hrnjica mujo
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
jel' tebi sifilis razorio mozak pa nerazumijesh na koga se odnosivecavestica:ha,ha ha,
:-D :-D :-D
p.s.
vidiš da smo gospoda u odnosu na tebe. :-D :-D :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel' tebi sifilis razorio mozak pa nerazumijesh na koga se odnosivecavestica:ha,ha ha,
:-D :-D :-D
p.s.
vidiš da smo gospoda u odnosu na tebe. :-D :-D :-D
hrnjica mujo:jel' tebi sifilis razorio mozak pa nerazumijesh na koga se odnosi
misliti i srati nije jedno te istovecavestica:mislim da je sifilis jedino tebe načeo :wink:
postovana damovecavestica:mislim da je sifilis jedino tebe načeo :wink:
samo ti misliš da jeste :-D :-D :-Dhrnjica mujo:misliti i srati nije jedno te isto
Vidi se po tebi sifilisticaru, curi ti iz usta proliv na sve stranehrnjica mujo:misliti i srati nije jedno te isto
meni nije ni mjesto medju krezubim i smrdljivim chetnicima,koji smrde na rakiju brlju,slaninu i bijeli luk..ja sam za otmjenije drushtvo..vecavestica:samo ti misliš da jeste :-D :-D :-D
p.s.Mujice,dosta si nas zabavljao za večeras.
ostatak večeri posvećujem dragim i dobronamernim ljudima a tebe tu N E M A :-D :-D :-D
vidi ti se po rečniku. :wink:hrnjica mujo:meni nije ni mjesto medju krezubim i smrdljivim chetnicima,koji smrde na rakiju brlju,slaninu i bijeli luk..ja sam za otmjenije drushtvo..
hrnjica mujo:meni nije ni mjesto medju krezubim i smrdljivim chetnicima,koji smrde na rakiju brlju,slaninu i bijeli luk..ja sam za otmjenije drushtvo..
Rijecnikuvecavestica:vidi ti se po rečniku. :wink:
jel' to srpski izvoz legendarnog stojadina u islamske zemlje..nezna se ko je ludji vi ili oniElvin:![]()
prema svecu i tropar...:wink:
Pa ti i lazes i samoga sebe rece da ces da odes i opet si doso na mojega ......foruma!hrnjica mujo:Rijecniku
Прво вас да извеземо, па после стојадина да вас не спопадне носталгија па да се случајно вратитеhrnjica mujo:jel' to srpski izvoz legendarnog stojadina u islamske zemlje..nezna se ko je ludji vi ili oni
(blentaviji,je prikladnija rijec)