sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Da li je normalno da kulturna zena ignorise svog muza i pravi se da se ne poznaju, samo zato sto je on nesvesno cesao jaja u otmenom drustvu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je normalno da ne kapiras da si dosadni smarac?Da li je normalno da kulturna zena ignorise svog muza i pravi se da se ne poznaju, samo zato sto je on nesvesno cesao jaja u otmenom drustvu?
ja bih voleo da budem astronautja bih vas banovao do kraja vasega zivota
Nije normalno, to je njegova potreba i on to mora da uradi. Ipak, on moze da to obavi ne nekom drugom mestu i ne dovede u neugodnu situaciju ostale gosce ili goste sa homoseksualnim afilijacijama.
Ал’ сапун суши кожу, па буде још горе...a moze samo da se redovno pere odnosno svoja jajai ostali "aparat" , pa ga nece svrbiti i nece biti samo "potreba"
Da li je normalno da kulturna zena ignorise svog muza i pravi se da se ne poznaju, samo zato sto je on nesvesno cesao jaja u otmenom drustvu?
Nije normalno, to je njegova potreba i on to mora da uradi. Ipak, on moze da to obavi ne nekom drugom mestu i ne dovede u neugodnu situaciju ostale gosce ili goste sa homoseksualnim afilijacijama.
Dobro kažeš. Mora da obavi tamo di su mu jaja. Ne može na drugom mestu.![]()
Dal' je normalno ne znam,al' je uobicajeno.Odlican primer za nasla krpa zakrpu.Isti su![]()
Pa i nije bas tako jednostavno, jer kad nadje krpa zakrpu fali krojac koji ce to zakrpiti.
xaxaxa........ma,obozavam te....pa ispade na kraju trojka....
laku noc moj machku...![]()