Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Kako je čudan osećaj... Ljudi, od kada komentarišemo seriju... Još malo će godina... Ako već nije prošla... Kako je neobično... Postali smo kao jedna velika svađalačka porodica...:D

Kada se završi serija tema će polako početi da umire zar ne...?:sad2::sad2::sad2:

Kako mi je krivo što se završava...

bas je tuzna poslednja epizoda...posebno scena na zeleznickoj stanici
ridja-1.gif

Poslednja izmena:
Malo mi je bzvz da nema glavnih likova Ali Rize, Fikret, Ferhunde... Necu da gledam Oguza.

Kad su pravili za 1001 noc nisu doveli Buraka i Sezen (sto im zameram :D), nego glavne likove Onura i Seherezadu.

Ne mogu vam opisati kako mi je zao sto se zavrsava serija. Ako neko zna gde ima celokupna za skidanje sa prevodom, neka mi javi. :)

Bas sam srecan sto dolazi i Dzevrije, ta zena je carica LoL

Juce kad je pojurila pevaljku to je bio urnebes:hahaha:

Sutra (tj. danas) je poslednja epizoda, tako da nema vremena za onakav rasplet. ;)

Doduše, i ja sam čekao stalno kad će Ali Riza da zvekne jer mi je neko pričao kako će da umre :lol: Kolko vidim možda se desi u poslednjoj epizodi, al sumnjam. :think::hahaha:
niste me razumeli...kazu da je u knjizi tako,a da je scenarista promenio malo u seriji...kazu da Dzem nije trebao umreti,opet po knjizi... Zato sam pitala,da li je neko mozda procitao knjigu pa zna?A sam rasplet serije znam

Back