lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
lol zamisli Dzevrije sam njima!
Meni je Dzevrije likusa,najvise volim kad nju prikazu,onda umirem od smeha.
Kad je Tahsin pitao "Jel hoces nesto da ti donesemo iz Istanbula?" a ona "Da,most na Bosforu"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lol zamisli Dzevrije sam njima!
Meni je Dzevrije likusa,najvise volim kad nju prikazu,onda umirem od smeha.
Kad je Tahsin pitao "Jel hoces nesto da ti donesemo iz Istanbula?" a ona "Da,most na Bosforu"![]()

Fikret je odjednom opasna zavodnica. Od one stidljive devojke,odjednom postade puna samopouzdanja,vodi ga na veceru,
ona casti,doterala se. Sad zna i da odgovori Dzevrije. Hahaha Dzevrije u shoku,kao hoce i ona s njima![]()
Takodje mi je zanimljivo to, sto skoro svaki dan vide nekog svog u novinama..Prvo su videli Oguza i Ferhunde, a sada i Nedzlu, za koju mi je malo zao, jer ipak, odkud je ona znala gde dolazi.. Ali kad se ponovo vratim na pocetak, sama je sebi tako skrojila.

Nego kasnije Tahsin vara Fikret, ali ona tad vec ima dete, oprostice mu![]()

Lejla ce roditi dete Oguzu ? posle svega ? pffffffff koja ludaca![]()

Ja bih zaista bez spojlera.... Lavice, ti si ovo zakuvala nanovo.videla sam i ja da vodi nekog klinca, i da se Oguz tu mota
moramo hitno na ubrzani kurs turskog, ne vredi ovako![]()

Da li sam ja umislila, ili je Ali Riza ofarbao brkove...? Pepeljasti su mu nekako, a čini mi se da su bili svetliji:![]()

Lejla ce roditi dete Oguzu ? posle svega ? pffffffff koja ludaca![]()
Pa ne znam, znam da ce kao ona da se drzi za stomak i nedzla isto, ali ce nedzla da se mota oko nekog drugog tipa, a ovi ce ponovo da se naljute i na nju i na lejlu
Ali, molim te, nemoj više. Zaista nije zanimljivo.

ju, pa što ti smeta?
ionako ne vidiš ništa dok ne selektuješ tekst![]()
pa, aj da se dogovorimo da se svi komentari, a propo epizoda koje tek treba da idu, boje u belo.
može?
Da li još nekome smeta ono smaranje na početku serije...Puste celu prethodnu epizodu. Ja razumem da ne stižu svi sve da pogledaju ali oni ga preteraše!!!
Ali Onura nema u ovoj serijiMeni smeta i to i epizoda. Samo me Onur razveseli.
Ali Onura nema u ovoj seriji
Da li misliš na Oguza ili...Zaista ne razumem...