Pa u tome i jeste stvar. Ako ne budem sam hteo da idem, neću ići. Ali sigurno neću ići zato što drugi kažu da ne idem.Da se ne lažemo , voleo bi da vidim koliko će vas hteti na nekoj žurci kad budete imali 65-70
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa u tome i jeste stvar. Ako ne budem sam hteo da idem, neću ići. Ali sigurno neću ići zato što drugi kažu da ne idem.Da se ne lažemo , voleo bi da vidim koliko će vas hteti na nekoj žurci kad budete imali 65-70
Vidi postoji neka vremenska distanca koja je vezana i sa duhovnošću i stečenim navikamaTo je ok. Stvar ukusa i preferencija. Volim i ja talijansku muziku i riblji restoran. Samo mi je žao da je nekoga blam da uživa (kakogod), pogotovo od svoje porodice.
Interesantno. Zašto? Šta te tačno blamira ako ti uživaš?Vidi postoji neka vremenska distanca koja je vezana i sa duhovnošću i stečenim navikama
Možda što je meni život išao malo čudnovatim toko
Imam 3 dece
Sin 44 godine
Jedna ćerka 24 druga 21
Ja 67 !
Sad zamisli ja kao banbi skakučem tu medju njima
Koje bi to epsko blamiranje bilo
Uvijek na tehno zurko ,nema predaje.
Jednog dana forumase i forumasice tamo negde u dubokoj starosti....
Kad ostarite skoroz na skroz hocete li zalutati na letnju tehno zurku na Ibici?
U klubu stojim smoren naslonjen na šank
Sve više slušam bluz a manje slušam pank
Ne mogu ja tu da uživam , objasnio sam tiInteresantno. Zašto? Šta te tačno blamira ako ti uživaš?
Pogledajte prilog 1591658
Ma to je ok. Ni ne treba da ideš ako lično ne želiš. Nego govorim hipotetički, da ti lično želiš da ideš, ali te je blam od nekoga. To mi je ono bezveze. Npr. ja se oduševim kada vidim npr. na OZORI ljude koji su i pošteno stariji od tebe kako uživaju u plesu. Ili DJ. Npr. sad sa festivala od pre par dana. Raja Ram, 83 god. Nekad dođe u masu i pleše. Lepota za gledati. Pun života.Ne mogu ja tu da uživam , objasnio sam ti
1. Takav tip muzike mi ide na živac ! Slušam rok , bluz , narodnjake
Ne podnosim više velika okupljanja i masu zajapurenje rulje oko sebe Ovo ti priča čovek koji u životu nije otišao ni na jednu fudbalsku utakmicu ili neku halu sportova
A dobro, stvar ukusa. Svi nešto smatramo...Ja tehno ne smatram muzikom.
Vidiš ja sam opšte poznat da me nije blam ni od koga i ičegaMa to je ok. Ni ne treba da ideš ako lično ne želiš. Nego govorim hipotetički, da ti lično želiš da ideš, ali te je blam od nekoga. To mi je ono bezveze. Npr. ja se oduševim kada vidim npr. na OZORI ljude koji su i pošteno stariji od tebe kako uživaju u plesu. Ili DJ. Npr. sad sa festivala od pre par dana. Raja Ram, 83 god. Nekad dođe u masu i pleše. Lepota za gledati. Pun života.
Mislim da je pitanje više generalne prirode. Naravno da nećeš ići na nešto što ne voliš. Deluje mi da se pitanje više odnosi na to da li bi se provodio i u starosti? Naravno kako ti voliš.Išao bih ali max na sat vremena.....
Baš na beerfestu pre neku nedelju kada sam izlazio sa nekog ROKA na glavnoj bini svratio i do tehno stejdža, odlično zezanje , neka ženska pokidala
ali sve preko sat to tuc-tuc počinje da me smara.
Kakve veze ima oblačenje sa koncertom, ideš normalno, nije to kostimirani balNe. I to ne mislim samo na tehno. Takođe i rok posle 2010 itd. Matori koji se oblače u mladenačkom fazonu mi izgledaju otužno
U 70+ ne, ali voleo bih da sam fizički sposoban za orgijanje u 50+...Nijedno . Možda jesam patrijahalno vaspitan , a i godine su tu pa zato !?
Žao mi što neću biti tu da čujem vaše mišljenje i da vas vidim kako " orgijate " u 70+
Ako Michaela Jordana nije sramota da s tompusom igra uz tehno što bi bilo vas. Ima i on decu i nije mnogo mlađi.Vidi postoji neka vremenska distanca koja je vezana i sa duhovnošću i stečenim navikama
Možda što je meni život išao malo čudnovatim tokom
Imam 3 dece
Sin 44 godine
Jedna ćerka 24 druga 21
Ja 67 !
Sad zamisli ja kao banbi skakučem tu medju njima
Koje bi to epsko blamiranje bilo
Pričam iz svog ugla !!!
E jbg . možda zato što ne izgledam kao DžordanAko Michaela Jordana nije sramota da s tompusom igra uz tehno što bi bilo vas. Ima i on decu i nije mnogo mlađi.
Da, mladolikim ljudima se dopuštaju stvari koje onima drugima nisu dostupne. Diskriminacija, šta da se radi. I meni kažu da izgledam mladoliko, očekujem da mi to pomogne u kasnijim godinama o kojima smo pričali.E jbg . možda zato što ne izgledam kao Džordan
O tome i pričam , moraš biti i faca za to , a ne da se ne zna da li si pobegao sa gerijatrije ili ludare !
Ne ide mi se ni ovako tamo a nadam se da neću doživeti 70tu
Jednog dana forumase i forumasice tamo negde u dubokoj starosti....
Kad ostarite skoroz na skroz hocete li zalutati na letnju tehno zurku na Ibici?