KAD SE ŽENA RAZVEDE…

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nažalost...odkako i mediji gruvaju po feminizmu i ostalim s.... sve je slabija komunikacija...Ide se iz jedne krajnosti u drugu.

Ja ne kazem da krajnji cilj nije dobar. Zene i njihovo vidjenje zivota je buducnost sveta,

ali je to na dugackom stapu, a sada pucaju i jedni i drugi po savovima.

- - - - - - - - - -

Nesh tako jebbat´...

Pokajao si se?

Nažalost...odkako i mediji gruvaju po feminizmu i ostalim s.... sve je slabija komunikacija...Ide se iz jedne krajnosti u drugu.

Jedan lik je neki dan na jednom drugom forumu ostavio odlican tekst na tu temu. Kad ga iskopam postavicu.
Kako su neki ljudi otisli u k*rac, majko mila... fazon muskarci mi vredjaju osecanja kad sede u tramvaju rasirenih nogu. Treba da skrste noge.
Postoje cak strucni nazivi za te stvari...samo da iskopam post od ovog lika, covek je sve objasnio. Debilizam na kubik prekrivem kvazi-liberalizmom i nekim serrendanjem o pravima zena, zivotinja, peddera itd.

- - - - - - - - - -

Za sta?
Ja jos za nista u zivotu, druze.

Zene rade protiv sebe i to je vidljivo, ali rade i protiv racionalne pameti,

tu stradaju muskarci.

Otpor je nemoguc i nepotreban, jer same zene sebe prebace kada im je to potrebno,

a onda su kao jagnjad nit bolje zene nit goreg zenskog otporasa protiv zenskog

racionalizma.

VODITELJKA I NOVINARKA GORICA NEŠOVIĆ: KAD SE ŽENA RAZVEDE…

Objavljeno 28. mart 2017

- - - - - - - - - -

Kad se muškarac razvede ili ne daj bože ostane udovac, kompletna familija i prijatelji mu daju podršku da se što pre ponovo oženi, da nađe neku finu i dobru ženu koja će da mu pravi društvo, kuva, pere.. .vodi računa o njemu.

Kad se ženi tako nešto desi, njoj ne treba niko. Tako kažu.

- - - - - - - - - -

da li je baš tako????

Klasicno zensko kukanje koje nema veze sa mozgom i drustvom u kojem zivimo.

Muskarci teze podnose raskid.

Kada se muskarac razvede, on pada u depresiju, patetise, kuka, nije mu do zivota.

Kada se zena razvede, zaboravi sve za mesec dana, i izvadi prvog sledeceg kandidata na listi.

Mislim, koje gluposti, ova opisuje precivilizacijska drustva, mada, i za to sumnjam da je bilo 100% tako.

- - - - - - - - - -

Zene mogu da se perfektno staraju same o sebi.
Muskarci bas i ne. Nesposobni su.

Mada sam ja licno uvek za drustvo.
Posle smrti ili razvoda, treba naci nekoga, bez obzira da li je muz ili zena ... Samo ne razumem ponovno udavanje... Cemu to?

Da, to je zbog toga sto su zene sebicnije, i vise gledaju svoju guzu, i normalno je da se sebicne osobe bolje staraju o sebi.

kad se žena razvede ona se vrati kod mame i tate u svoju devojačku sobu samo što sad u toj devojačkoj sobi više nema dovoljan broj kreveta za sve koji su pošli sa njom...
onda posle mesec dva života shvati da je kod bivšeg muža imala bolje uslove za život jer je matorci tretiraju kao rashodovanu krntiju koju moraju da tegle do kraja
svog postojanja, a taman su se lepo raskomotili u uverenju da su uspeli da reše slučaj svoje ženske dece tako što su ih uvalili na gajbu i klopu nekom nesretniku.
e onda je razvedena žena u ozbiljnom problemu jer u srbiji nikad ne može da zaradi dovoljno novca radeći kao kasirka u ideji ili prodavačica u nekom butiku da bi imala samostalnost i integritet
posle svi kažu šta joj bi zašto se prokurvaala
zato što joj je društvo pružilo jedino takvu platformu da preživi.
i onda kreće nepregledni niz pogrešnih poteza koje mi na društvenim mrežama osuđujemo iz svojih udobnih sedišta
dno.

Poslednja izmena:
kad se žena razvede ona se vrati kod mame i tate u svoju devojačku sobu samo što sad u toj devojačkoj sobi više nema dovoljan broj kreveta za sve koji su pošli sa njom...
onda posle mesec dva života shvati da je kod bivšeg muža imala bolje uslove za život jer je matorci tretiraju kao rashodovanu krntiju koju moraju da tegle do kraja
svog postojanja, a taman su se lepo raskomotili u uverenju da su uspeli da reše slučaj svoje ženske dece tako što su ih uvalili na gajbu i klopu nekom nesretniku.
e onda je razvedena žena u ozbiljnom problemu jer u srbiji nikad ne može da zaradi dovoljno novca radeći kao kasirka u ideji ili prodavačica u nekom butiku ni za stan a o hrani i školovanju da ne govorim.
i onda kreće nepregledni niz pogrešnih poteza koje mi na društvenim mrežama osuđujemo iz svojih udobnih sedišta
dno.

Jasta, kada bi zanemarili da je muzu zamerila sto ne zaradjuje dovoljno, pa je to problem

onda bi lako dosli do shvatanja koliko joj je zajebano.

Jos bolji primer je ponovno trazenje muza i promena od devojacke sobe sa jednim razmisljanjem i

jadnika koga ponovo treba da navata.

Jasta, kada bi zanemarili da je muzu zamerila sto ne zaradjuje dovoljno, pa je to problem

onda bi lako dosli do shvatanja koliko joj je zajebano.

Jos bolji primer je ponovno trazenje muza i promena od devojacke sobe sa jednim razmisljanjem i

jadnika koga ponovo treba da navata.

Ima listu od makar 10 njih unapred, ne brinem se ja mnogo za razvedenu zenu.

Nema kami i ne mesaj se kad se jos nisi ni ozenio.

- - - - - - - - - -

Problem je prevrtanje mozga od devojcice do zene koja ima decu.

Odlaze nesretne iz milion razloga koji su stvoreni zbog propustenih prilika.

Devojcica se igrala i zaigrala, ali sada vise nije devojcica i nije vise kriv samo muz,

nego ceo svet, jer je njoj problem.

- - - - - - - - - -

Juce kada se zaigrala je napustila skolu racunajuci da je muz duzan da skine mesec, ako ona pozeli.

Danas kada se odrerkla realnih primanja svoga muza dolazi u realno stanje na trzistu.

e onda je razvedena žena u ozbiljnom problemu jer u srbiji nikad ne može da zaradi dovoljno novca radeći kao kasirka u ideji ili prodavačica u nekom butiku da bi imala samostalnost i integritet
dno.

eh sad vrati kod matoraca,pa na svakoj drugoj temi se zene busaju kako su nezavisne,izgradise karijere,imaju svoj stav,dinar,auto,prijateljice,jednakost polova

za tog jadnika koga će ponovo da navata okolnosti joj ne idu na ruku kao ni činjenica da svi u njenom okruženju misle da je iskoristila svoj tiket već jednom i da sada sa tom pocepanom kartom ne mož da uđe ni na jednu utakmicu života.
zato treba da skape pored mame tate svoje dece koja sisaju novac krv i emocije i eventualno pored nekog brata koji u istom stanu živi razmnožen sa svojom snajkom

u takvom paklu može samo da joj se desi još mnogo grešaka jer je i sama vođena mišlju okoline da ju više niko neće voleti i da će svi samo želeti da je jednokratno poebu.

to smo mi i naš socijalni milje. podrška za pogrešan potez raste tri metra ispod zemlje.

- - - - - - - - - -

eh sad vrati kod matoraca,pa na svakoj drugoj temi se zene busaju kako su nezavisne,izgradise karijere,imaju svoj stav,dinar,auto,prijateljice,jednakost polova

to se kaže :lol:
što je babi milo
to joj se i snilo

- - - - - - - - - -

Ima listu od makar 10 njih unapred, ne brinem se ja mnogo za razvedenu zenu.
listu za šta ja se izvinjavam?

za tog jadnika koga će ponovo da navata okolnosti joj ne idu na ruku kao ni činjenica da svi u njenom okruženju misle da je iskoristila svoj tiket već jednom i da sada sa tom pocepanom kartom ne mož da uđe ni na jednu utakmicu života.
zato treba da skape pored mame tate svoje dece koja sisaju novac krv i emocije i eventualno pored nekog brata koji u istom stanu živi razmnožen sa svojom snajkom

u takvom paklu može samo da joj se desi još mnogo grešaka jer je i sama vođena mišlju okoline da ju više niko neće voleti i da će svi samo želeti da je jednokratno poebu.

to smo mi i naš socijalni milje. podrška za pogrešan potez raste tri metra ispod zemlje.

- - - - - - - - - -

to se kaže :lol:
što je babi milo
to joj se i snilo

Osim naravno, sto taj jadnik mora da trpi njeno iracionalno shvatanje zivota i svih prica okoline ni kriv ni duzan.

Nego, kako se taj deo prevali? Sta jadnik sve treba da istrpi?

- - - - - - - - - -

Juce kada se zaigrala je napustila skolu racunajuci da je muz duzan da skine mesec, ako ona pozeli.

Danas kada se odrerkla realnih primanja svoga muza dolazi u realno stanje na trzistu.

upravo.

- - - - - - - - - -

Listu najomiljenijih turskih serija. :think:
:lol:
slatko me nasmeja.
misliš da razvedena žena ima vremena za turske serije?
ah pa da, ioanko je niko neće šta bi drugo radila?

- - - - - - - - - -

Osim naravno, sto taj jadnik mora da trpi njeno iracionalno shvatanje zivota i svih prica okoline ni kriv ni duzan.

Nego, kako se taj deo prevali? Sta jadnik sve treba da istrpi?

Nije pitanje šta sve sledeći jadnik treba da istrpi kao što više nije važno ni šta je trpeo prethodni jadnik

Važno je da ona shvati i počne da se obrazuje i stvori sebi novu šansu za dostojanstven život.
Ne da gledajući turske ili bilo kakve serije prodaje budzašto svoje dragoceno vreme očekujući podršku
familije prijatelja ili nekog novog muža.

Tako sam i mislio. Recimo da je i Gorica to shvatila, samo je srecom bar skolu zavrsila.

A zasto su i dalje bitni roditelji, familija i ceo svet oko nje? Mozda je zato muskarcima lakse?

- - - - - - - - - -

Da mozda zena ne ocekuje da je i dalje neko zaduzen za nju,

samo joj deca smetaju?

- - - - - - - - - -

Istina je da zena koja ima sinove ima veci problem, nego zene koje imaju cerke.

zato što se žene na ovim prostorima setuju od malih nogu na krotkost i poslušnost, promenu prezimena i usvajanje modela koji nudi poorodica njenog muža
a koja se ne razlikuje ni za nijansu od stava i mišljenja njene familije
kao i na potrebu da se nekom obese na budžet.
i tu je pitanje inntergiteta njenog ličnog zatvoreno kao poglavlje 22 :lol:
stvara se armija nesposobnih žena koje komfor i blagostanje mogu da vide samo sa nogama uprtim u plafon.
to nudi ovaj sistem srpskoj ženi.
doživotno gutanje govana a sve u ime i za račun te jadne dečice koju je povela sa sobom u splačinu od života.

Istina, drustvo setuje svakoga na svoju meru,

narocito, ako te nista ne zanima dok ne dobijes dete.

- - - - - - - - - -

Bolje nesposobna zena na grbaci roditelja, nego nesposobna zena na grbaci poreskih obveznika u drzavnoj sluzbi.

A zasto? Drzava i treba da placa propagandu koju vodi.

- - - - - - - - - -

Ja koliko sam primetio najveci problem je iracionalne prirode.

Razvedene zene tesko resavaju problem sa bivsim muzevima,

ako je ljubomoran ne valja, ako nije jos je gore.

U svakom slucaju i dalje one zameraju i ne mogu da se dogovore,

a odatle pocinje i problem izdrzavanja.

Bolje nesposobna zena na grbaci roditelja, nego nesposobna zena na grbaci poreskih obveznika u drzavnoj sluzbi.

nesposobna žena nije nigde dobrodošla
ona je veliki teret za društvo koje nema ni u naznakama program kako da izađe na kraj sa socijalno problematičnom gomilom koju nema ko da hrani i školuje.
kojoj država uplaćuje dečiji dodatak od par hiljada dinara sa zakašnjenjem od godinu dana...
nema programa za razvedene i neraspoređene žene.
kao ni za njihovu decu.
tako korak po korak stigosmo do tačke gde samo kriminal i siva zona poslovanja pruža utočište za ono čime bi trebalo država da se bavi

Back