Jednog dana forumase i forumasice tamo negde u dubokoj starosti....
Kad ostarite skoroz na skroz hocete li zalutati na letnju tehno zurku na Ibici?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Branko nije do skakutanja, nego ne volim tehno, ali skautati na nekim rejv žurkama !?
Proguglah da vidim koliko godina ima Ruska i naidjem na ovoAko mi je od ičeg muka , to je od tih nafuranih i smežuranih dekica i baba .
Čovek treba da se približno ponaša u skladu sa godinama
Razumem neko krstarenje na kruzeru , safari i neke destinacije gde se udobno odmara , ali skautati na nekim rejv žurkama !?
Ogledalce, ogledalce ........
" Po nekim navodima rodjena je 1938", kao da je sfinga u pitanjuOgledalce, ogledalce ........
Ko može da voli tehno ko je prešao recimo35- 40Branko nije do skakutanja, nego ne volim tehno
Skakutaću smežurana na nekim drugim koncertima
TakodjeI da omladim skroz na skroz ne bih išla na tehno žurku
Kao ParaćinciTakodje
Dok na metal svirke cu da idem makar i sa hodalicom i makar rolao u kolicima
Znam za slučaj, sećam seKao Paraćinci
Kad je dolazio Iron Maiden u Srbiju, penzioneri iz Paraćina se organizovali i sa dva autobusa puna išli na koncert
Izguglaj
JaKo može da voli tehno ko je prešao recimo35- 40
To je muzik za snižavanje nivoa svesti i mantranje
Misliš, ponašaj se kako ti društvo govori da treba da se ponašaš..Čovek treba da se približno ponaša u skladu sa godinama
Evo ja. Ne baš tehno, više goa, psybient... Redovno posećujem i žurke i festivale. Milina videti na npr. OZORI celu porodicu. Od bake od 70+ pa do beba koje puzeKo može da voli tehno ko je prešao recimo35- 40
To je muzik za snižavanje nivoa svesti i mantranje
" Po nekim navodima rodjena je 1938", kao da je sfinga u pitanju
Ne , naprotiv treba biti svoj i držati do sebe , ne pokušavati pod stare dane da nadoknadiš nešto što si u mladosti propustioMisliš, ponašaj se kako ti društvo govori da treba da se ponašaš..
Je*eš takav život...
Niti sam propustio u mladosti niti idem tamo da bih nesto nadoknadio. Idem jer volim.Ne , naprotiv treba biti svoj i držati do sebe , ne pokušavati pod stare dane da nadoknadiš nešto što si u mladosti propustio
Super !Niti sam propustio u mladosti niti idem tamo da bih nesto nadoknadio. Idem jer volim.