kad on sazna da ti nije prvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez zajebancije, bas ne bih voleo da budem sa devojkom koju je pregazila "ceta djaka na brdovitom Balkanu"...

Neka sam i primitivan.
Па пази...не бих ни ја баш била са неким који је по.ебо пола света...имам паметнија посла него да размишљам какве је све болештије покупио успут...
А и нисам баш нека присталица промискуитета било да се ради о мушкарцу или жени...
Али сад баш да ли смо једно другом први није толико битно...барем ја тако мислим...

Mrzi me da citam. Sta joj nabija na nos:

- to sto se t.cala pre njegovog prosvetljenja njenog postojanja,
- to sto ga je lagala,
- kombinacija prethodna dva,
- razno?

Btw - sta to nju sad kljuca i mozak - da nije videla kao u filmu "Lepota poroka", na krsti, da postoji nesto iza brda?

volela bih da devojke pisu svoja iskustva a i zene koje se sretnu sa ovim problemom.
evo ja cu prva naime moj muz me je ozenio i tek u braku je saznao da nisam nevina iako me je pitao a ja sam ga slagala. inace zivimo u patrijarhalnoj sredini
danas imam velikih problema sa njim ali o tom po tom dok se malo tema razvije

pa to je strasno
trebala si da mu kazes da nisi nevina
ako se sazna puce bruka zena nije nevina
ako se razvede puca jos veca bruka
upropastila si coveka
koja ce nevina ikad da se uda za njega
kad sazna da je vec bio zenjen :thumbdown:

@tema: sve sto sam imao napisao sam ovde:

http://forum.krstarica.com/threads/194550

I mogli bi da nastavimo tu polemiku da mi nisu zakljucale temu.

Двоструки стандарди...

Треба ти невина као сигурност да не би поново био зајебан.
Ја бих се озбиљно замислила да сам на твом месту...

volela bih da devojke pisu svoja iskustva a i zene koje se sretnu sa ovim problemom.
evo ja cu prva naime moj muz me je ozenio i tek u braku je saznao da nisam nevina iako me je pitao a ja sam ga slagala. inace zivimo u patrijarhalnoj sredini

He, pa prpblem je u tom sto ti on ne veruje da ih je bilo samo jedan ili dva, vec mozda mnoooogo vise...

Prvo nisi trebala lagat,el si mislila da ce himen da zaraste,ala te neko navukao sa takvom pricom....:D
Vidis sta ti laz napravila!

Па пази...не бих ни ја баш била са неким који је по.ебо пола света...имам паметнија посла него да размишљам какве је све болештије покупио успут...
А и нисам баш нека присталица промискуитета било да се ради о мушкарцу или жени...
Али сад баш да ли смо једно другом први није толико битно...барем ја тако мислим...

Da, da - i onda se svede na pitanje 5$ ili 1 000 000$... :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back