Kad sam majmun/ica :(

Poruka
22.458
Da li vam se dešava da kažete ili uradite stvari koje uopšte ne mislite i ne želite?
Ako da, da li to radite iz čiste pakosti, da nekoga povredite, ili to radite iz zabave? Da li znate da osjetljive osobe (i one sa manjim iq) uopšte ne kontaju razliku između dva navedena oblika delovanja?

U mene je ušao neki djavo, jedva ga kontrolisem na netu:malav: U suštini sam duša od čoveka :malav:

kako se to kazu ili urade neke stvari koje ne zelis?
to ono kao kazem ti da si idiot a onda se izvinim, kazem nisam tako mislila? holuvuske fore?
oce to kak da ne
ako te nazovem kretenom veruj mi mislim tako :zkez:

ili nisam shvatila temu?

Npr nekada djavo ne da mira i cackas nekoga ko je fokusiran ozbiljno na svoj problem ili sukob s drugom osobom, a ti podebavas ili zakuhavas :malav:

Npr nekada djavo ne da mira i cackas nekoga ko je fokusiran ozbiljno na svoj problem ili sukob s drugom osobom, a ti podebavas ili zakuhavas :malav:

A zašto bih nekome stajala na žulj? Šta time dobijam? Akp ne mogu da pomognem neću ni da odmognem. I sama sam u fazonu da najbolje brinu o meni oni koji me ostavljaju na miru.
Ospbe koje zabavlja da provociraju druge smatram nezrelim i nekako... jadnim, kao da su željni pažnje, bilo kakve. A oni koje hrani tuđa muka su zlobni, najgori soj ljudi.

a to
ih na forumu toga koliko oces, moglo bi da se uvede ko sportska disciplina
al sto bi to bilo nesto sto ne zelim a ipak uradim? kad ocu uradim, kad necu cutim
sama koncepcija recenice uraditi/reci nesto sto ne zelis meni nikad nije bila jasna, zvuci mi ko losa laz da se izvuces
sve sto kazes i uradis radis to svesno, osim ako si sizofrenicar :lol: pa reci ups nisam hteo je retardirano...jesi hteo si, cuti sad i pojedi to sto si pokakio

A zašto bih nekome stajala na žulj? Šta time dobijam? Akp ne mogu da pomognem neću ni da odmognem. I sama sam u fazonu da najbolje brinu o meni oni koji me ostavljaju na miru.
Ospbe koje zabavlja da provociraju druge smatram nezrelim i nekako... jadnim, kao da su željni pažnje, bilo kakve. A oni koje hrani tuđa muka su zlobni, najgori soj ljudi.

To je normativno i normalno ispravno, ali forumska praksa npr poznaje praksu da ukoliko komentarises i stavis vlastito mišljenje, a prijatelj si sa nekim ko je u temi u sukobu sa drugim forumasem, najčešće izvuces deblji kraj i dobiješ etiketu. Tada nemaš izbora nego jahati :)

- - - - - - - - - -

dobro, virtuleno si nedohoeban:zcepanje:

:rotf: Nisam, nego je sve u qurcu, slova I virtuelnost cesto kriju ozbiljne poremecaje, pa ponekad kada želiš biti od koristi i fin, ispadnes kreten. Zato samo u kost :rotf:

To je normativno i normalno ispravno, ali forumska praksa npr poznaje praksu da ukoliko komentarises i stavis vlastito mišljenje, a prijatelj si sa nekim ko je u temi u sukobu sa drugim forumasem, najčešće izvuces deblji kraj i dobiješ etiketu. Tada nemaš izbora nego jahati :)

Zar ima smisla komentarisati ukoliko ne izneseš sopstveno mišljenje? Desi mi se da ga zadržim za sebe, ali ne i da pišem ono što ne mislim.

Da li vam se dešava da kažete ili uradite stvari koje uopšte ne mislite i ne želite?
Ako da, da li to radite iz čiste pakosti, da nekoga povredite, ili to radite iz zabave? Da li znate da osjetljive osobe (i one sa manjim iq) uopšte ne kontaju razliku između dva navedena oblika delovanja?

U mene je ušao neki djavo, jedva ga kontrolisem na netu:malav: U suštini sam duša od čoveka :malav:
Ako sam sa nekim koga nezna uvek trazim adekvatnu i jasnu rec da bih se izrazio ukoliko je neki mali nesporazum posredi..
Nemam te zle nagone..da ne citiram Bogi al mislimo isto.

Zbog gore bolodovanog na religiju da ti prebace temu, pa kada se pročistiš, onda lepo da te vrate, ako treba i mumificirang :)
Ne doživljavam sebe kao pakosnu osobu, ali voleem da se zabavaljam :lol:
Naravno, to samo na forumu, u Rl sam jedna oštrokonđa. :cool: dobro, nekada sam mislila kako sam prava forumska oštrokonđa...Iii šta??! Počela sam da čitam šta ljudi pišu, skapirala sam da sam neki nepostojeći level, niti histerišem, niti vređam, malo podbrckujem
ne često. Pif...Neka svetica sam, znam.:zkez:

desava i desilo
evo punih sedam dana sam uredno disciplinovano bila na keto ishrani i niti mi se jelo, niti mi se trazilo uzmem i pojedem kuglof sa cokoladom i visnjama
ispovredjivala sam sebe samo tako, i mentalno i karakterno i fizicki
jesi li na to mislio :) :zag:

jooooj sto ja to volim :mrgreen:
kad se sprdaju sa mnom, bas uzivam, ozb :lol:

manji iqR :mrgreen:

Back