kad on sazna da ti nije prvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NEMOGU da verujem da to postoji,mislio sam da takvo razmisljanje ima samo u serijama tim novim.Kazi mi molim te jel u tim vasim krajevima dozvoljena masturbacija ili ti drqanje,i dali znas da ako jeste, nemoj slucajno da pomislis na Pamelu Anderson posto ces otici u pakao"ako ga imate".
Koje ste vi muskarcine,iskompleksirani pateticari,da zena slucajno nevidi drugu kitu pa da ustanovi koje ustvari velicine treba da bude,zato ako prolazis pored trafike,a tamo u izlogu neka erotika sa slikom na naslovnici,pokrij joj oci.
Jel si ugasio kao muskarac.

nemoj tako...moraš da poštuješ tuđe ako hoćeš da budeš poštovan...

nemoj tako...moraš da poštuješ tuđe ako hoćeš da budeš poštovan...

Verovatno su, po pitanju zena, bas tu ideju razmatrali kada su uvodili islam.
Muskarci islama bas, bas postuju zene islama? Ovi nasi, 'riscanski popovi su makar seli i glasanjem odlucili da zena ima dusu(prevagom od jednog glasa :hahaha: ).
U islamu zena i zenski princip su skoro pa potpuno degenerisani. Ne kazem da je zapadna civilizacija donela nesto bitno kvalitetnije po pitanju nas, ali makar mozemo da izdrzimo poglede drugih muskaraca a da ne budemo bijene ili maltretirane zbog toga.

Verovatno su, po pitanju zena, bas tu ideju razmatrali kada su uvodili islam.
Muskarci islama bas, bas postuju zene islama? Ovi nasi, 'riscanski popovi su makar seli i glasanjem odlucili da zena ima dusu(prevagom od jednog glasa :hahaha: ).
U islamu zena i zenski princip su skoro pa potpuno degenerisani. Ne kazem da je zapadna civilizacija donela nesto bitno kvalitetnije po pitanju nas, ali makar mozemo da izdrzimo poglede drugih muskaraca a da ne budemo bijene ili maltretirane zbog toga.

položaj žena u islamu me izuzetno zanima...iz tih razloga zadnjih par godina čitam sve što mi padne pod ruku na tu temu a literature ima puno...najnoviji svetski hitovi su baš na tu temu i veruj mi sve sam ih pročitala...neću da pišem šta mi se sve ne dopada...dovoljno je samo da kažem da NE BIH VOLELA DA SAM NA NJIHOVOM MESTU...

Дошао гастербајтер у Србију да нађе себи жену.
И оде у један мањи град. Ко вели, ту сигурно има невиних...
И нађе девојку, покаже јој ону ствар и пита је: "Знаш ли шта је ово?"
Па к****. И схвати даса да није невина.
Шта ће, оде у село. Ма ту сигурно има...
Нађе девојку, покаже јој ону ствар и пита је: "Знаш ли шта је ово?"
Па к****. И схвати он да ни она није невина.
И одлучи се да потражи у планини... У забити, што би се рекло.
"Ееее", мисли се он, "ако ту не нађем, нигде нећу".
И дође у засеок са пет и по кућа.
И ту девојка за удају.
Покаже јој ону ствар и пита је: "Знаш ли шта је ово?"
"Не знам стварно", изненађено ће она.
А наш даса :D:D:D
"Па то је к****" :lol:
"То к****?!" :eek: :rotf: :cool: ...

a zašto ne znate???uzmi pročitaj DRAGULJ MEDINE pa ćeš shvatiti...

Moram da napomenem ovdje da dragulj medine nije knjiga iz koje se saznaje stanje zena u u Islamu. Ta knjiga je cista laz i potvora
Pravu istinu mozete vidjet kad procitate Kuran ali citav i zivotopis poslanika tzv knjiga Buharijina ili Muslimova zbirka hadisa
Sto se tice odnosa prema zenama to vam mogu ispricati najcistije i najmoralnije i najljepsi odnos prema zeni , majki , sestri i sesti u vjeri sve potkrijepljeno dokazima iz knjiga Islama.
Zena u Islamu je potpuno ravnopravna cak sta vise na jednom stepenu je vece od muskarca a to je ona je MAJKA sto muskarac nemoze biti
A u Islamu se kaze da covjeku je RAJ ispod nogu MAJKE
E sad zamisli kakav imaju odnos prema zenama onaj ko hoce da ima RAJ.
Stim u kontekstu muskarac prije svega bira za zenu MAJKU SVOJE DIJECE
I sva problematika ovog slucaja je u tome

Sto se tice principa i pravila kod muslimana oni se podjedjednako odnose kako prema zeni tako i prema muskarcima.

Sto se tice side opet ponavljam procitajte malo post koji sam naveo sida nebi uzela maha da nije nemoralnog ponasanja. onaj ko je komentarisao post prica o danasnjim posljedicama nemoralnog ponasanja gdje u manjoj mjeri stradava cak i nevini
A opet podvlacim da sida moze biti iskorjenjena kad bi se ljudi na svjetu pridrzavali nacela svoje vjere po pitanju seksualnosti i intimnih odnosa

E momak. Neću da ulazim u teoriju Islama, nisam baš najbolje informisana..... vrlo verovatno da tu zaista ima nekih divnih idealizacija.....

Ajmo malo o praksi, da ne kažem zloupotrebi te iste vere i njenog učenja:

Nažalost morate da imate nalog na youtube da biste videli, ali ima ih sličnih dosta.....

...Sto se tice principa i pravila kod muslimana oni se podjedjednako odnose kako prema zeni tako i prema muskarcima...

...Sto se tice side opet ponavljam procitajte malo post koji sam naveo sida nebi uzela maha da nije nemoralnog ponasanja...

Zasto onda muskarci nemaju pokrivena lica?

a sta je uzrok nastanka tih bolesti nego nemoralno ponasanje i bludnicenje.

Za sirenje mozemo da diskutujemo, ali nemoralno ponasanje svakako nije uzrok - kako si ti napisao.

Prema mom licnom misljenju :
1.Vjera je nacin zivota
2.Nije zakonom odredjena niti posebnom pravnom normom nametnuta...Znaci slobodan izbor covjeka!

A sto se tice zena,ja koliko znam mogu same birati hocel se zaviti ili nece, a sad...sto ima boema kao u svakoj vjeri pa to nesto idu u neke extremne stvari..pihh.
Mislim da podforum LjiS nije bas na to usmjeren!

ja se izvinjavam ali i te kako se tice teme moderator je dozvolio da se na neki nacin blati vjera na forumu
a sad ako sam naveo neke stavke iz religije koja se tice teme nisam nista prekrsio niti koga uvrijedio.
Islam itkako govori oseksualnosti i ucenjaci su napisali tomove i tomove knjiga o seksualnosti u islamu kroz prizmu Kurana
Seksualnost nije tabu tema kod nas i molim vas lijepo ovdje forum ljubav i seks i za one iznad 18 god zar je religija tabu na ovom dijelu foruma\

Evo kako neki ljudi rešavaju to pitanje nevinosti.....

.

da vam kazem u vezi ovoga. To je samo obicaj ljudi koji zeive u tim podrucjima gdje radi ogromne vrucine zenama naraste klitoris pa izaziva neprijatnost zeni. U smislu da prilikom obicnog hodanja mogu osjetiti potebu za sexsom sto moze izazvati anarhiju i oni su to rijesili tako sto osjecu dio klitorisa da nebi narastao abnormalno.

To je u tim dijelovima svjeta tj afrike sjeverne tu je u pitanju i genetika.

Kod nas takve prakse nema vec Zene itekako uzivaju u svojoj sexsualnosti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back