Jednog dana forumase i forumasice tamo negde u dubokoj starosti....
Kad ostarite skoroz na skroz hocete li zalutati na letnju tehno zurku na Ibici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Branko nije do skakutanja, nego ne volim tehno, ali skautati na nekim rejv žurkama !?![]()
Proguglah da vidim koliko godina ima Ruska i naidjem na ovoAko mi je od ičeg muka , to je od tih nafuranih i smežuranih dekica i baba .
Čovek treba da se približno ponaša u skladu sa godinama
Razumem neko krstarenje na kruzeru , safari i neke destinacije gde se udobno odmara , ali skautati na nekim rejv žurkama !?
![]()
Ogledalce, ogledalce ........
" Po nekim navodima rodjena je 1938", kao da je sfinga u pitanjuOgledalce, ogledalce ........![]()
Ko može da voli tehno ko je prešao recimo35- 40Branko nije do skakutanja, nego ne volim tehno
Skakutaću smežurana na nekim drugim koncertima![]()
TakodjeI da omladim skroz na skroz ne bih išla na tehno žurku![]()
Kao ParaćinciTakodje
Dok na metal svirke cu da idem makar i sa hodalicom i makar rolao u kolicima![]()
Znam za slučaj, sećam seKao Paraćinci
Kad je dolazio Iron Maiden u Srbiju, penzioneri iz Paraćina se organizovali i sa dva autobusa puna išli na koncert
Izguglaj
JaKo može da voli tehno ko je prešao recimo35- 40
To je muzik za snižavanje nivoa svesti i mantranje![]()
Misliš, ponašaj se kako ti društvo govori da treba da se ponašaš..Čovek treba da se približno ponaša u skladu sa godinama
Evo ja. Ne baš tehno, više goa, psybient... Redovno posećujem i žurke i festivale. Milina videti na npr. OZORI celu porodicu. Od bake od 70+ pa do beba koje puzeKo može da voli tehno ko je prešao recimo35- 40
To je muzik za snižavanje nivoa svesti i mantranje![]()
" Po nekim navodima rodjena je 1938", kao da je sfinga u pitanju![]()
Ne , naprotiv treba biti svoj i držati do sebe , ne pokušavati pod stare dane da nadoknadiš nešto što si u mladosti propustioMisliš, ponašaj se kako ti društvo govori da treba da se ponašaš..
Je*eš takav život...
Niti sam propustio u mladosti niti idem tamo da bih nesto nadoknadio. Idem jer volim.Ne , naprotiv treba biti svoj i držati do sebe , ne pokušavati pod stare dane da nadoknadiš nešto što si u mladosti propustio
Super !Niti sam propustio u mladosti niti idem tamo da bih nesto nadoknadio. Idem jer volim.