kad on sazna da ti nije prvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zeznula si se sto si rekla da si imala dvojicu pre,nisi cula za ono:"Ti si mi drugi". :)
Aj sad stvarno...mislim da ce preboleti to jednog dana.
Jedino ako nije totalni idiot.
Pa nije stvar toga što je on idiot već nečeg drugog...

Meni ne bi smetalo da budem u vezi sa nekom koju je povalio ceo bataljon, zaista, ali bi mi smetalo da budem zajedno sa nekom koja misli da sam toliko retardiran mi je važno da li je ona imala seks pre nego što me je srela ili ne... i što je najgore da slaže.

Ako laže oko nečeg tako očiglednog, oko čega još laže i šta još mulja?

Mislim da je ovaj klip super za ovu temu:

Ma osnovna greska je sto zbog patrijarhalne sredine nije jednostavno rekla da nije nevina onda kada je pitao.
Sama bi videla reakciju i procenila vredi li ili ne da u brak ulazi.
Ovako mu je dala municije da je celog zivota podseca na to da je pitao, a da ga je ona slagala.
Naravno, rekao bih i to da mi nije pametno udati se za nekoga s kim spavas tek posle vencanja, ali ajd sad....patrijarhalna sredina i sl. ..... ali cena koju placa za to sto nije rekla kako stvari stoje sada je prevelika.
I da se razumemo, ne mislim da je zena kriva sto nije u brak usla nevina, ni da je kriva za to sto je muz sada maltretira time, nego je pogresila sto to nije rekla na vreme.

Meni ne bi smetalo da budem u vezi sa nekom koju je povalio ceo bataljon, zaista, ali bi mi smetalo da budem zajedno sa nekom koja misli da sam toliko retardiran mi je važno da li je ona imala seks pre nego što me je srela ili ne... i što je najgore da slaže.

U sustini se slazem,nije smela da laze u startu.
Ali kapiram da je procenila kakva je on osoba i prema tome se postavila...slagacu ga samo da me ozeni,to je najbitnije,nekako cu se izvuci posle.
Sad trpi posledice.
Ali ako mu je bitno to sto ga je slagala,razumem ga.
A ako mu je bitno u celoj prici samo to sto nije nevina,onda je totalni idiot :)
i tacka

U sustini se slazem,nije smela da laze u startu.
Ali kapiram da je procenila kakva je on osoba i prema tome se postavila...slagacu ga samo da me ozeni,to je najbitnije,nekako cu se izvuci posle.
Sad trpi posledice.
Ali ako mu je bitno to sto ga je slagala,razumem ga.
A ako mu je bitno u celoj prici samo to sto nije nevina,onda je totalni idiot :)
i tacka

Nije smela da laže, ali ovo da ga je lagala da bi je oženio, to je malo ekstremno...verujem da on nije poslednji muškarac na svetu, ni ona najružnija riba u kraju...gde je tolika ljubav koje su vam svima puna usta...verovatno ga je volela i plašila se gubitka njega ako mu kaže istinu...
Drugo, on nije idiot, nego žrtva sredine gde je odrastao...patrijarhat i feredže...

volela bih da devojke pisu svoja iskustva a i zene koje se sretnu sa ovim problemom.
evo ja cu prva naime moj muz me je ozenio i tek u braku je saznao da nisam nevina iako me je pitao a ja sam ga slagala. inace zivimo u patrijarhalnoj sredini
danas imam velikih problema sa njim ali o tom po tom dok se malo tema razvije

u redu je znamo zaludjenik si za onu idiotsku seriju "ranjeni orao" bilo ti je dosadno i ko veli daj da ukradem foru odatle i otvorim temu... z:hi:

e ovako moje prvo sexsualno iskustvo je bilo sa momkom koji je meni bio sladak i u kojeg sam dugo bila zaljubljena to je bilo sa moji 17 godina. u to vrijeme sam se zabavljala pa raskidala sa mojim sadasnjim muzem. mog muza vrlo cijenim ali u to vrijeme djevojacke naivnosti mislila sam da ce me ovaj prvi zavoljeti ako mu se predam. medjutim izdesavalo se sto se izdesavalo kasnije sam ja imala kos jednog momka sa kojim sam spavala i onda se udajem za muza.
Danas imam takve probleme sa njim da neznam na cemu sam sa njim. cas se svadja sa mnom i nabija mi na nos to . cas zeli da mu do u detalje opisujem ta iskustva sa njima dvoicom. cas me zeli i mazi dugo. a volime i volim ja njega zasad ne kanim ga napustiti niti on mene pustit ali sam toliko zbunjena njegovim ponasanjem. dobro bi bilo da se ukljuce i muskarci da oni mi razjasne ovo njegovo ponasanje. neznam zaista sta se desava sa njim

A jel bi ti volela da ti neko baci udicu pa cima nonstop..ili nista ne govoris ili sve istreses od a do sh pa sta bude..a moz i pogledas film nepristojna ponuda..bice ti jasnije da mu je stalo do tebe i da je ljubav u pitanju..nema blage veze sa ljubomorom;)

Lyon je u pravu...
...i ne znam čemu iščuđavanje...ne žive svi u Beogradu i Novom Sadu...ovo je Srbija, ljudi...primitivna i zatucana...

Iskreno se nadam da ovo kako zvuci nije bila tvoja namera vec da je omaska.Samo u Beogradu i Novom Sadu zive kultivisani, kulturni, emancipovani, intelektualci, krem Srbije a ostali jos pasu travu ili razbijaju nevernim zenama glavu???:eek:

volela bih da devojke pisu svoja iskustva a i zene koje se sretnu sa ovim problemom.
evo ja cu prva naime moj muz me je ozenio i tek u braku je saznao da nisam nevina iako me je pitao a ja sam ga slagala. inace zivimo u patrijarhalnoj sredini
danas imam velikih problema sa njim ali o tom po tom dok se malo tema razvije

Тема постављена у 22,51.
Муж ради ноћу?
Ти у патријахалној средини висиш на форуму у то доба?

Зашто га ниси упутила да прочита неке теме на том истом форуму?

Мени прича делује нестварно, а жао ми је ако је истинита, па сам ја омашила.

Како то да човек пред женидбом није покушао да води љубав са тобом, бар док сте били верени?
z:dm3:

Ако си знала да ће бити проблем, могла си да ,,будеш невина'', и за то постоје начини.
Не мислим на зашивање химена, мислим на то како то жене умеју да ураде да мушкарац помисли да жена јесте невина!

Ako laže oko nečeg tako očiglednog, oko čega još laže i šta još mulja?

Mislim da je ovaj klip super za ovu temu:

Ovo je do jaja!!!!
Hahahahahahaha!!!! :rotf: :rotf:

Hey try not to suck any dick on the way to the parking lot... Hey, hey you, get back here...

Hahahaha! KOMA!

Poslednja izmena od moderatora:
Lyon je u pravu...
...i ne znam čemu iščuđavanje...ne žive svi u Beogradu i Novom Sadu...ovo je Srbija, ljudi...primitivna i zatucana...
Ja sam iz Kruševca...prilično mala sredina...znam dosta ljudi sa sela koji su išli sa mnom u školu...pa se ipak isčuđavam...pojedinačni slučajevi postoje, naravno...ali sredina sa takvim poimanjem sveta? Možda Novi pazar...ili piše iz Crne gore...mada, nisam primetila ijekavicuz:lol:
@tema ...možda je laž zakuvala stvari...i onda mogu da ga opravdam...ok, njemu je to bitno, ma koliko to možda zvučalo retardirano i ako te lepo pita na vreme treba lepo i da mu kažeš na vreme...
Ali, naravno to nije tako prosto kao što zvuči kada nekog voliš i ne želiš da ga izgubiš.
Da se ja nadjem u ovakvoj situaciji rešila bih je dugačkim i temeljnim razgovorom gde bih lepo rekla da jesam kriva zato što sam SLAGALA (ne i zato što nisam nevina) i da mi je žao zbog toga, ali da ne želim da mi ta laž uništi život. Istakla bih da je to nešto što je bilo i što se ne može ispraviti, s toga može da izabere da li će mi oprostiti tu laž, što znači da celu situaciju neće više nikada pomenuti, ili ćemo se razići jer nema svrhe da trpim torturu do ko zna kada.
I da, u skladu sa svojim stavovima pitala bih ga da li je on imao sex pre braka, i ako jeste zašto smatra da on ima pravo na to, a ja ne. Taj deo bi sa ovakvim tipom muškarca verovatno trebalo izbeći, jer može dovesti do teške svadje, ali ja ne bih odolola...ali to sam već ja i moji stavovi...

Ja sam iz Kruševca...prilično mala sredina...znam dosta ljudi sa sela koji su išli sa mnom u školu...pa se ipak isčuđavam...pojedinačni slučajevi postoje, naravno...ali sredina sa takvim poimanjem sveta? Možda Novi pazar...ili piše iz Crne gore...mada, nisam primetila ijekavicuz:lol:
@tema ...možda je laž zakuvala stvari...i onda mogu da ga opravdam...ok, njemu je to bitno, ma koliko to možda zvučalo retardirano i ako te lepo pita na vreme treba lepo i da mu kažeš na vreme...
Ali, naravno to nije tako prosto kao što zvuči kada nekog voliš i ne želiš da ga izgubiš.
Da se ja nadjem u ovakvoj situaciji rešila bih je dugačkim i temeljnim razgovorom gde bih lepo rekla da jesam kriva zato što sam SLAGALA (ne i zato što nisam nevina) i da mi je žao zbog toga, ali da ne želim da mi ta laž uništi život. Istakla bih da je to nešto što je bilo i što se ne može ispraviti, s toga može da izabere da li će mi oprostiti tu laž, što znači da celu situaciju neće više nikada pomenuti, ili ćemo se razići jer nema svrhe da trpim torturu do ko zna kada.
I da, u skladu sa svojim stavovima pitala bih ga da li je on imao sex pre braka, i ako jeste zašto smatra da on ima pravo na to, a ja ne. Taj deo bi sa ovakvim tipom muškarca verovatno trebalo izbeći, jer može dovesti do teške svadje, ali ja ne bih odolola...ali to sam već ja i moji stavovi...

A sta ti kazes jel OK da popusis 36 kita, ako se nisi sexala sa njima. Jer to radis samo sa nekim koga volis??? :rotf:

Ne, bez zezanja! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back