vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
Sve to stoji, jedino što mi malo znamo o tim običajima, pa nam čudno...
a zašto ne znate???uzmi pročitaj DRAGULJ MEDINE pa ćeš shvatiti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve to stoji, jedino što mi malo znamo o tim običajima, pa nam čudno...
NEMOGU da verujem da to postoji,mislio sam da takvo razmisljanje ima samo u serijama tim novim.Kazi mi molim te jel u tim vasim krajevima dozvoljena masturbacija ili ti drqanje,i dali znas da ako jeste, nemoj slucajno da pomislis na Pamelu Anderson posto ces otici u pakao"ako ga imate".
Koje ste vi muskarcine,iskompleksirani pateticari,da zena slucajno nevidi drugu kitu pa da ustanovi koje ustvari velicine treba da bude,zato ako prolazis pored trafike,a tamo u izlogu neka erotika sa slikom na naslovnici,pokrij joj oci.
Jel si ugasio kao muskarac.
nemoj tako...moraš da poštuješ tuđe ako hoćeš da budeš poštovan...
Verovatno su, po pitanju zena, bas tu ideju razmatrali kada su uvodili islam.
Muskarci islama bas, bas postuju zene islama? Ovi nasi, 'riscanski popovi su makar seli i glasanjem odlucili da zena ima dusu(prevagom od jednog glasa).
U islamu zena i zenski princip su skoro pa potpuno degenerisani. Ne kazem da je zapadna civilizacija donela nesto bitno kvalitetnije po pitanju nas, ali makar mozemo da izdrzimo poglede drugih muskaraca a da ne budemo bijene ili maltretirane zbog toga.
...Sto se tice principa i pravila kod muslimana oni se podjedjednako odnose kako prema zeni tako i prema muskarcima...
...Sto se tice side opet ponavljam procitajte malo post koji sam naveo sida nebi uzela maha da nije nemoralnog ponasanja...
a sta je uzrok nastanka tih bolesti nego nemoralno ponasanje i bludnicenje.
Evo kako neki ljudi rešavaju to pitanje nevinosti.....
.