Кад порастем, бићу познат!

Видиш рецимо у Италији је било, бар пре ЕУ, дозвољено да возиш са колико можеш да издржиш алкохола у крви, али направиш ли нешто... правац робија, без могућности жалбе, мислим да је то најбоље решење... ризикуј ако хоћеш!

nije bas tema al je tangira

dal mislis da ima ikakvog opravdanja popiti za svoje zadovoljstvo, sesti u kola i naneti stetu ili povrediti nekoga ili cak ubiti nekoga

meni bas zvuci divljacki, krajnje necivilizovano, ja licno se ne slazem, alkohol i nedozvoljena brzina, kao obrazac dela ukupnog loseg ponasanja, su najveci izazivaci nesreca u saobracaju

srbija je do 1990. , mozda i malo pre toga, bila razvijeno gradjansko drustvo, skoro pa evropski uredjena, sa dosta eu propisa i standarda u primeni, neki u celosti, a od nekih duh i resenja

kompas je poceo da poigrava kada je doslo vreme eu demokratije, i slo i cro nisu smeli, ne znam zasto?, da dozvole obicnu demokratiju u sfrj sa 10.000.000 srba demokratskih glasaca

stanje na balkanu ce se popraviti kad se krene sa te tacke mislim stanje od 1990., a ponisti sav negativni razvoj drzava nakarada posle 1990., razumete sta mislim mozda formulacija nije bas najsrecnija al to je to

demokratija za sve, pa i za 10.000.000 srba, nije tesko

Није ли тешко?

ОДМА' ГА ТУЖИ ЗА РОДНУ ДИСКРИМИНАЦИЈУ!:mrgreen:

Што се тиче теме,тога је било и биће увек, само не у оволикој мери, а лично мислим да томе највише доприносе бројне ( минорне ) странке које су у "коалицији" са главним играчима, па сви морају да буду подмирени - иначе "руше Владу"!:dash::dash::dash:

..toga je uvek bilo i uvek ce biti, kako u ovoj zemlji, tako i u drugim zemljama..uvek postoje privilegovani i bogati koji mogu sve ...

Tranzicija je nekom majka a nekome maćeha :per:

Ови случајеви немају никакве везе са транзицијом,
мени више личи на безобразлук и бахатост!

Ponavljam SUD i obicnim ljudima popusta u vezi kazne

Ни то није добро,
не може суд да "попушта"!

.

KAD PORASTEM , BIĆU POZNAT

Да ли се овако нешто само код нас дешава или смо ми дефинитивно
изгубили компас?

У чему је проблем или га упште нема?

Имам одговор који је и више него јасан , али написаћу га касније,
хајде да прво чујем вас:worth:

Проблем је у томе што су битанге данас на цени.

Проблем је у томе што су битанге данас на цени.

Ма могу оне бити на цени колико хоће,
шта им вреди цена, ако нема ко да им је плати?
(А, ко је тај што "плаћа"?)

Питање:

Ако је власт таква каква је,......ти уступци које чини "познатима" и
ћутке прелази преко њихових грехова,..
како да је због тога дефинишемо,
као добру власт или као незрелу, полтронашкку!

.

Back