Kad ostarite skroz na skroz hocete li zalutati na letnju tehno zurku na Ibici?

Kad ostarite skroz na skroz hocete li zalutati na letnju tehno zurku na Ibici?

• Da

glasova: 0 0,0%
  • Ooooo daaa

glasova: 1 7,1%
  • Ne

glasova: 7 50,0%
  • Mozda

glasova: 2 14,3%
  • Malo verovatno

glasova: 3 21,4%
  • Izuzetno verovatno

• Danju da

• Krstarenje i nesto odmora da

• Bilo bi fino da se dogodi

• Optimisticno nadam se tome

• Ukupno glasova
    14
To je ok. Stvar ukusa i preferencija. Volim i ja talijansku muziku i riblji restoran. Samo mi je žao da je nekoga blam da uživa (kakogod), pogotovo od svoje porodice.
Vidi postoji neka vremenska distanca koja je vezana i sa duhovnošću i stečenim navikama
Možda što je meni život išao malo čudnovatim tokom
Imam 3 dece
Sin 44 godine
Jedna ćerka 24 druga 21
Ja 67 ! :fdlan:
Sad zamisli ja kao banbi skakučem tu medju njima :rotf::hahaha::bljuc:
Koje bi to epsko blamiranje bilo
Pričam iz svog ugla !!!

Vidi postoji neka vremenska distanca koja je vezana i sa duhovnošću i stečenim navikama
Možda što je meni život išao malo čudnovatim toko
Imam 3 dece
Sin 44 godine
Jedna ćerka 24 druga 21
Interesantno. Zašto? 🤔 Šta te tačno blamira ako ti uživaš? :ceka:
IMG_20240713_184721.jpg

Interesantno. Zašto? 🤔 Šta te tačno blamira ako ti uživaš? :ceka:
Pogledajte prilog 1591658
Ne mogu ja tu da uživam , objasnio sam ti
1. Takav tip muzike mi ide na živac ! Slušam rok , bluz , narodnjake i tu imam jako izraene kriterijume
2. Ne podnosim više velika okupljanja i masu zajapurenje rulje oko sebe
Ovo ti priča čovek koji u životu nije otišao ni na jednu fudbalsku utakmicu ili neku halu sportova :namcor:

Ovde nije rec o broju godina.
Ja tehno ne smatram muzikom.
Nikad ne bih issao na neku zurku tog tipa.
A to da li neko sa iks godina ide na rok koncert ili ne
stvar lucnog izbora naravno
Ako nekome vise odgovara da muziku slusa kod kuce ili u kaficu OK.
Sve je to ljudski i niko nije vise vredan jer se druzi sa mladjima
ili manje vredan jer je kao papucar.

Ne mogu ja tu da uživam , objasnio sam ti
1. Takav tip muzike mi ide na živac ! Slušam rok , bluz , narodnjake
Ne podnosim više velika okupljanja i masu zajapurenje rulje oko sebe Ovo ti priča čovek koji u životu nije otišao ni na jednu fudbalsku utakmicu ili neku halu sportova :namcor:
Ma to je ok. Ni ne treba da ideš ako lično ne želiš. Nego govorim hipotetički, da ti lično želiš da ideš, ali te je blam od nekoga. To mi je ono bezveze. Npr. ja se oduševim kada vidim npr. na OZORI ljude koji su i pošteno stariji od tebe kako uživaju u plesu. Ili DJ. Npr. sad sa festivala od pre par dana. Raja Ram, 83 god. Nekad dođe u masu i pleše. Lepota za gledati. Pun života. ❤️😊

Ma to je ok. Ni ne treba da ideš ako lično ne želiš. Nego govorim hipotetički, da ti lično želiš da ideš, ali te je blam od nekoga. To mi je ono bezveze. Npr. ja se oduševim kada vidim npr. na OZORI ljude koji su i pošteno stariji od tebe kako uživaju u plesu. Ili DJ. Npr. sad sa festivala od pre par dana. Raja Ram, 83 god. Nekad dođe u masu i pleše. Lepota za gledati. Pun života. ❤️😊
Vidiš ja sam opšte poznat da me nije blam ni od koga i ičega
Možda me ne poznaješ dovoljno
Ali , znam samo da preko sebe ne mogu
Ko u 70 im misli da mu je mesto na rejv žurkama , neka ide :fdlan:
Gledao sam na terenu klinca koji je propadao u zemlj u hotelu gde mu se matorac čepio na podijumu svakog vikenda sa kosom do pola ledja , havaji košuljom , donjim delom trenerke uz obavezne najke :bljuc:
Klasičan gasterbajter . To je trajalo godinama
Posle sam čuo da se mali odselio iz tog mesta

Išao bih ali max na sat vremena.....

Baš na beerfestu pre neku nedelju kada sam izlazio sa nekog ROKA na glavnoj bini svratio i do tehno stejdža, odlično zezanje , neka ženska pokidala
ali sve preko sat to tuc-tuc počinje da me smara.
Mislim da je pitanje više generalne prirode. Naravno da nećeš ići na nešto što ne voliš. Deluje mi da se pitanje više odnosi na to da li bi se provodio i u starosti? Naravno kako ti voliš.

Možda što je meni život išao malo čudnovatim tokom
Imam 3 dece
Sin 44 godine
Jedna ćerka 24 druga 21
Pričam iz svog ugla !!!
Ako Michaela Jordana nije sramota da s tompusom igra uz tehno što bi bilo vas. Ima i on decu i nije mnogo mlađi.

E jbg . možda zato što ne izgledam kao Džordan :smeker:
images

O tome i pričam , moraš biti i faca za to , a ne da se ne zna da li si pobegao sa gerijatrije ili ludare !
Da, mladolikim ljudima se dopuštaju stvari koje onima drugima nisu dostupne. Diskriminacija, šta da se radi. I meni kažu da izgledam mladoliko, očekujem da mi to pomogne u kasnijim godinama o kojima smo pričali.

Back