princess92
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
jedno pitanje,da li wam se ikada desilo da wam nastupe dani kad wam bash nishta ne ide od ruke?ono,ok ziwot je takaw,kapiram u pubertetu sam,ima puno okolnosti zbog kojih neshto ide ili ne ide ali u poslednje wreme meni bash nishta nije prawedno i dobro...osecam unutrashnje nezadowoljstvo i sobom i okolinom..osecam potrebu da se promenim kompletno da promenim swoj ziwot,ne znam odakle da pochnem..nezadowoljna shkolom,nezadowoljna drugaricama,nezadowoljna mushkarcima nishta mi nije po wolji...i znam,mozda ce neko reci "pa u pubertetu si normalno je,promenice se" ali rekli su mi mnogi to..kao bice bolje sutra...dodje sutra a ono josh gore..i pritom imam weliki problem sa tim shto smatram da sam welikiii baksuz u ziwotu i da su mi swa sranja podredjena i namenjena sa nekim razlogom..bila sam u milion situacija kada se desilo da nisam ja neshto uchinila (npr nisam pokwarila 3 puta komp ali se eto pokwario u mojim rukama pa sam ja ispala kriwa) i ne znam kako sa tim da se borim...bilo kakaw sawet bi dobro doshao..a mozda ste i wi bili u slichnoj situaciji pa ste swe prewazishli?pozz