Kad Lisce Pada

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koji vam je omiljeni lik u seriji Kad lišće pada?

• Ali Riza

glasova: 2 5,4%
  • Hajrije

glasova: 1 2,7%
  • Ševket

glasova: 0 0,0%
  • Nedžla

• Lejla

glasova: 6 16,2%
  • Ferhunde

glasova: 5 13,5%
  • Oguz

glasova: 6 16,2%
  • Ajše

glasova: 0 0,0%
  • Sedef

• Dževrije

glasova: 13 35,1%

• Ukupno glasova
    37
  • Anketa je zatvorena .
Ja smatram da ovo jeste nož u leđa jer Oguz nije Ševketu namestio ubistvo, nego se ovaj prijavio sam. Dakle, zašto nije rekla Oguzu da će ga prijaviti. I nije moguće da je to zbog straha, moga je to pred svima u kući da kaže i ode u policiju. Ali nije smela da ga gleda u oči i da kaže, pa je kao poslednja kukavica čekala da čovek ode. Mada, ja mislim da je Oguz skontao.
Mnogo se bedno ponela. Nije bitno uopšte kakav je Oguz, ali ako si do juče sa njim gradila zajednicu kako možeš da ga izdaš i da on ne zna?

Ja smatram da ovo jeste nož u leđa jer Oguz nije Ševketu namestio ubistvo, nego se ovaj prijavio sam. Dakle, zašto nije rekla Oguzu da će ga prijaviti. I nije moguće da je to zbog straha, moga je to pred svima u kući da kaže i ode u policiju. Ali nije smela da ga gleda u oči i da kaže, pa je kao poslednja kukavica čekala da čovek ode. Mada, ja mislim da je Oguz skontao.
Mnogo se bedno ponela. Nije bitno uopšte kakav je Oguz, ali ako si do juče sa njim gradila zajednicu kako možeš da ga izdaš i da on ne zna?

narvno da jeste noz u ledja i jos je otisla onako bezobrazno dok oguz nije tu, zaista nemoralno

Ipak je onaj slinavi Ali Riza uspeo da ubedi, onako mutav, Lejlu da izda oca svog deteta.

Tunjavko Šefket je sam nametnuo ulogu ubice.

Ne mogu da svarim to trčanje odraslih ljudi kod "tatice". Polomiše se ko će više da mu se uvuče u boolju, samo se keze i skakuću okolo : "Tatice, tatice..." PERVERZNO ebote, perverzno ! A mešina skiči i mrda očima, deli pravdu i packe. Odvratno.

Čak i ona nesretnica Fikret. Trči kod tate da iskoristi priliku što je Oguz otišao i ebe joj se što ode brak.

Tahsin je učinio pravu stvar - rekao je skotu kako treba. Dokle više da trpi njeno infantilno ponašanje ? On seli celu familiju da joj se umile a ona svaki momenat koristi da ode kod tatice.

Ebo je tatica. :evil:

Ipak je onaj slinavi Ali Riza uspeo da ubedi, onako mutav, Lejlu da izda oca svog deteta.

Tunjavko Šefket je sam nametnuo ulogu ubice.

Ne mogu da svarim to trčanje odraslih ljudi kod "tatice". Polomiše se ko će više da mu se uvuče u boolju, samo se keze i skakuću okolo : "Tatice, tatice..." PERVERZNO ebote, perverzno ! A mešina skiči i mrda očima, deli pravdu i packe. Odvratno.

tako je drugar, ti jedini ovde normalno razmisljas zapravo realno, svi drugi su zaslepljeni nekom feejk moralnoscu

e briga me jel noz u ledja, svakako da nije
a onaj ubica nije otac deteta nego silovatelj za mene
sta, zar to dete treba da odrasta sa takvim necovekom
uradila je pravu stvar
pravda
ljubav tu vise nije na prvom mestu

Čak i ona nesretnica Fikret. Trči kod tate da iskoristi priliku što je Oguz otišao i ebe joj se što ode brak.

Tahsin je učinio pravu stvar - rekao je skotu kako treba. Dokle više da trpi njeno infantilno ponašanje ? On seli celu familiju da joj se umile a ona svaki momenat koristi da ode kod tatice.

Ebo je tatica. :evil:

Valjda joj je bliza njena familija od njegove.

Oguzovo bekstvo je beskarakterno.
Koliko mi se dopala njegova pronicljivost, toliko mi se nije dopao njegov kukavičluk.
Pokuvam da ga opravdam strahom, time da nije imao izbora,...
Žao mi Hajrije.
Svašta joj obećao, i stvarno je bacio kao krpu.
A ona mu sinakala.
I taj razgovor kroz poluškrgut zubima sa Lejlom.
Bes što ga je odala?
Uopšte ne znam šta može biti u glavi onoga kome je kazna za petama.

Jedino što mi se dopada u sledećoj epizodi jeste Hajrijino ponašanje kad je ušla hotel. :)
Lujka.

Valjda joj je bliza njena familija od njegove.

Sina kojeg ima napravila je s Tahsinom a ne "taticom" i resto familijom. Njena primarna familija je sada Tahsin a ne tatica i gomila loodaka i nesposobnjakovića. I to ne sagledavanje kriterijuma vrednosti nju pravi kretenom.
Na kraju, taj Tahsin je "zgrešio" mrtav pijan ne treznivši se danima jer ga je dileja Fikret neopravdano krivila za ono što je pijan na kraju i uradio.

Dao bih 3 Ali Rize za jednu Dževrije.

Sina kojeg ima napravila je s Tahsinom a ne "taticom" i resto familijom. Njena primarna familija je sada Tahsin a ne tatica i gomila loodaka i nesposobnjakovića. I to ne sagledavanje kriterijuma vrednosti nju pravi kretenom.
Na kraju, taj Tahsin je "zgrešio" mrtav pijan ne treznivši se danima jer ga je dileja Fikret neopravdano krivila za ono što je pijan na kraju i uradio.

Dao bih 3 Ali Rize za jednu Dževrije.

Hahaha! :) Baš si me slatko nasmejao. :)

A predosećam da će Fikret da me nervira u sutrašnjoj epizodi, kada počne da pametuje Lejli, a nije prisustvovala sceni Šefketove predaje, i ne zna, niti će da joj dopre do svesti da je, osim da učini Lejli uslugu, Šefket odlučio da ode u zatvor jer ga je prethodno Ali Riza ubio u pojam, ubio mu svaku želju da živi, samopoštovanje i optimizam...

Ne shvatam zašto se svi ponašaju kao da je neko prevario Ševketa ili mu smestio. Pa brate, čovek je punoletan. Lejla me kao čovek baš razočarala. Iako mi je bio užasan njen pristanak da Ševket ode u zatvor umesto Oguza, ovim nije popravila sebe, naprotiv. Pokazala je da se ne može izlečiti od bolesne zavisnosti.

Back