Kad se zaljubiš na netu

I uživo, doduše ne svakodnevno.
thank_you2.gif
postavljaču

Ovako još malo a posle me se nećeš moći rešiti :mrgreen::heart:

:sad2:

nećemo, ne brini... ovaj nik neću da zagađujem postovima na ljisu... :lol:

Ovo sam rekla za prethodni nik, nadam se da ni sa ovim neću menjati mišljenje :lol:

:cmok2:
moraćemo malo da izmenimo avatare, da se nekako razlikuju... ovako ljudi više ne znaju sa kim pričaju... :lol:

Da znaš da je tako, a i nisam sigurna jesam li na sve odgovorila :lol:

Ne bih više da ulazim u raspravu da li je ljubav na netu moguća ili nije,da li je ostvariva i održiva ili nije i da li je moguće istu projektovati odavde u realini život.Ostavio sam jedan tekst s mojim pogledom na sve to na temi "Život pisan srcem"
Zahvaljujem se postavljaču teme i zahvaljujem se moderatoru ovog pdf-a koji je odobrio da ostane ovde,uz moj komentar da joj je ovde pravo mesto i da ste vas dvoje "2 u 1 " pravi primer iskrene ljubavi.
Voleo bih da ova tema opstane dugo,jer to i zaslužuje, i da preraste u svojevrstan TRAKTAT O LJUBAVI.

A sada,za početak bih izneo svoja neka gledišta i iskustva.
Zaljubljen čovek postaje svemoguć.Zaljubljen čovek zrači i odiše sveukupnom, jedinstvenom,naj jačom lepotom.
Takva lepota svima upada u oči, jer zaljubljeni sijaju iznutra,i takvu lepotu svak ko je uoči poželi za sebe jer oseća da je to ono što i njemu treba.
Postoje zaljubljene osobe-osvajači... tipa Narcisa, koje se hrane takvom pažnjom, samo zarad svoje takve lepote...Manipulacija takvim osećanjima je ono što nazivamo uspešnim flertom,i izuzetno je opasna i ne zdrava.Tu se odmah i postavlja pitanje opravdane i ne opravdane ljubomore i td ...
A postoje i osobe koje su zaljubljene samo u jednu osobu a tu svoju lepotu nose sa sobom i prikazuju je samo kao primer drugima.
Izuzetno je osećanje pripadnosti,kada svima smelo kažeš : to je ta osoba kojoj pripadam,koja me čini ovako lepog i koju VOLIM.
Nije puka slučajnost što se smatra da kada pronađeš pravu osobu onda vas dvoje postajete zapravo jedno.
Nije puka slučajnost što su vereničke burme istoga dizajna.

I, bar meni, lepo je videti vaše istovetne potpise i avatare.
Svima zaljubljanima, u jednu osobu,želim da otkriju inspiraciju koja će njihovu ljubav neprestano nadahnjivati i učiniti naj lepšom,naj većom i večnom.

http://1.***************/-BWaqadpF7Uk/Tl9kccb5qjI/AAAAAAAAAec/R1HjIKdBY4o/s1600/Romantic-Couple-Wallpapers-.jpg

Back