Kad neko padne nize i od kurira....

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa nema osnova da bilo ko odgovara za objavljivanje placenog oglasa pogotovo sto u njemu ne pise nista protivzakonito ,a i poredjenje Legije i Subotica nije na mestu jer je Legija osudjen za vise teskih krivicnih dela ,dok je Subotic jos uvek nevin covek ,onda bi i svaki radikal trebao da odgovara sto nosi onaj bedz jer je to "pritisak na sud"

Ja nemam glas:lol: tako da su jednaki tvom....samo mi nije jasno kako podrzavas da o tvom gradonacelniku odlucuju ljudi koji ne zive u Beogradu....

Mislio sam da si iz Beograda. Kako podržavam? Pa nema šta da podržavam ili ne, oni žive na teritoriji Beograda! To su Beogradske opštine!!! Njihov glas je jednak mom!!! Dokle god je tako to smeće od novina nebi smelo da piše takve stvari!!! Ili hoće umesto četnika i partizana ili patriota i izdajnika da nas dele na seljake iz Beograda i gospodu iz Beograda!

Mislio sam da si iz Beograda. Kako podržavam? Pa nema šta da podržavam ili ne, oni žive na teritoriji Beograda! To su Beogradske opštine!!! Njihov glas je jednak mom!!! Dokle god je tako to smeće od novina nebi smelo da piše takve stvari!!! Ili hoće umesto četnika i partizana ili patriota i izdajnika da nas dele na seljake iz Beograda i gospodu iz Beograda!

Zivim u Beogradu, ali nemam pravo glasa uopste ....mada sam u poslednje vreme vise u Novom Sadu... Ne verujem da zele da stvore podele, vec jednostavno da ukazu na tu suludost da neki drugi odredjuju gradonacelnika umesto "pravih" Beogradjana, dok se taj izraz bas i ne bi mogao koristiti za lazarevac, MLADENOVAC i sl....

Zivim u Beogradu, ali nemam pravo glasa uopste ....mada sam u poslednje vreme vise u Novom Sadu... Ne verujem da zele da stvore podele, vec jednostavno da ukazu na tu suludost da neki drugi odredjuju gradonacelnika umesto "pravih" Beogradjana, dok se taj izraz bas i ne bi mogao koristiti za lazarevac, MLADENOVAC i sl....

Znam ja šta oni hoće da ukažu! Zato što su radikali dobili prigradske opštine sada im se nesviđa!! A kada su oni dobijali onda ime se sviđalo!!! Demokratori!!! Samo mi nije jasno kako ih nije sramota i dokle mogu da idu!!! Ne mislim ja da su samo oni smeće, smeće je npr. i Pravda! Boris Tadić dobije izbore, oni napišu propast Srbije!!! Mislim, realno to je katastrofa!!! Sve bi ih ja pozatvarao!!!

Znam ja šta oni hoće da ukažu! Zato što su radikali dobili prigradske opštine sada im se nesviđa!! A kada su oni dobijali onda ime se sviđalo!!! Demokratori!!! Samo mi nije jasno kako ih nije sramota i dokle mogu da idu!!! Ne mislim ja da su samo oni smeće, smeće je npr. i Pravda! Boris Tadić dobije izbore, oni napišu propast Srbije!!! Mislim, realno to je katastrofa!!! Sve bi ih ja pozatvarao!!!

Pa svi su spali na tabloidno novinarstvo.... Poznajem coveka koji ceo svoj vek cita Politiku, bar mi je tako rekao :lol:... medjutim kad je video da je Politika objavila slike zlostavljanja one jadne devojcice iz Pirota, i to iste kao i Kurir... samo je prokomentarisao da su svi isti i da srpske novine vise ne cita :lol:

Pa svi su spali na tabloidno novinarstvo.... Poznajem coveka koji ceo svoj vek cita Politiku, bar mi je tako rekao :lol:... medjutim kad je video da je Politika objavila slike zlostavljanja one jadne devojcice iz Pirota, i to iste kao i Kurir... samo je prokomentarisao da su svi isti i da srpske novine vise ne cita :lol:

Politika je do dolaska Miloševića tj. Hadži Antića bila stvarno ozbiljna novina!!! Sada je smeće u službi režima koji god to bio!!!

Domacine, pa Legija to i jeste radio.... Famozni intervjuu u Kuriru "400 pitanja, 400 odgovora" koji su svercovani preko njegovih advokata.... "Gvozdeni rov" i slicna sranja.... Onda cuveni pukovnik ili sta vec u jeku sudjenja JSO-a koji daje intervjuu kuriru... o cemu ti pricas onda.....

1. `gvozdeni rov` procitao i ne vidim razlog za osudu. procitaj pa pricaj, a i onda nije sve za svakoga

2. policija da stavi pod lupu te advokate koji su platili oglas, sigurno nesto tu ima i to ne malo

....

Nisam upoznat sa krivichnim pravom ali ako se nekome sudi zar nije pritisak na tuzilashtvo i sud vrshiti medijsku kampanju od strane odbrane po novinama?Forica tipa..uskracuju mu se prava bla bla...
Postoji neshto shto se zove kriterijum,znam da je kod nas to izumrlo ali ozbiljne novine po svetu ne objavljuju bash svaku baljezgariju ako se dovoljno za nju plati.

То је свакако врста притиска и на тужилаштво и на суд - али у овом случају би морала да се огласи она Комисија за медије, мислим да постоји предвиђено дебело кажњавање.

Ако је тај Цане Суботић онај баја што је возикао својим авиЈоном пок.Ђинђића, онда уопште немој да се чудиш што новине чији је власник Шваба објављују нешто тако што је испод сваког нивоа професионалног новинарства.

trebalo bi izmeniti teritorijalnu organizaciju glavnog grada ,mislim sta ima da Lazarevac, Obrenovac ili Zemun budu delovi Beograda kad te opstine mogu da funcionisu i samostalno ,a ni istorijski ne pripadaju Beogradu

Ма да - само ти наручи... све ћемо да мењамо да би ви жути остали на власти... а је л' може да гласови из круга двојке вреде 5 за једнога.......ахахаха.........који болид...

Back