak, pokrij se usima i u misju rupu zavuci.
Blago nama!![]()
Razvod je zakonski aminovana pojava i svi koji se ne slažu sa tim mogu da se pruljkaju po podu i vrište, džaba im.
Slatki ste, volim i ja vasVodim racuna o tudjim emocijama, ko da sam iz finske.
- - - - - - - - - -
...znala sam da ce Affro da nestane.![]()
![]()
zabava bila kratkog veka![]()
Nemoj uzalud da stiskas prste nista od toga, samo sam zaspalameni bre niko ne salje pepeje
da bar drzimo palceve njoj![]()
Pa ne mogu bas tako lako Tibija da prepustim, moram prvo da vidim gospodju mamu, ipak je on moj dugogodisnji prijatelj [emoji173] nema ljutnje, al za cokoladu mozda zazmurim na jedno oko[emoji38]kako je moja baka znala da odbrusi kad joj neko umesto gospodjo kaze babo - ja sam baba svojoj unuc a za tebe gospodja konjino jedna[emoji38]elem, ovo sto nudim baka nije nemas sekiraciju, zena bre u najboljim godinama, ko ti
jel vidis afro sta mi uradi sad![]()
Jeste Antigono, razvod je sigurno kul i neke zene ga posmatraju kao otvaranje novog poglavlja u svom zivotu dok istovremeno slave taj svoj isti zivot, ali za decu ne mora tako biti, a ni za onog ko gubi decu.
A tu je i pitanje zasto covek treba da radi i stvara da bi to sve bilo odnoseno i ne govorim samo o stvarima imovinskog karaktera.
Kad su neki u stanju da ovako slave razvod stvarno se pitam kako neko moze da osudjuje muskarce koji ne bi hteli da se zene sve i da im devojka zatrudni i one koji su u vezi po 10 i vise godina bez zelje da se bilo sta dalje nadgradjuje.
Nema postenja to je sigurno. Pa ko koga zajase..., a ugovor pred pogrebnikom ovaj maticarem se ne potpisuje...![]()
VODITELJKA I NOVINARKA GORICA NEŠOVIĆ: KAD SE ŽENA RAZVEDE…
Objavljeno 28. mart 2017
- - - - - - - - - -
Kad se muškarac razvede ili ne daj bože ostane udovac, kompletna familija i prijatelji mu daju podršku da se što pre ponovo oženi, da nađe neku finu i dobru ženu koja će da mu pravi društvo, kuva, pere.. .vodi računa o njemu.
Kad se ženi tako nešto desi, njoj ne treba niko. Tako kažu.
- - - - - - - - - -
da li je baš tako????
Nije baš tako...sve zavisi i kroz kakav razvod je žena prošla,ja sam razvedena pa imam podršku velikog dela porodice i prijatelja da ne treba da ostanem sama,samo sam i ja opreznija sada.
Ako se ne udas- nesposobna si za brak, niko te nece.
Ako se udas- nesposobna si da zivis sama, samo znas da se udas, to je najlakse.
Ako se razvedes- nesposobna si da sacuvas brak, pokrij se usima i u misju rupu zavuci.
Blago nama!![]()
Po Gorici se i vidi kroz sta prolazi, do pre nekog vremena je bila
ozbiljna voditeljka koja vodi ceo tim, a onda je postala "zena"
i vuce u krajnost.
ne volim ja te odjednom prosvećene žene koje krive muškarca za sve a one su svetice...i za razvod je potrebno dvoje kao i za brak koliko je jedna strana kriva toliko i druga... (samo da me žene ne razapnu sada)