Ja sam iz Kruševca...prilično mala sredina...znam dosta ljudi sa sela koji su išli sa mnom u školu...pa se ipak isčuđavam...pojedinačni slučajevi postoje, naravno...ali sredina sa takvim poimanjem sveta? Možda Novi pazar...ili piše iz Crne gore...mada, nisam primetila ijekavicu

@tema ...možda je laž zakuvala stvari...i onda mogu da ga opravdam...ok, njemu je to bitno, ma koliko to možda zvučalo retardirano i ako te lepo pita na vreme treba lepo i da mu kažeš na vreme...
Ali, naravno to nije tako prosto kao što zvuči kada nekog voliš i ne želiš da ga izgubiš.
Da se ja nadjem u ovakvoj situaciji rešila bih je dugačkim i temeljnim razgovorom gde bih lepo rekla da jesam kriva zato što sam SLAGALA (ne i zato što nisam nevina) i da mi je žao zbog toga, ali da ne želim da mi ta laž uništi život. Istakla bih da je to nešto što je bilo i što se ne može ispraviti, s toga može da izabere da li će mi oprostiti tu laž, što znači da celu situaciju neće više nikada pomenuti, ili ćemo se razići jer nema svrhe da trpim torturu do ko zna kada.
I da, u skladu sa svojim stavovima pitala bih ga da li je on imao sex pre braka, i ako jeste zašto smatra da on ima pravo na to, a ja ne. Taj deo bi sa ovakvim tipom muškarca verovatno trebalo izbeći, jer može dovesti do teške svadje, ali ja ne bih odolola...ali to sam već ja i moji stavovi...