Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.768
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ljubav rijetko prestane onda kada se nit prekine.
Postane i ostane dio koji se čuva. Izabere se ono najljepše i njeguje. Tako Ljubav ostaje živa.
I treba je tu, takvu i na tom tajnom mjestu sčuvanu, ostaviti. Ne dirati u nju. Nipošto.
Pogotovo ne u slučaju sebičnog dokazivanja njene živosti, ili još gore, nekakve osvete za povrijeđenu sujetu.
Šteta je ubiti sebičnošću s pažnjom njegovan cvijet, bez potrebe da ga uberemo.
Provela sam život vjerujući da Ljubav zaista nikad ne prestane. Uzme neko sebi svojstveno obličje i hoda, diše i živi zajedno s nama.
I da, bila sam u pravu. Ljubav živi i kad se prekinu niti. No, nije imuna na svirep masakr, na ubistvo s predumišljajem.
Nije, jer nije bila nit, bila je samo iluzija, jednostran svijet ludog sanjara.
Još vjerujem da Ljubav nikad ne prestane.
Samo još da je sretnem i prepoznam...pa ako jednom i prestane da znam da nije pukla nit, da nije prestalo ništa, da je samo dobilo drugi oblik.
Prestanak Ljubavi nije prekinuta nit, ali jeste stid. Stid izbora, stid bačenih godina, emocija, najljepšeg djela sebe.
Stid je konačnost. Sve drugo je beskonačan slijed čiste Ljubavi.
...Ljubav nikad ne prestane, ali se ubije s predomišljajem...ubije se stidom pred sopstvenim odrazom u ogledalu."